Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, מחפש רכב ידני עם חווית נהיגה טובה.

כרגע יש לי אימפרזה 2006 ידנית 1.6

אני מאוד נהנה ממנה במיוחד מלהעביר הילוכים ורוצה להתקדם למשהו יותר מעניין

אני מבין שמדובר בהשקעה כספית וגם בבעיות טכניות של רכב ישן אבל אני חושב שזאת דרך טובה להשתפתף ולצבור קצת נסיון טכני וגם להשתפר בתור נהג

כרגע שמתי עין על e36. שראיתי שעם תיבת הילוכים אוטומטית יש במתחת ל20 אלף

ולשנות לידני לא יחסית מסובך (יש לי זמן וסבלנות לחפש את החלקים) שואל אתכם עם יש רכב כזה בסדר גודל של 20-25 אלף שמציע נהיגה מהנה. לא מתכנן לעשות דריפטים או לעשות פתיחות

אשמח לשמוע מה דעתכם פתוח להצעות ואשמח לשמוע כמה שיותר דעות

פורסם

אני מניח שאתה מודע לזה אבל עלויות אחזקה של e36 יהיו לא זולות וייתכן ותדרש להרבה תיקונים וחלקים.
בתקציב שלך אפשר לחפש 206 xs  או אולי פורד פוקוס ידנית: אני מחזיק אחת מ2012 אקובוסט אבל גם 1.6 רגילה תהיה יותר מהנה לנהיגה מהאימפרזה ויש כמה כאלה מהשנים 2012,2013 ביד 2

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

הייתי מחפש clio 172/yaris ts/citeron c2,
מיטו 155 כ"ס גם אחלה אופצייה שנכנסת בתקציב, שנתון גבוהה יותר עם מנועה אמין ויש פוטנציאל שיפורים נחמד מאוד
e36 נשמע לי באלגן רציני, עלויות תחזוקה גבוהות מה גם שרובן יהיו שבורות, ואלו שלא לא יכנסו לך בתקציב

• תוכן חדש...