Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

לאחרונה שמתי לב שלמרות שאני נוסע אותן נסיעות כמו תמיד - הדלק נגמר מהר יותר מהרגיל.
אני נוסע בערך 180 ק"מ בשבוע ופעם הייתי ממלא דלק כל שלושה שבועות.
לאחרונה אני ממלא כל 10 ימים.

(כן, אני נוסע נורא מעט עם הרכב, פחות מ 10,000 ק"מ לשנה כי אני נוסע עם האוטו רק לעבודה ובחזרה מהיום שקניתי אותו)

מה זה יכול להיות? מה חשוב להגיד למוסך כדי שיהיה לו יותר קל לאבחן מה הבעיה?

יש לי טויוטה יאריס שנת 2015 ואני עושה את כל הטיפולים התקופתיים הנדרשים במוסך מורשה

עריכה אחרונה על ידי עמי555
פורסם (נערך)

יכול להיות שתחנת הדלק שלך מוהלת דלק (בין אם מהלה תמיד או התחילה עם זה לאחרונה).

האם ניסית לתדלק בתחנה אחרת?

עריכה אחרונה על ידי Gorpi
פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, Gorpi כתב:

יכול להיות שתחנת הדלק שלך מוהלת דלק (בין אם מהלה תמיד או התחילה עם זה לאחרונה).

האם ניסית לתדלק בתחנה אחרת?

האחרונה והלפני האחרונה היו שתי תחנות דלק שונות...  חברות אחרת.
דרך אגב: יש דרך לדעת אם תחנת דלק מסוימת מוהלת דלק? או לחילופין: יש דרך לדעת עם יש לי כרגע בטנק דלק מהול ולא תקני?

עריכה אחרונה על ידי עמי555
פורסם

קח בחשון שלמרות שאתה נוסע את אותם נסיעות, עכשיו קורונה "נגמרה" והרבה יותר אנשים נוסעים בכבישים ולכן רוב הסיכויים שהמהירות ירדה וכך היעילות וצריכת הדלק עלתה.

בנוסף אני מציעה לך להתחיל לבדוק את צריכת הדלק בדרכים יותר אמפירים כמו ליטר/ק"מ מאשר מרווח בין התדלוקים. 

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, עמי555 כתב:

האחרונה והלפני האחרונה היו שתי תחנות דלק שונות...  חברות אחרת.
דרך אגב: יש דרך לדעת אם תחנת דלק מסוימת מוהלת דלק? או לחילופין: יש דרך לדעת עם יש לי כרגע בטנק דלק מהול ולא תקני?

תקרא בשרשור הזה:

אני ממליץ לתדלק בתחנה אחת שאתה סומך עליה ולא להחליף.

אם נגמר לך הדלק והתחנה הזו רחוקה אז תדלק ממש מעט בתחנה אחרת ואת ההפרש תדלק בתחנה המוכרת.

עריכה אחרונה על ידי Gorpi
  • תוכן חדש...