Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כידוע בארץ יש מגמה (מתגברת) של דילול דלק בתחנות רבות (ורואים את זה גם בריבוי הפוסטים בפורום).

אני חושב על דרכים להקטין את הסיכון.

מצד אחד יש את הדרכים הרגילות:

1) לתדלק רק בתחנה מוכרת ואם מתדלקים בתחנה זרה אז לתדלק מעט בתחנה הזרה ואז את השאר לתדלק בתחנה המוכרת.

2) לא לתדלק בתחנות זולות מאוד.

3) לקנות טסלה או רכב חשמלי אחר.

אבל לדעתי הדרך הכי פשוטה להקטין סיכון היא אף פעם לא לתדלק מיכל מלא.

אם נניח אני מתדלק כשיש לי 3/8 מיכל (או 1/2 מיכל) אז במקרה הגרוע יהיה לי חצי מיכל דלק מדולל ולא מיכל מלא, מה שיקטין את הנזקים לאוטו.

כמובן שזה דורש לנסוע לעתים קרובות יותר לתחנת הדלק...

מה אתם חושבים על השיטה הזו לצורך הקטנת סיכון?

עריכה אחרונה על ידי Gorpi
פורסם

אשמח לראות סימוכין לטענה שעליה אתה מתבסס בכל הפוסט, 'ריבוי פוסטים בפורום' מעבר לכך שאני לא בטוח שאתה צודק לגבי זה, אני לא חושב שזה הכלי הנכון להתבסס עליו.

• רעיון טוב! 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אף פעם לא היה לי בעיות של דלק מדולל, כל התחנות דלק שבכביש 57 בסדר מבחינת דלק(כנראה שגם הן לא יכולות להרשות לעצמן לפגוע בשם שלהן בגלל התחרות באזור)
אני אוהב למלא בסדש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, Gorpi כתב:

כידוע

לא ידוע לי, ואני מתדלק בתחנות זולות

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, shellcase כתב:

אשמח לראות סימוכין לטענה שעליה אתה מתבסס בכל הפוסט, 'ריבוי פוסטים בפורום' מעבר לכך שאני לא בטוח שאתה צודק לגבי זה, אני לא חושב שזה הכלי הנכון להתבסס עליו.

אני נתקל בטענות על מכוניות שמתקשות לנסוע אחרי תדלוק לא רק בפורום הזה.

אפילו בפורומים שלא קשורים למכוניות (למשל "חייפאים מצייצים" בפייסבוק) מדברים על זה.

אני לא יודע למה זה נהיה נפוץ יותר לאחרונה. לדעתי זה נפוץ יותר כי מוהלים יותר.

אני מניח שלדעתך זה לא ככה אלא שפשוט אנשים מדברים על התופעה (שלא מתרחבת) יותר בגלל אפקט הרשתות חברתיות/אינטרנט, נכון?

עריכה אחרונה על ידי Gorpi
פורסם

באיזור חיפה כנראה מדובר בתחנה מסויימת, מאוד פופולרית. והסיפור הולך כבר כמה חודשים, לא יודע האם פסק.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

@Gorpi
גרתי בחיפה 5 שנים, ובישוב ליד 3 שנים, תדלקתי פה בשלל מקומות, כולל בדיזול, תפוז, טן, פז, סונול, גם 95 וגם 98 - בחיים לא נתקלתי בבעיה.
לא אז ולא עכשיו, ואני גם לא רואה עליה בפרסום של סיפורים.
בגלל זה אני סקפטי שיש שינוי משמעותי.
בכל מקרה, הדבר הכי חכם שיש זה להעביר את הדיווח לרשות הרלבנטית ואם מדובר בתחנה של רשת בבעלות זכיין, לעדכן ישירות את הרשת. הם כבר יבואו לבדוק.
אם לך יגרם נזק - דגימה למעבדה ותביעה בבית משפט.

• אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני מתדלק בעיקרון ב3 תחנות די קבוע, ולעולם לא נתקלתי בבעיה,

סונול ברח' יפו ליד צומת תחנת אגד הישנה,

סונול בכביש החוף ליד פארק הכט,

ודיזול בכניסה לרחוב לבונטין.

פורסם

אני נתקלתי בסולר מדולל בתחנה אחת בת"א, והרבה נהגי מונית מתדלקים בה.

לא שלחתי דגימה למעבדה, אבל באורח פלא נדלקה לי נורת 'מים בסולר' למשך כל הטנק+צריכת הדלק הייתה גרועה ב20 אחוז. לא חזרתי לתדלק שם.

אני משתדל לתדלק בתחנה קבועה.

עוד חבר פורום תדלק פעמיים-שלוש בתחנה זולה מאוד באיזורו, והצריכה גם הייתה גרועה ב20-30 אחוז ממה שהרכב אמור לצרוך. אם ירצה, יגיב גם.

לגבי חיפה - הייתה בעיה לפני 3-4 חודשים שגרמה נזק להמון אנשים, גם נתקלנו בפוסטים בפייסבוק וגם בפורום, אני לא יודע אם זה אומר שהתופעה התרחבה כעת.

פורסם

זו כנראה תחנה מסויימת, וכאמור, עם תנועה גדולה. יתכן אפילו שבעל התחנה אינו מודע לבעיה - למשל אם יש חדירת מים למיכלי הדלק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 שעות, Gorpi כתב:

3) לקנות טסלה או רכב חשמלי אחר.

מה אם יתחילו לדלל לי את החשמל בבית? קילו ואט פתאום יהיה קילו מים.

אי אפשר להתנתק ולעבור למתחרים... אני אומר נעבור לאופניים וזהו.

• מצחיק 1
  • תוכן חדש...