Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי איוניק

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תנסה לכוון אותנו לכמה מושגים שרשמת, מה זה אומר חסכוני ? מהי צפי הנסועה ? היתה לי יונדאי i30, חסכונית היא לא היתה ביחס לאסטרה שיש לי עכשיו, האסטרה לא חסכונית יחסית לקיה נירו...

מה זה מרווח מבחינתך ? אם מרווח זה אומר 3 מושבי תינוק או בוסטרים במושב האחורי אז תשכח מטויוטה אוריס לדוגמא אם 2 מבוגרים אז הרבה מאוד מכוניות עונות לקטגוריה...

פורסם

צפי נסיעה: 60 ק"מ בממוצע ביום,                מרווח: 2 בני נוער + ילד                                    חסכוני בדלק: לדוגמא הונדה ג'אז 2018 לעומת פורד פוקוס 2008

פורסם

לדעתי, עדיין התשובה - יונדאי איוניק.
או טויוטה אוריס סטיישן היברידית ( אבל היא יותר צפופה בתוך הסלון ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נסיעה עירונית ברובה? עדיף רכב ההיברידי.

כדוג'

טויוטה אוריס

יונדאי איוניק

תמתח קצת את התקציב: סונטה ברמת גימור הפשוטה.  קיה נירו.

נסיעה בינעירונית ברובה? עדיף רכב דיזל.

סקודה אוקטביה

רנו גרנד קופה

אוהב נסיעה חזקה? דיזל.

נסיעה מנהלתית? היבריד.

בהצלחה

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם
לפני 11 שעות, המהיר הזהיר כתב:

נסיעה עירונית ברובה? עדיף רכב ההיברידי.

או נסיעה מרובת פקקים.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האמינות של הגיר הרובוטי בקיה סיד סטיישן לא מצטיינת. הגירים הרובוטיים שקיימים באיונק / קיה נירו מגלים אמינות יותר גבוהה, בזכות הצירוף היותר מוצלח ופחות שוחק עם מנועים היברידיים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היברידי, דלק, סולר זה בעבר... 

חשמלי זה מה שכדאי לקנות.

לי יש mg zs ev אבל כל חשמלי עדיף היום על מנוע בעירה פנימית. 

חבר ואני קנינו באותו הזמן, הוא בחור של מספרים והרגלים, המספרים התחברו אבל לקנות חדש היה לא מוזר וקשה. 

רוצה לדבר איתו? הוא כל כך מרוצה, מהרכב, מהחסכון, מהביצועים. 

כשלרכב יש מערכות בטיחות אקטיביות, הכביש בטוח יותר וכשאין מיסוי על החשמל, אצלי בבית טעינה מלאה יוצא 25 ש"ח ל300+- ק"מ בנסיעה רגועה. 

• מעניין 1
פורסם

איזו חשמלית משפחתית יש בדיוק בתקציב שלו?

ואני לא הייתי מהר להספיד את מנועי הבעירה הפנימית, אני רואה אותם נשארים לפחות 10-20 שנים.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

גג 10 שנים. 

החשמל עושה לרכבים מהפך מטורף כי אין כבר תלות במיקום המנוע,מומלץ לראות איזה רכבים חשמליים מיותרים העולם. 

פורסם

אם הפורום עוד יהיה קיים, אני אשמח לפתוח את השרשור הזה עוד עשור ולראות מי צדק.

בעיניי חשמל לא פותר שום בעיה, כי את הצורך בדלק אתה תעביר מהרכב לתחנת החשמל (למרות שיש תחנות חשמל שעובדות על אנרגיות אחרות).

גם אם אנחנו לא מדברים על אותו סדר גודל של צריכת דלק, עדיין לא פתרת את הבעיה של הדרישה לנפט.

הפתרון הטוב הוא כנראה מימן.

פורסם

זה דיון אחר ולא לנקודה הזאת התכוונתי אלא לכך שגם מבחינת עיצוב היתרון שיצר החשמל הוא גדול. 

בכל מקרה, החסכון, הזיהום המופחת ושאר היתרונות יגרמו לרכבי בעירה פנימית להעלם יחסית מהר. 

וכמו שכתבת, חשמל ניתן לייצר מרוח, שמש ומים שיש אותם בחינם, אז גם כאן זה יתרון גדול. 

פורסם

לחשמל חייבים חניה פרטית. תעשה סיבוב בתל אביב או כל עיר גדולה איפה אי אפשר לחנות אפילו ליד המדרכה. לא רק בבית, אבל גם בעבודה.

• תוכן חדש...