Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי, הבעיה היא לא המיומנות שאתה רוכש וכו'

זה חוסר האחריות שקורה במהלך הנהיגה בקרב נהגים, התעסקות בפלאפון למשל זאת דוגמה לזה, לא משנה כמה 'נהג על' תהיה עד שאתה מתעסק בפלאפון וגורם לתאונה חזיתית למשל. 

פורסם

סיפור מעניין, בוקר אחד אי שם בתחילת שנות האלפיים אני שומע רעש של מנוע מטפס באגרסיביות בסל״ד מלווה בקול פרפורי צמיגים ובעודי מקלל בלב את הערס שמשתולל בשכונה בשעה שילדים הולכים לבית הספר ממש בהמשך הרחוב אני שומע 2 בומים גדולים...

הבנתי שהיתה תאונה וכיוון שגרתי לעורף רצתי מיד למטה לראות מה קרה ומי נפגע, ואז מתגלה לפני מחזה:

מוצובישי סופר לנסר של השכנה,  עץ צעיר ורענן שבור כשהאוטו חצי עליו והחצי השני מרוח על קורה B (במילים אחרות הקורה שבין הדלת הקדמית לאחורית) בוולוו 940 של השכנה בבניין מימול שחנתה במפרץ חניה אנכי למדרכה.

הוולוו עצמה צמודה דבוקה לרכב שעמד אחריה.

הסתבר שהשכנה במיצובישי התניעה את האוטו, הורידה בלם יד, שילבה לD בידית ההילוכים ואז הסתובבה מסיבה כלשהי לילדים מאחור (מזל שהיו חגורים) ושחררה מבלי לשים לב את הרגל מהברקס, הרכב התדרדר כמובן קדימה מעט וכשהיא שמה לב שהיא בכלל בתנועה היא לחצה בפניקה על דוושת הבלם, רק שזו לא היתה הדוושה הנכונה והיא הדביקה את דוושת הגז עד לרצפה.
גם המהנדסים של מיצובישי לא חשבו שמנוע ה110 כ״ס שלה יכול לתת תאוצה שכזו, האוטו פרפר את הנשמה שלו, השאיר שובל צמיגים של 5 מטר, טיפס על המדרכה, עלה על העץ הצעיר שהיה שתול שם ושבר אותו, המשיך בתנועה היישר לתוך הוולוו ומרוב תנופה ומעוצמת המכה גם דחף אותה על כל שני הטון שלה (פלוס מינוס) על הרכב שלידה.

עדי ראיה אמרו שגם כשהמיצובישי היתה כבר נעוצה על הוולוו הנהגת עדיין היתה עם הדוושה לחוצה לרצפה כשהאוטו ממשיך לצעוק ולפרפר וכך גם הנהגת כשהיא אוחזת בחוזקה בגהה וצורחת בעצמה במשך 2-3 שניות לפני שהבינה את מצבה.

לנהגת שלום, לילדים מאחור שלום (פיזית), העץ זכרונו לברכה כשהגזע השבור נשאר שם למשך שבועות ארוכים, הסופרלנסר טוטלוס, גם הוולוו ספגה פגיעה חזקה שכופפה לה את קורת B והיא הוכרזה כטוטלוס (על הרכב עמד שלט למכירה במשך תקופה ארוכה והשכן מיהר להוריד אותו כדי שהביטוח לא יחשוד שהתאונה בויימה כדי להפטר מהרכב), הרכב השלישי נזדקק לצבע ומעט פחחות.

השכנה בעלת הסופר לנסר שהיתה גרה בדירה מעלי לא חזרה לנהוג לפחות עד לשלב שאני יודע שהם עברו דירה (ואולי טוב שכך).

דרך אגב הרכב השלישי באותה שורה היתה הב.מ.וו e30 שנת 1984 (2 דלתות) המשופרת מאוד שלי שלא נפגעה, גרושתי שחזרה בדיוק מסיבוב בוקר עם הכלב אמרה ששניה אחרי שוידאתי שאין במיצובישי נפגעים רצתי לבדוק את הב.מ.וו ומסתבר שדיברתי איתה וליטפתי אותה והרגעתי אותה שלא תדאג ושלא אתן לאף אחד לפגוע בה אבל אני לא זוכר דבר כזה אז אני שומר לעצמי את זכות ההכחשה...

• אהבתי 3
  • תוכן חדש...