Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית אמינה וחזקה ב-80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מתלבט איזה מכונית לקנות... 

הדברים שאני צריך במכונית הם : 5 מקומות (עם 4 דלתות)

מכונת אמינה שלא צריכה מוסך כל שבוע,

שלא מאבדת מהערך כל הזמן

כמות כוח סבירה (שהמכונית לא תהיה חלשה) בסביבות 170 ומעלה

לא ארוכה מדי

אני יודע שאלו הרבה דרישות אבל אשמח אם מישהו ימליץ על משהו, יהיה נחמד שהמכונית תהיה לא משעממת. כרגע ראינו אלפא רומיאו גולייטה תלתן ירוק, אבל היא גם מאבדת מהערך וגם קילומטראז' גבוה לאלפה.

תודה רבה

פורסם

וולוו S60 מ-2014 ומעלה.

• מעניין 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אמינה ויחסית חזקה מאזדה 3 2.0 

קצת יותר חזקה לאון 1.8 אבל ב80 אלף יהיה קשה למצוא אחת משנתון גבוה ב80 אלף. 

אם אתה הולך על וולבו תצפה לירידת ערך אכזרית,ויהיה קשה למכור. 

אם מוכן ״להתפשר״על זה שהכח במאזדה מגיע מסלד גבוה,ולא כל כך מרווחת,אופציה מצויינת..קשה ליפול עם המאזדה. 

פורסם

לגבי וולוו - מה שקונים בזול, מוכרים בזול. ובמחיר נכון ממש לא קשה למכור - במיוחד את אלה שאינן עם מנוע פורד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מזדה 6 שנת שנת 2013-2016 (תלוי באיזה גימור אתה רוצה) עונה על כל הדרישות שלך.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

האמת לגבי וולוו אמרו פה כבר שכבר תקופה השוק שלהם ביד שניה מאוד ער וזה בגלל השמירת ערך המאוד טובה של הדגם החדש יותר.

כשאני חיפשתי לעצמי את הוולוו היה לי לא קל והרגשתי חוסר היצע מאוד גדול אז דווקא לדעתי וולוו בת 5-4 תשמור לא רע על השווי שוק שלה ויש אפילו דגמים שנמכרים מעל המחירון.

מבחינת כוח באמת רכב בהמה. שילוב מוצלח של מנוע בהמה וגיר מוצלח מאוד.

היה לי תקציב דומה לשל פותח האשכול, שיקולים דומים וכן לא היה לי ספק.

הסיוויק נגיד מביאה אחלה מנוע אבל גיר רציף שמנסיעה בין עירונית איתו שמחתי שבחרתי בחבילה שהוולוו מציעה למרות שמבחינת הפנים שלה היא מרגישה יותר מיושנת אבל עדיין מפנקת עם מושבים ממש טובים.

• תוכן חדש...