Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום 4 רכבים:

I20 2012

I20 2015

I20 2016

פורד פוקוס 2011

איזה שמן מנוע מומלץ?

איזה שמן גיר מומלץ?

נוזל קירור מנוע איזה מומלץ?

פלגים אני שם רק מקורי.

פילטר שמן אני תמיד שם מקורי.

פילטר אוויר מזגן ומנוע זה כמובן תחליפי.

עד היום הייתי עושה טיפול זול ברכבים שכלל כניראה שמן פשוט מאוד של FORCE 5W30 סינטטי מלא שכתוב עליו גרמניה קשה לי להאמין כי שמן שעולה 60 שקל לא יכול להיות איכותי למרות שהייתי עושה טיפולים כל 10K עדיין מאמין שזה שמן פשוט וגרוע ורוצה כעת לעבור למוצרים טיפה יותר טובים...

בכל מקרה כרגע ראיתי באתר אייס שיש מבצעים של מגוון שמנים של מנוע גם במחיר זול וגם עם עוד 10% הנחה בקופה האם שווה???

אפילו ראיתי שם שמני חברה במחיר זול מאוד מה מומלץ לקנות מה רצוי לקנות תודה לחכמת ההמונים!

עריכה אחרונה על ידי maor12
פורסם

כלל אצבע: מה שכתוב בספר רכב, על פי התקנים שכתובים. אחרי שבדקת את מה שכתוב, קנה מיצרן איכותי ולא איזה עלום שם שהחומר תואם לתקן.

פילטר אויר: קח איכותי. לא סיני.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

ראיתי מספר חברות שמנים למנוע כגון:  AGIP CHAMPION MOBIL OWS Rheinol ROWE ויש שמן מקורי

באייס יש מבצע של מחיר זול וגם 10% הנחה השאלה אם שווה לקחת כי זה יותר זול מכל החנויות שבדקתי שם מחירים

ראיתי את הדגם:

שמן MOBIL SUPER 3000 5W30 FE 4L עולה 108 שקל במבצע הוא רצוי ???

הוא סינטטי מלא צמיגות מתאימה ובעל תקנים לרכב מה דעתכם?

פורסם (נערך)

טוב שמן MOBIL SUPER 3000 5W30 FE 4L מתאים לרכבי יונדאי משנות 2012 ולפורד פוקוס 2011?

אני צריך להזמין 4 גלונים ויש עליהם מבצע באוטו דיפו 108 שקל לגלון ולא רוצה לעשות טעות בהזמנה...

פורסם

מאיפה אתה?

לדעתי שווה לך להזמין מ"אבי חלקי חילוף" ברחובות או אפילו מאוטו ציון ביהוד. 

המחיר של המשלוח מתקזז עם המחירים המעולים והאיכות של החלפים.

לדעתי מומלץ מאוד, בהנחה ואתה גר בב"ש וסביבותיה או אשקלון וסביבותיה, ולא מאיזה מושב בערבה.

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, שביט כתב:

מאיפה אתה?

לדעתי שווה לך להזמין מ"אבי חלקי חילוף" ברחובות או אפילו מאוטו ציון ביהוד. 

המחיר של המשלוח מתקזז עם המחירים המעולים והאיכות של החלפים.

לדעתי מומלץ מאוד, בהנחה ואתה גר בב"ש וסביבותיה או אשקלון וסביבותיה, ולא מאיזה מושב בערבה.

בהצלחה

השאלה כרגע איזה שמן מנוע עדיף לקנות???

רכבי יונדאי I20 משנת 2012 ומעלה

ופורד פוקוס 2011.

השמן MOBIL SUPER 3000 5W30 FE 4L סביר? הוא יותר טוב מKIXX לא?

לגבי אבי חלקי חילוף מכיר את החנות גם רחוק ממני מאוד.

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, maor12 כתב:

אני מהדרום, זה לא ישתלם פרקטית לקנות מצפון המרכז.

גם אני מהדרום (עוטף עזה), והמשלוח עולה 25 שקל, שמתקזז עם מחירים זולים, איכות חלפים ושירות לקוחות. אבל בחירה שלך..

ואם אתה מטפל ברכב עצמאית ורוצה להתייעץ עם כמותך, תכנס לקבוצה "תשאלו כנופצון" בפייסבוק. תודה לי אח"כ..

עריכה אחרונה על ידי Trhtkf
פורסם (נערך)

אני מאזור הנגב, ובלי קשר למשלוח המחיר אצלו יקר ב-35 לכל גלון ואני צריך 4 גלונים ככה שזה 140 שקל פער ועל זה תוסיף משלוח.

באוטו דיפו אני שולח חבר לקנות אז זה על הדרך שלו מקפיץ לי 

פורסם

הזמנתי באוטודיפו 4 גלונים של דגם MOBIL SUPER 3000 5W30 FE 4L אני בטוח שהמוצר יותר טוב מהחברה הזולה ששמו לי עד היום.

תודה לכל העוזרים.

• תוכן חדש...