Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום במוסך שאני עושה בו טיפולים בקביעות לאסטרה 2013 1.4t, עשיתי טיפול שנתי, על הדרך ביקשתי שעל הדרך יבדוק לי את רצועת האביזרים, בגלל שיש לי מכיוון המנוע שריקה/צרצור רק בהפעלת המזגן (הייתי די בטוח שזה הרצועה) להפתעתי הוא אמר שאין קשר לרצועה, ותוך כדי שהוא בודק את מדיד השמן בזמן שהמנוע עובד, הוא אמר שמדובר בסוג של בריחת אוויר, ורק אם זה יחמיר אז נבדוק מה עושים, לשאלתי על תחילת הרעש עם הפעלת המזגן, נעניתי שהמזגן מפעיל עוד יותר לחץ על המנוע.

אשמח אם תוכלי להעיר את עיניי במה מדובר,

אם זה עוזר לאבחון הבעיה, אני חווה עוד 3 בעיות עם הרכב שלא מגיעים לפתרון:

1 בתוך הרכב אני סובל כשנה מצריבות בעיניים, מבלי ש 5 בעלי מקצוע לא הצליחו לאתר את הבעיה, רוב הזמן הגדרתי זאת בכלל כריח כימקלי כלשהו (אבל כמעט כולם לא הצליחו להריח, יש לציין שאני רגיש לריחות ואלרגי)

2 צריכת דלק גבוהה, משהו כמו 7/8 בנסיעות רגועות בעיר

3 רק ברוורס, יוצא לי עשן לבן, מעין שובל אבק/אוויר מאיזור האגזוז ( אין לי ברכב סופי אגזוז נראים לעין וגם לא אגזוז בולט, בגלל זה אין לי בטחון שזה מהאגזוז)

תודה מראש לכולם

• תוכן חדש...