Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייב לציין שהנוכל הזה מאוד מתוחכם, לקח מושג שקשור לעולם הצמיגים ובנה עליו סיפור שעבור "פשוטי העם" יכול להשמע הגיוני ובשביל לא להראות חשוד מוסיף את המשפט "התעקש שהצמיג לא יהיה תחילת 20, אלא אמצע-סוף" להראות אכפתיות - לקנות אמון.

אם היו מספרים לי את הסיפור הזה, היה לוקח לי כמה דקות להבין שזה חירטוט כי לא הכרתי את המושג "גיפור" עד שפורסם כאן בפורום, בהזדמנות זאת רוצה להודות לפות"ש על כך שהעלה את הנושא (חבל רק שלא פרסם את שם העסק -זכותו).

לפני 17 שעות, shellcase כתב:

דבר אחד למדתי בארץ (ואולי זה תופס לעוד כמה מדינות בעולם) - כשאתה בא לבעל מקצוע, תהיה סגור ב100% על מה אתה רוצה ממנו, בין אם זה מוכר צבע בהוםסנטר ובין אם זה חשמלאי. בתור מישהו שמבין קצת במכונאות רכב יצא לא ללוות חברים וחברות במוסכים, שלא תדע איזה הנפצות שמעתי ואיזה חרטוטים בסיבוב שמעתי אחרכך כשהוצאתי אותם טמבלים מול כל המוסך (כי זה מסוג הדברים שאני נוטה לעשות בצעקות בכוונה).

כ"כ מסכים איתך!

• רעיון טוב! 1

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני יומיים הייתי אצל בפאנצריה עם שם טוב באזור המרכז.  בקשתי סה"כ להצליב צמיגים.

עוד לפני שנכנסתי ידעתי שינסו למכור לי צמיגים.

אז הבחור הסתכל עליהם, עשה פרצוף חכם ואמר לי בביטחון שאני צריך להחליף צמיגים.

כאשר הצמיגים בני שנתיים ועוד במצב טוב. 

ואחרי שאמרתי לו שאני יודע היטב מתי להחליף צמיגים אז החברה שלו עוד שרטו לי את הגאנטים עם המברגות.

לך תוכיח עכשיו שהשריטות לא היו שם לפני שהם נגעו בהם.

והכי בעיה שככה כל הפנצריות בארץ. לא פגשתי אחד שלא מנסה לשקר לך במצח נחושה. 

פורסם

בפן הטכני מקצועי, שנה או חצי שנה טריות ההבדל זניח מאוד. 

מי שרוצה להתעקש ממניעים של מכירת הרכב או הרגשה "אותי לא דופקים". שיבושם לו, רק לא לתרץ עניינים של שחיקה מוקדמת או ביצועים נמוכים.

פורסם (נערך)
לפני 58 דקות, danniel כתב:

בפן הטכני מקצועי, שנה או חצי שנה טריות ההבדל זניח מאוד. 

לפני 4 שעות, פבל כתב:

הפער ב"תאריך התפוגה" מבחינת התייבשות של צמיג שיצא הרגע מהמפעל לבין אחד שישב שנה במחסן, אני אופתע אם יהיה יותר מכמה שבועות בודדים. 

אני בדיוק בהתלבטות הזאת. מחפש זוג במידה שמתחילה להיות לא במלאי (אצל פלקן דונלופ קלבר ועוד) ובתקציב שלי הציעו לי גודייר וקלבר מ-2019 או חברות כמו ווטסו קומו ריקן מקסיס בני חצי שנה+-. מה עדיף?

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם
בתאריך 31.5.2021 בשעה 14:20, trademark כתב:

גם ביינות, וויסקי, קוניאק המוצר לא משתבח עם הזמן אחרי הבקבוק, אלא בזמן היצור/ יישון.

ברגע שבוקבק המוצר גמור ומוכן לשימוש.

*שלא יעבדו עליכם גם בחנויות המשקאות.

בנוגע ליינות, קצת לא מדוייק.

יין ישב בחבית שנה, לפעמים קצת יותר.(שנתיים+ זה הרבה, אבל תלוי זן)

לאחר הבקבוק הוא אכן משתבח אבל יש כאן מספר משתנים שצריכים להתקיים על מנת שזה יקרה.

לרוב המשתנים האלו לא קורים ולכן יין ממוצע לא משתבח עם הזמן אלא בשלב מסויים מחמיץ.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

אני בדיוק בהתלבטות הזאת. מחפש זוג במידה שמתחילה להיות לא במלאי (אצל פלקן דונלופ קלבר ועוד) ובתקציב שלי הציעו לי גודייר וקלבר מ-2019 או חברות כמו ווטסו קומו ריקן מקסיס בני חצי שנה+-. מה עדיף?
מה זה ווטסו?
Ohtsu?
אם כן, מדובר בתת מותג של פאלקן

מהרשימה שלך של צמיגים טריים אבל מחברות פחות מוכרות ( לך ), הייתי מתמקד ב Kumho, יצרן קוריאני גדול. אבל בלי לציין את הדגמים קשה לענות לך מה עדיף.
למשל, הייתי בוחר בדגם מוצלח של Kumho על פני Dunlop FM800 אפילו כאשר הם מתאריך ייצור זהה.
כנראה גם על פני Goodyear eagle sport.
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 7 דקות, vladclar כתב:

מה זה ווטסו?
Ohtsu?

