Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי עיקרי עד 90K +-

meirjul
שימו לב! השרשור הזה בן 1202 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי חברים,

הציעו לי את האפשרות לקחת רכב מהעבודה וראיתי שזה עולה לא מעט (3000 מהנטו + פגיעה בהפרשות הסוציאליות)

חשבתי פשוט לקחת הלוואה וכך הרכב בסוף נשאר אצלי (בדומה להבדל בין שכירות למשכנתה)

הרכב ישמש לנסיעות יומיות לעבודה, ראשל"צ - קרית שדה התעופה, וטיולים בסופי שבוע.

יש לנו שני ילדים בגילאים 3 ושנה וחצי (בשנה הקרובה לא מתוכנן ילד נוסף) כך שמאחורה נכנס כיסא תינוק ובוסטר.

אשמח להצעות לרכב שיכול להתאים לנו

חשוב לנו:

1. אמינות

2. בטיחות

3. חסכוני

4. חווית נסיעה (פינוק, אבזור וכו')

כיום נוסעים ביונדאי i35 שנת 2011 (חושבים למכור ולקנות משהו קטן במקום) וקצת מפריע לי רעש הכביש בנסיעות בין עירוניות. כאילו יש חלון מעט פתוח.

תודה מראש :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי קונה סיאט ארונה או קיה סטוניק, שניהן מרווחות, זריזות, נעימות לנהיגה. התקציב שלך מאפשר לך עם מאמץ קטן, לרכוש חדש מ0 ק"מ. שעולה 100,000 שקל. תקבל רכב חדש, סחיר, נעים לנהיגה. ובתור בונוס, גם נראה טוב.

Sent from my M2101K7AG using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיה נירו או יונדאי איוניק לדעתי יענו בדיוק על מה שאתה מחפש (אמינות, בטיחות, חיסכון בדלק, אבזור בגרסאות המאובזרות יותר) ומספיק מרווחות לשני ילדים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 35 דקות, pooh-bear כתב:

קיה נירו או יונדאי איוניק לדעתי יענו בדיוק על מה שאתה מחפש (אמינות, בטיחות, חיסכון בדלק, אבזור בגרסאות המאובזרות יותר) ומספיק מרווחות לשני ילדים.

אלה בדיוק שני דגמים שהסתכלתי עליהם.

לפי התקציב אני יכול לכוון לשנתון 2019.

אפשר בכמה מילים מה ההבדלים העיקריים בין שני הדגמים האלו?

ואם אפשר, מה תת הדגם המומלץ לכל אחד מהדגמים האלו?

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למיטב הבנתי מדובר בדיוק באותו בסיס מכני, הנירו קצת יותר דומה לג'יפון (אולי תהיה טיפה יותר מרווחת), האיוניק קצת יותר להאצ'בק.

לא זוכר בדיוק איזה תתי דגמים יש, בקיה באופן מסורתי ex הוא הדגם המאובזר יותר.

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באיוניק יש שני תת דגמים - premium ו-supreme.  ההבדלים ביניהם לא גדולים. ה-SUPREME הוא המפואר יותר והיתרונות העיקריים בו הם מראות מתקפלות חשמלית, כיוון חשמלי למושב הנהג וחיישני חניה.
ה-PREMIUM הוא גרסת הליסינג (וה-0 ק"מ) ולכן נפוץ הרבה יותר.

בקיה נירו תתי הדגמים הם EX ו-LX שכמו שכתבו לפניי ה-EX מאובזר יותר וה-LX הוא הליסינג. פה היתרונות העיקריים של ה-EX הם פתחי מיזוג מאחור, חיישני חניה וכניסה והנעה ללא מפתח

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר גם לקנות רכב מאובזר יותר בתקציב נמוך יותר-  למשל אלנטרה או סיוויק משנתונים 2016-2018 

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באיוניק סופרים יש עוד כמה תוספות מעבר למה שנכתב כאן כמו לוח שעונים דיגיטלי, תאורת פול לד (חשוב מאוד) קדימה ואחורה, התראה על שטח מת ותנועה חוצה לאחור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך אתה עם רכב חשמלי?
יש על הMG ZS EV תנאי מימון מעולים, נראה לי שאם תחשב את החסכון בדלק ועלויות אחזקה תוכל להתחדש ברכב מודרני ובטיחותי פחות או יותר בתקציב שלך..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1202 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...