Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לי משהו אחר, שנהגתי עם כפכפים. הכפכף נתפסה על הגז ולא הצלחתי לעצור לכמה שניות, למזלי לא היה אך אחד זה היה כביש מהיר ריק.

מאז אני לא נוסע עם הכפכפים, למעשה, מאז הכפכפים לא יוצאות בכלל מתחומי חדר השינה.

זה כל כך לא ביטחותי נעלי אצבע. עזבו נהיגה, סבא שלי פעם אחת נפל כי הכפכף נתפסה לו על המדרגה. גם לי היו כמה כמעטים על המדרגות עם זה. 

מסקנה - כף כף  זה רק לים ולחדר השינה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

What worries you, masters you. - John Locke

פורסם

ממש כאשר התחלתי לנוהג, הייתי בעבודה, לקחתי רכב לחניון, עזבתי את הדבשות אבל הרגל נשאר מעל 1 מהם בלי שאני לוחץ, הרכב התקדם ממש לאט כמה שניות, ופתאום לא זכרתי מעל איזה דבשה הרגל שלי נמאצת חחח.

וכאשר נהגתי על ידני (6 שנים בצף) ו הייתי נכנס לנהוג על רכב אוטומט, גם בתוך הרגל הייתי מחפש את הדוושה השלישית ו לא הייתי מבין איפה נעלמה פתאום חחח

לא קשור לאלכוהול ולא קשור לכלום.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם

קרה לי לפני 15 שנה בשיעור נהיגה.

מזדחל לי בנתיב האצה, המורה אומר לי תאיץ תאיץ תאיץ. 

אני בשיא ההתלהבות בא לשים פול גז, 

בטעות פול ברקס. 

אני זוכר איך המורה היה בשוק, איך עפנו קדימה, במזל לא היה אף רכב מאחורה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
לפני שעתיים, TsachiE כתב:

קרה לי משהו אחר, שנהגתי עם כפכפים. הכפכף נתפסה על הגז ולא הצלחתי לעצור לכמה שניות, למזלי לא היה אך אחד זה היה כביש מהיר ריק.

מאז אני לא נוסע עם הכפכפים, למעשה, מאז הכפכפים לא יוצאות בכלל מתחומי חדר השינה.

זה כל כך לא ביטחותי נעלי אצבע. עזבו נהיגה, סבא שלי פעם אחת נפל כי הכפכף נתפסה לו על המדרגה. גם לי היו כמה כמעטים על המדרגות עם זה. 

מסקנה - כף כף  זה רק לים ולחדר השינה.

גם סנדלים זה לא הכי בטוח - אמנם מעולם לא התבלבלתי בין הדוושות, אבל קרה לי שכאשר העברתי את הרגל מהגז לברקס הסנדל נתפס והרים את הדוושה. לקח חלקיק שניה להתאושש - אבל מאז אני משתדל לא לנהוג בסנדלים אלא רק בנעליים סגורות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ראשי כל חובה לנהוג עם נעליים סגורות ונוחות,  בשום פנים ואופן לא עם כפכפים או סנדלים. (סכנת של תפיסת הסנדל, וחוסר עוצמת בלימה בזמן חירום)

יש רכבים שהמרחק בין הגז לברקס קרובים מדי, וקרה לא לא פעם, שנעליים מסוימות (מגפיים עם סוליה רחבה)

היו נתקעות לי בתחתית של הברקס בזמן הורדת גז, למעבר לברקס לשם האטה. היום אני ממש מקפיד לא לנעול

נעליים שיש להן סוליה רחבה. (או כל נעל שמכבידה על הנהיגה)

בנוסף, זה לא קיים בכל רכב (לרוב הרכבים יש מרחק סביר/גדול בין גז לברקס) ולמרות זאת אני לא פעם

כשיוצא לאירוע לצפון למשל, אני לוקח איתי את הנעליים של האירוע בצד, ונועל נעלי נוחות (חצויות בדרך כלל)

לנהיגה ארוכה עם פקקים. (מחליף כשמגיע לאירוע, מחזיר בחזרה בנהיגה חזרה)

פורסם

לפני כ 3 שנים בחניון של שערי צדק בירושלים אני עובר עם אישתי ועגלה מול מחסום של החניה , לפני המחסום עוצרת ב.מ.וו והנהג מוציא את הראש (+חצי גוף)מהחלון כדי לכרטס, באותו שניה שעברנו אותו נתפס לו איכשהו הרגל על הגז, העיף את המחסום, ונכנס ברכב חונה.. הרכב השני עלה על סלע שהיה לפניו מרוב העוצמה.