כן

לפני 7 דקות, vladclar כתב:

הייתי מתמקד ב Kumho, יצרן קוריאני גדול. אבל בלי לציין את הדגמים קשה לענות לך מה עדיף.

אני ישאל, תוכל לתת לי דגמים טובים שיהיה לי רקע כשאני מדבר איתו?

תודה על התגובה!

פורסם

יש עשרות רבות של דגמים, לא רשמת מה המידה, מה סוג הרכב ( פרטי, מסחרי, שטח?), מה סגנון הנהיגה, קילומטראז' שנתי.
יש לך אתר ארופאי עם חוות דעת משתמשים, מבחנים בשלל המידות.
מה שמציעים לך ( הדגם ) אתה יכול להריץ חיפוש. כמובן, אין כאן את היצרנים הסיניים הרבים.

צמיגי קומו:
https://www.tyrereviews.com/Tyre/Kumho/

• אהבתי 1

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הנה כל הפרטים:

הדגם הוא KH27 לדבריהם אין דגמים אחרים במידה

הרכב הוא אימפרזה 2006 מידה 185/70R14 סגנון נהיגה: נהנה לקחת סיבובים.. ק"מ שנתי 10-15KKM.

שוב תודה!

פורסם

Kumho KH27 צמיגים לא רעים לפי המבחן הזה
https://www.tyrereviews.com/Article/2019-ADAC-Summer-Tyre-Test-185-65-R15.htm

יש לך גם מבחר לא קטן במידה הזאת, במחירים לא גבוהים, כולל מישלין, קונטיננטל ועוד.

https://tires4u.co.il/compare?diameter=4&aspectRatio=16&width=16

• אהבתי 1

פורסם
לפני 19 שעות, yuvk כתב:

אף אחד לא נותן לך הנחה על צמיגים ישנים.   

אז זהו, שדווקא יש עכשיו "אאוטלט"...

טורגטתי במקרה לפרסומת הזו כשהחלפתי צמיגים לספייסטאר, ועשיתי סקר שוק בגוגל...

(לא קניתי מהם, קניתי סט טרי. ההפרש במקרה שלי  לא הצדיק את  העסקה)

חתכתי את שם העסק.

זה לא רלוונטי לדיון, ואין לי שום צורך לפרסם אותם חינם.

Screenshot_20210601-180529.thumb.png.259d4fe191c98b1467cc3a9e731ad486.png

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם (נערך)

אני מניח ש50% הנחה עבור צמיג בן שנתיים זה בהחלט הגיוני ובמקרה כזה כן יש על מה לדבר.

אבל זה בהנחה שהעובדה שהצמיג בן שנתיים לא מוסתרת וברור לכולם כי ההנחה היא על כך שהצמיג לא טרי.

מבחינת הנהג אם מדובר בצמיג איכותי אז תשלם 800-900 שקל על רבעיה שעדין איכותית, ממותג אמיתי, ותחזיק 2-3 שנים במקום 3-4(בהנחה שהצמיגים נשמרו לכל הפחות במקום מוצל)

לדעתי מדובר בדיל סביר בהחלט.

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם (נערך)

בהחלט מעניין. הנחה על צמיגים ישנים יכולה להיות אטרקטיבית - שוב, במיוחד למי שנוסע הרבה. השאלה כמה זה "עד 50%"?

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם
לפני 4 שעות, vladclar כתב:

יש לך גם מבחר לא קטן במידה הזאת, במחירים לא גבוהים, כולל מישלין, קונטיננטל ועוד.

https://tires4u.co.il/compare?diameter=4&aspectRatio=16&width=16

לזה בדיוק התכוונתי כשכתבתי:

לפני 7 שעות, tza כתב:

לא במלאי (אצל פלקן דונלופ קלבר ועוד)

עברתי שם כמעט אחד אחד וקיבלתי שוב ושוב את התשובה "אין במלאי היבואן ואין צפי לאספקה". כנראה אני המשוגע היחיד בארץ שלא רוצה צמיגים סיניים לרכב בן 15..

אלך כנראה על הקומו.

תודה על ההכוונה והקישורים. תבורך!

פורסם

במאפיה השכונתית יש הנחה גדולה על עוגות בחושות שנותרו על המדף מאתמול.
תכלס, אין הבדל בטעם , לא מתקלקל ביום . אז למה לא

• תוכן חדש...