Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה P0171 במאזדה 3 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

יש לי מאזדה 3 2011, נדלקה לי נורת מנוע עם תקלה P0171.

אני יודע שהיא יכולה להגרם על ידי המון גורמים.

ואקום, חיישן אוויר, חמצן, ממיר וכו.

יש המלצות איך ניתן לגלות לבד?

או לחילופין, מוסך אמין באיזור מודיעין שידע לטפל בלי לשחוט.

תודה ופסח שמח.

פורסם

ואללה נפלת על תקלה "נחמדה" ואם  תעשה חיפוש בפורום לפי הקוד תראה זה משהו רוחבי שמופיע אצל הרבה מותגים.

מניסיוני, במרבית מהמקרים זה נגמר בהחלפה או ניקוי של חיישן מד כמות אויר MAF. 

שאלה, כמה זמן או ק"מ עוברים מרגע המחיקה של הקוד תקלה עד להופעה חוזרת שלה? זה קורה במצבים מסוימים של נסיעה?  

פורסם

אכן הרבה מאוד תרחישים !

942748314_DTCP0171.thumb.png.f81a8be384965f32128f645f93fc441e.png358010646_DTCP0171_1.thumb.png.5db8c8c7ec19acd123a16cdc97aac433.png

לא נראה לי משהו שאתה יכול לעשות לבד,בלי ציוד וידע מתאים,לכן לא יעזור לך שום נוהל,פרוטוקול תיקון תקלה של היצרן !

פורסם

מבדיקות שעשיתי, ראיתי שיש בעית יניקה מהמזרק, מסתבר שהאטם שלו קרוע.

אני רוצה להחליף את הטבעת, שתי שאלות לי אליכם.

1. מאיפה ניתן להשיג? לא מצאתי אצל ה"חנויות המובחרות" :) ספקי החלפים הגדולים למיניהם.

אני יכול להזמין מחו"ל אבל לא יודע את PART NUMBER, אז אשמח למי שיכול להכווין איפה אפשר למצוא את הPART NUMBER שלו.

2. האם צריך לעשות משהו בנוסף להחלפה? לגרז, לשמן וכו?

תודה.

WhatsApp Image 2021-03-29 at 19.53.50.jpeg

פורסם

https://www.mazda.co.il/מחירון-מוצרי-תעבורה/שירות

אם לא עזרו לך פה,אפילו שחייבים, לא חסר אתרים חינמיים,האוטו שלך ישן (הקושי זה לרוב ברכבים חדשים פחות מ-3 שנים),מומלץ אתרים עם חיפוש לפי מס' שלדה,אחד המפורסמים ולא פעם מוזכרים פה:

http://catcar.info/mazda/

פורסם
לפני שעתיים, ocsi4u כתב:

https://www.mazda.co.il/מחירון-מוצרי-תעבורה/שירות

אם לא עזרו לך פה,אפילו שחייבים, לא חסר אתרים חינמיים,האוטו שלך ישן (הקושי זה לרוב ברכבים חדשים פחות מ-3 שנים),מומלץ אתרים עם חיפוש לפי מס' שלדה,אחד המפורסמים ולא פעם מוזכרים פה:

http://catcar.info/mazda/

תודה @ocsi4u

התקשרתי לאחד המוסכים המורשים של מאזדה, בתל אביב, טענו שהם לא מוכרים שום חלפים, אלא רק מטפלים ברכבים.

הם אמורים למכור חלפים? לבדוק עם עוד מוסך?

מצאתי את המק"ט ואת המוצר באיביי אגב, תודה.

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, shahar2k5 כתב:

תודה @ocsi4u

התקשרתי לאחד המוסכים המורשים של מאזדה, בתל אביב, טענו שהם לא מוכרים שום חלפים, אלא רק מטפלים ברכבים.

הם אמורים למכור חלפים? לבדוק עם עוד מוסך?

היבואן מחויב (דלק מוטורס) לפרסם מחירון פומבי עם מק"טים ומחירים (הזויים :D ),או לעזור לך עם מק"ט לפי חלק שאתה מחפש.
מוסך מורשה יבואן לא חייב לך כלום.
תמיד מומלץ לחפש לפי מס' שלדה,גם באיביי הרבה מוכרים,בהרבה חלקים יקרים,ידרשו את זה מיוזמתם (לא במקרה הזה ספציפית,אבל רק שתדע) 

עריכה אחרונה על ידי ocsi4u
פורסם

במוסך הונדה בחיפה כן יש מכירת חלפים למעוניינים ללא קשר אם תבצע אצלם את העבודה-לא יודע איך התנהלות של מאזדה.

חלפים חדשים לרכב הזה אתה יכול למצוא אצל חזי דלאל בתל אביב ואם ירושליים קרובה יותר,בדוק מול מוסך מורשה היבואן,מוסך הבירה,מורשה מאזדה פורד

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נתקלתי במוסכים שונים, מורשי יבואני רכב, שאמרו לי שאינם מוכרים חלפים 

לצרכן חיצוני כי אין להם רשיון סחר בחלפים ממשרד התחבורה והם רשאים למכור חלפים רק לצריכה עצמית בעבודותיהם.

מצד שני יש מוסכים ששמחים למכור רק חלפים לצרכן, כי בכך הם מגדילים את יעדי רכישות חלפים מהיבואן שלפעמים גם מקנה להם

בונוסים שונים כהגדלת הנחות וכו'.

בברכה  -  רפי לין

פורסם

רפי,האם מוסכי יבואן מסויים בפריסה ארצית (מאזדה /הונדה/..) לא אמורים להתנהל כולם באופן זהה ? 

אם למורשה אחד אין רישיון מכירת חלפים הגיוניט שלכל הרשת אין או שאני מניח הנחה מוטעית ? 

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

גם מוסכים מורשי יבואנים, לא כולם אותו הדבר ויש גם ליבואני הרכב

מגבלות של הגבלים עסקיים וכו' (שלא תמיד כולם מקפידים עליהם)

שלא כל דבר הם יכולים להכתיב למוסכים.

בברכה  -  רפי לין

• אהבתי 1
פורסם

יבואן חייב שהיו לו נקודות למכירת דלפק של ח"ח.

לרוב ניתן לבצע רכישת דלפק במרכזיים ובעוד מספר מוסכים מורשים.

טלפון לשירות לקוחות של היבואן יתן מענה לשאלה איפה נתן לרכוש.   

פורסם

חוויה לא נעימה שחוויתי במוסך מורשה של מאזדה פורד:
נקרע לי אחד הצינורות בטורבו, הזמנתי צינור ותור במוסך.
לפני שהגעתי למוסך התקשרתי לוודא שבאמת יש ליפט פנוי מכיוון שהייתי קצר בזמן(רק בגלל זה הזמנתי תור שבוע מראש), המזכירה אמרה לי תגיע, נכניס אותך תוך דקה.
כמובן שכשהגעתי הדקה הפכה לשעה וחצי המתנה, ביקשתי ממנה בנימוס לקנות את החלק בלבד.
נתקלתי בתגובה מזלזלת של בעלי המוסך שהוא לא מוכן למכור לי את החלק והוא לא חנות חלפים וכו וכו...
הוא התרצה למכור לי את החלק לאחר שאיימתי להתקשר ליבואן והבהרתי לו שהוא חייב למכור לי את החלק שהזמנתי.

Sent from my M2007J17G using Tapatalk

• תוכן חדש...