Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם. 

מה שקרה לי לא מאחל לאף אחד. 

קניתי רכב ממגרש בחולון לפני כשנה. בשעת המכירה נאמרו לי הרבה דברים שקריים על הרכב שבעקבותיהם קניתי מלכתחילה את הרכב. 

נאמר לי (נאמר בעל פה אך לא נכתב לצערי) :

1. שהוא בבעלות פרטית מתחילתו

2. שהוא עבר טסט הרגע

3. במכון בדיקה נאמר לי שאין דפיקות בשסי 

שקרים:

1. מסתבר, שהוא היה בהשכרה התגלה לי כשאני מנסה למכור אותו עכשיו לאחר שנה במסמכי האוטו. 

2. לא עבר טסט והייתי צריך לעשות לו. 

3. לאחר שנה שאני מנסה למכור אותו אז במכון בדיקה שלי פתאום נמצא שהרכב עבר תאונה והשסי נפגם. 

מה שקורה עכשיו זה שאנשים לא מתקרבים אליי בשביל לקנות. הערך של הרכב ירד מלא, בעקבות הממצאים. 

מה גם שהחלפתי לו מנוע וגיר ישר לאחר הקנייה כי מסתבר שהייתה נזילה במי הקירור והמנוע והגיר נהרסו בעקבות זה. 

אני לא מומחה אבל כשמוכרים לך רכב מצופה שהדברים הללו יהיו תקינים. 

האם יש בכל המקרה הזה עילה לתביעה בכלל?? של המוכר או של מכון הבדיקה? 

עריכה אחרונה על ידי נתי000
  • מבאס 2
פורסם (נערך)

לא שזה מנחם, אבל אתה לא הראשון ולא האחרון. קרה לך מה שקרה ללא מעט קורבנות של סוחרי רכב בעלי לשון חלקלקה.

האם יש לך מסמכים כלשהם - מסמך גילוי נאות שהיית אמור לקבל מהמגרש וממצאי בדיקת הרכב? מסמכים על התקלות ברכב ותיקונן?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הלכתי לבדיקה במכון רישוי?  כאם כן, יתכן ואתה יכול לתבוע אותם, אבל זה יהיה קשה, מכיון שכבר עבר שנה ואתה תצטרך להוכיח שהשאסי היה מההתחלה.

אם מדובר בכסף גדול, הייתי ממליץ לך ללכת לפגישת יעוץ עם עו"ד מה אפשר לעשות.

בכל אופן, צר לי על מה שקרה לך וה' ימלא חסרונך.

בהצלחה.

• רעיון טוב! 1

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

לקחת את הבדיקה למכון מטעמך?
יש לך עותק של הבדיקה? אני לא אופתע אם כל הליקויים נרשמו, אך בע"פ נאמרו דברים אחרים.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

פורסם

מה שקרה הוא שבאמת נאמרה לי שיש תקלה בצינור של הנוזל קירור, ואכן על זה פחות יש לי קייס. 

אבל האם העניין שהרכב בא מחברת השכרה ושהשסי לא היה טוב לכתחילה בבדיקה ולא נכתב לי בדוח - האם שם יש קייס? בחיים לא הייתי קונה רכב עם בעיות במרכב או רכב משכירות.

הוא שיקר לי בפה מלא ולצערי אין לי מסמך המאשר זאת. 

פורסם

מגרש רכב בחולון? רשת מוכרת או מגרש פרטי?

באיזה רכב מדובר?

החלפת המנוע תוך פחות משנה אני מניח...למה לא בשלב הזה כבר חזרת אליו?

איך טענו שיש לרכב טסט אבל בפועל אין לו וגילית את זה רק אחרי? זה מופיע ברישיון

כנ"ל העובדה שרכב מהשכרה?

קיבלת טופס כלשהו מהמוכר? גילוי נאות? בדיקה שנעשתה לרכב (גם אם לא שלך זה מוכיח משהו)

פורסם
בתאריך 24.5.2021 בשעה 20:38, נתי000 כתב:

מה שקרה הוא שבאמת נאמרה לי שיש תקלה בצינור של הנוזל קירור, ואכן על זה פחות יש לי קייס.

אל תמהר להגיע למסקנות.

הוא הגיש לך את זה בכתב?

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• תוכן חדש...