Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

השאלה מתייחסת לשברולט אקווינוקס 2020.

בסוף שנת 2019 פורסם שהרכב שהיה רק עם מובילאיי עד מועד זה מקבל מערכות בטיחות מהיצרן מדגם 2020.

מה הבעיה? הלכתי עם אחותי לחפש לה רכב כזה וראינו מספר דוגמאות עם עלייה לכביש ברישיון בחציון ראשון של 2020 וחלק היה מובילאיי ולחלק לא.

למשל ראינו רכב מאפריל עם מובילאיי ורכב אחר מפברואר בלי. הכל מבעלות פרטית. הזוי.

איך זה הגיוני? איך אני מזהה מה עם מערכת מקורית ומה לא? לא ראיתי משהו שונה בתא הנוסעים.

האם רכב עם מערכת בטיחות מקורית גם שם מובילאיי? לא ברור לי בכלל כל הנושא ואני מתעקש שתקנה רק עם מערכת מקורית.

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי Angelica

פורסם (נערך)

המסכים של המובילאיי ודומיו נמצאים במקום מספיק בולט כדי שיהיה אפשר להבחין בהם, אפילו מחוץ לאוטו.

רכב ללא מערכות בטיחות מקוריות - התראה על התנגשות + התראה על סטייה מנתיב יהיה מחוייב במובילאיי.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

זה קיים בהרבה מותגים שמוסיפים מערכות בטיחות באמצע שנה. 

מה שאתה צריך לדעת זה באיזה חודש עשו על המעבר, ורק אז תוכל להבין למי יש מערכות בטיחות. 

פורסם

אני מניח שהתאריך הקובע הוא מתי הרכב עלה לאניה לישראל ולא על הכביש...
כמו שאמרו לפניי, קל מאוד לראות אם יש מובילאיי. כמובן שמומלץ לשאול את בעל הרכב כבר בבירור הראשוני

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אם תכתוב פה מה קוד הדגם אפשר להגיד אם לרכב מערכות מקוריות בהתאם לנתוני הדגם במאגר משרד התחבורה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מסתבר שזה יותר פשוט ממה שחשבתי.

הדגם היחיד ששווק ללא מערכות בטיחות מקוריות היה רמת הגימור LT. כל רמות הגימור האחרות (LS, LT PLUS,LTZ)  הגיעו עם מערכות בטיחות מקוריות.

נמכרו 89 יחידות מרמת הגימור LT ב-2020, האחרונה שבהן עלתה על הכביש ב-16/3/2020.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

שים לב שגם ברמת הגימור הבסיסית LS יש מערכות בטיחות מקוריות, רק שבה בניגוד ל-LT+ ול-LTZ  אין זיהוי בשטח נסתר.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...