יש ניסים בעולם!

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אני חושב שקרה לי פעם במהלך לימוד הנהיגה.

כמובן, בלבול בין הדוושות הוא בהחלט תופעה שקיימת. חלק מזה זה חוסר תשומת לב, לעתים קרובות בתחילת הנסיעה: לוקח כמה דקות להיכנס לריכוז בנהיגה, וזו אחת מהסיבות (למשל) שעדיף לחנות כך שהיציאה תהיה בנסיעה קדימה ולא אחורה. נעליים לא מתאימות, סוליות חלקות בחורף (שיכולות להחליק מדוושה אחת לאחרת) ועוד יכולים לתרום למצב הזה.

גם למרחק הישבה מהדוושות יש תפקיד. כשאתה רחוק יותר מהדוושות, צריך פחות תזוזה בירך כדי להזיז את כף הרגל מדוושה אחת לאחרת ולכן הסיכוי להתבלבל ביניהן גדול יותר.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
  • רעיון טוב! 1
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
לפני 6 שעות, ארי62 כתב:

לפני כ 3 שנים בחניון של שערי צדק בירושלים אני עובר עם אישתי ועגלה מול מחסום של החניה , לפני המחסום עוצרת ב.מ.וו והנהג מוציא את הראש (+חצי גוף)מהחלון כדי לכרטס, באותו שניה שעברנו אותו נתפס לו איכשהו הרגל על הגז, העיף את המחסום, ונכנס ברכב חונה.. הרכב השני עלה על סלע שהיה לפניו מרוב העוצמה.

יש ניסים בעולם!

כשאני מגיע לאינטרקום, מכונת כירטוס, מחסום וכדומה אני תמיד משתדל לכוון את הרכב כך שאוכל להגיע. אבל אם נדרשת אקרובטיקה כלשהי להגיע אל הכפתורים, לעולם ארים בלם יד ואם מדובר ברכב אוטומטי, אשים גם בפרקינג.

למדתי את זה אחרי פעם אחת שהרגשתי שהרכב מתחיל ל"טייל" בזמן פעולות כאלה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 13 שעות, TsachiE כתב:

קרה לי משהו אחר, שנהגתי עם כפכפים. הכפכף נתפסה על הגז ולא הצלחתי לעצור לכמה שניות, למזלי לא היה אך אחד זה היה כביש מהיר ריק

קרה לי גם שכףכף ברחה לי במהירות אפסית ונתתי קטנה למונית במזל לא היה נזק או נפגעים מאז אני לא נוהג עם כפכפים אם הולך לים אעדיף לנהוג יחף .

פורסם

וגם זה מסוכן - השליטה שלך בדוושות מופחתת ותתקשה לבצע בלימת חירום.

הנה דיון בפורום לפי עשור ודיון קצת משועשע מלפני שנה.

אם מישהו מוצא סתירה ביון מה שכתבתי על סנדלים לפני שנה למה שאני כותב היום אני מקדים ומסביר - אני נמנע מלנהוג בסנדלים, אבל לעתים נדירות יש לי צורך בכך לנסיעות קצרות בלבד, ואז מדובר בסנדלים סגורים (2 רצועות רוחב + רצועה אחורית) עם סוליה שאינה בולטת מדי לצדדים, וכשהם רכוסים בצורה הדוקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מעולם לא קרה לי.

אבל פעם נקרעה לי הנעל באמצע היום ונאלצתי לנהוג בדרך לחנות נעליים יחף. לא חווייה נעימה בכלל. התחושה של הדוושה מוזרה והאוטו כל הזמן קפץ בתחילת נסיעה. 

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
  • תוכן חדש...