Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בפרסומת ל Bondic שאמור להיות דבק חזק המתקשה לאחר חשיפה לאור על-סגול (UV). מישהו התנסה בזה? יתרונות/חסרונות? שווה את המחיר המופרז שלו? (יותר מ 50 ש"ח ל 4 גרם🤨)

ממה שאני זוכר השתמשנו בזמנו בחשיפה לאור על-סגול כדי לזרז התקשות דבק אפוקסי, לא שמעתי על דבק חד-מרכיבי המואץ ע"י חשיפה לאור על-סגול.

פורסם

לא מכיר. אני רק מכיר שיש לק ג'ל של הציפורניים שמתקשה בעזרת אור סגול. כך שיש הגיון. 

בקשר למוצר, אני לא מכיר

.

פורסם

אין לי ניסיון אישי אבל אני מחזיק ממי שמנהל את האתר הזה מקצוען:

https://rtstools.com/repairing-broken-plastic-clips-in-cars-bondic/

אם הוא ממליץ, הייתי קונה. קניתי כבר לא מעט כלים על פי המלצות שלו.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

זה מה שקצת מרתיע אותי, אם זה היה משהו כל כך מדהים אז הוא היה מיוצר ע"י 3M🙂 

בגדול, יש לי כמה חתיכות פלאסטיק שבורות בתא המטען ורציתי לתקן אותן. הניסיון שלי עם דבקים קיימים לא היה מוצלח אז חשבתי שאולי זה יהיה פתרון עדיף.

בכל מקרה, נראה לי שעם מחיר כזה לא הייתי קונה לניסיון.

פורסם

לא כזה יקר. 

בהחלט הייתי מנסה על סמך ההמלצה שהבאתי.

פלסטיק אחד חדש בתא המטען יעלה לך יותר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
זה מה שקצת מרתיע אותי, אם זה היה משהו כל כך מדהים אז הוא היה מיוצר ע"י 3M[emoji846] 
בגדול, יש לי כמה חתיכות פלאסטיק שבורות בתא המטען ורציתי לתקן אותן. הניסיון שלי עם דבקים קיימים לא היה מוצלח אז חשבתי שאולי זה יהיה פתרון עדיף.
בכל מקרה, נראה לי שעם מחיר כזה לא הייתי קונה לניסיון.

אם מדובר על חלקי פלסטיק אני ממליץ על הלחמה, תיקנתי ככה הרבה חלקי פנים וגם כמה חלקי חוץ והתוצאה הייתה נהדרת.

טל"ח

haters will hate

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הזמנתי את החומר מאמזון בזמן שהשירשור היה פעיל, לפני חצי שנה. עוד לפני שהיה משלוח חינם.

רק היום היה לי זמן לנסות אותו. 

היה לי מגש דפים של מדפסת עם ציר פלסטיק ב2 הצדדים. צד אחד הציר נשבר.

שחזרתי אותו בעזרת כ7 שכבות של החומר - יצא מצוין!

אחרי זה תיקנתי וילון חשמלי של BMW שהתושבת שלו נשברה בצד אחד. יצרתי שם מילוי של החלק החסר. בגודל של כ8 מ"מ, שכבה אחרי שכבה.

בסוף קדחתי חור בבסיס המתכת כדי שאוכל לשים בורג שיחזיק את כל המנגנון על הבסיס החדש. יצא מעולה.

בכל אופן, עם מעט סבלנות אפשר לייצר חתיכות פלסטיק קטנות שנשברו מתוך חלק כלשהו.

שמבינים למה זה מתאים, זה שימושי מאוד.

המוצר אינו דבק ולא יחזיק 2 חלקים שנשברו אחד מהשני ביחד.

בתמונה מסומן באדום החלק שהשלמתי בעזרת החומר.PXL_20211223_111810289.thumb.jpg.008bca21ff1a889c1db49c1dfcfc4fa3.jpg

• רעיון טוב! 1

עמוס

• תוכן חדש...