Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לי פעם אחת, למזלי לא הייתי קרוב לכלום ולא הייתה סכנה, מין הסתם בחיים לא חשבתי על הגז והברקס אבל מאז שזה קרה לי נהייתח יותר מודע לזה. 

קרה למישהו כאן אי פעם? 

פורסם

לא מזמן פוסטמה אחת נכנסה בי ברמזור מאחורה בטענה שהתבלבלה בין הדוושות.

אם אתה מעוניין אתן לך את הפרטים שלה, תעבירו חוויות.

• מצחיק 8
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא שותים ולא מעשנים ירוק לפני שעולים על ההגה.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

לא שותים ולא מעשנים ירוק לפני שעולים על ההגה.

מי שמעשן קנאביס לא כל כך יהיה פזיז בפעולות שלו, הוא יהיה יותר מקובע במהלכים שהוא יעשה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא עניין של פזיזות זה עניין של חוסר תשומת לב וריכוז.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קרה לי, אבל לא כשהייתי במושב הנהג, אלא הנוסע.

נהג מסוג אישה נכנסה לפאניקה ודרכה על הגז עם כל הלב. העפתי את הגיר לניוטרל שמתי יד על ההגה ומשכתי את בלם היד. 

אחד הרגעים המפחידים...

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

פתרון ממש טוב לזה - דוושה שלישית.

• אהבתי 4

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

זה לא יכול לקרות, זה כמו לדמיין שהיקום לא קיים, שאין חיים, המוח לא מסוגל לדמיין את זה. 

עריכה אחרונה על ידי Mikelt89
פורסם
לפני 10 שעות, Mikelt89 כתב:

זה לא יכול לקרות, זה כמו לדמיין שהיקום לא קיים, שאין חיים, המוח לא מסוגל לדמיין את זה. 

תודה, מעודד ביותר 

פורסם

ראיתי את זה קורה , לאחת שישבה עם רגל שמאל על הכסא! (ראיתי גם נהג חדש שעושה זאת) וכשרצתה להאיט על מנת לעבור במרווח צר בין מכוניות, לחצה על הגז ונכנסה בשתיהן 😬 , כשנגשתי אליה, לא הבינה מה עשתה וטענה שלחצה חזק על הברקס 🥴 מהבהלה גם לא הצליחה לצאת מהרכב. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...