Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סוף סוף הGTI מגיעה מאובזרת כמו שצריך (פרט למתלים אבל מניסיון אפשר לחיות בלי)

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, mgabby כתב:

מבדיקת המפרט נראה שהם חסכו בהמון מקומות, ובדרך גם איבדו אותי כלקוח.
הגולף מגיעה עם מסך 8" ולא 10" כמקובל בחו"ל. חסכו (ממה שאני מבין, מקווה להתבדות) בפנסי ערפל, חלונות כהים, מערכת סאונד של הרמן קרדון, הורידו את מערכת הניווט המובנית, פנסי לד בגרסה הכי פשוטה, ג'נטים הכי פשוטים, חניה אוטומטית וממה שאני מבין אין אפשרות להעברת הילוכים ידנית???? ... בקיצור, לקחו את הגרסה הכי פשוטה, הפשיטו ממנה עוד כל מה שאפשר - ותקעו מחיר שיימצב אותה כהכי יקרה בקטגוריה.
בקיצור - אכזבה.

מסכים איתך על הרבה דברים.

אבל... במפרט שפורסם יש הרבה תוספות שלא הוזכרו שבפועל הם קיימים ברכב (לפחות בלייף פלוס שראיתי) והם : חלונות אחוריים מושחמים, הפשרת אדים במראות, העברת הילוכים מגלגל ההגה.

לפני 14 שעות, ch2856 כתב:

הייתה משלם £1,750 לפנסים כאלו? 

לרוב כשעושים הנחות (בהשקות, לקוח חוזר וכו׳...) הם מוזילים באיזה 4,5K אז נותר להוסיף ׳טיפה׳ ולהינות מתוספת מיוחדת זו...

עריכה אחרונה על ידי Mr.one
פורסם

מישהו יודע אם מחר באולם בבני ברק תהיה GTI להתרשמות?

אי אפשר להשיג אותם בטלפון, כנראה קורסים מהזמנות.

• מצחיק 1

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
לפני 4 שעות, ocsi4u כתב:

בגלל זה קיים יבוא מקביל מי שמתעקש

אתה מכיר מישהו אמין שדרכו אפשר נניח לייבא גולף מאובזרת קצת שונה מהמפרט שמוצע פה?

לפני 3 שעות, Mr.one כתב:

העברת הילוכים מגלגל ההגה.

לא ראיתי בשום מקום שבפלוס יש העברת הילוכים ידנית...
ובכל מקרה, מה שהכי מפריע לי שקיצצו את המסך מ 10" ל 8", אין מערכת של הרמן קרדון, אין חניה אוטומטית והנושא של ההילוכים הידנים. וזה שאין מערכת ניווט (כשבחו"ל יש בכל המפרטים מדאיג כי בטח הורידו עוד המון דברים כמו קישוריות לאלקסה, חיווי קולי ועוד...)

פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, mgabby כתב:

לא ראיתי בשום מקום שבפלוס יש העברת הילוכים ידנית...

ED6A79DE-BB9E-4BBB-A493-3638D5C25D00.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Mr.one
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 16 דקות, Mr.one כתב:

שמח לראות שלא הביאו לכאן (לשם שינוי) את הטאץ' פד שהחליף את הכפתורים הפיזיים שעל ההגה בחלק מהגרסאות בגולף, או שמא זה רק כאן בגרסת ה-Life?

פורסם

למיטב ידעתי אין בגולף כפתורי מגע בכל דגמי הבסיס. זה היה אמור להיות אבל כנראה שבפולקסווגן הבינו שזה כבר מוגזם ללקוחות השמרניים יחסית של הדגם שמחליפים גולף בגולף ולכן זה נשאר עבור הלקוחות "המתקדמים" יותר של דגמי ID החשמליים או בגולף GTI.

פורסם
לפני 4 שעות, dorosen כתב:

סוף סוף הGTI מגיעה מאובזרת כמו שצריך (פרט למתלים אבל מניסיון אפשר לחיות בלי)

לא מסכים איתך, מרכב ספורטיבי רב שימושי שעולה מעל 230K ב 2021 אני

מצפה למתלים אדפטיבים הרבה לפני מושבי עור מפופנים, הרכב אמור לספק הנאה

גם בנסיעה נינוחה וגם ספורטיבית.

בוא נודה שה GTI הפכה להרבה יותר פוזה ממהות, אם אפשר היה בדור 7 להבליג על הגג הפנורמי המיותר

על הויתור על ה DCC וניפוח המחיר ע"י הוספת מושבי עור יקרים לא אסלח, הרכב הבא שלי

לא יהיה גולף GTI.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, mgabby כתב:

ובכל מקרה, מה שהכי מפריע לי שקיצצו את המסך מ 10" ל 8", אין מערכת של הרמן קרדון, אין חניה אוטומטית והנושא של ההילוכים הידנים. וזה שאין מערכת ניווט (כשבחו"ל יש בכל המפרטים מדאיג כי בטח הורידו עוד המון דברים כמו קישוריות לאלקסה, חיווי קולי ועוד...)

מסך 8 זה סטנדרט. אני שידרגתי ל-10 אבל זה לא בבסיס, גם לא של הסטייל באירופה. גם המערכת של הרמן קדרון היא תוספת ולא מגיעה כסטנדרט בלייף או סטייל. המערכת המשודרגת הרגילה ממש טובה.

חניה אוטומטית זה גם תוספת. לגבי מערכת ניווט, יש לי אחת משודרגת אבל עוד לא יצא לי להשתמש בה (אחרי חצי שנה). אפל קאר פליי אלחוטי די הופך את המערכת המובנית לחסרת תועלת...

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
Just now, garicho כתב:

מסך 8 זה סטנדרט. אני שידרגתי ל-10 אבל זה לא בבסיס, גם לא של הסטייל באירופה. גם המערכת של הרמן קדרון היא תוספת ולא מגיעה כסטנדרט בלייף או סטייל. המערכת המשודרגת הרגילה ממש טובה.

חניה אוטומטית זה גם תוספת. לגבי מערכת ניווט, יש לי אחת משודרגת אבל עוד לא יצא לי להשתמש בה (אחרי חצי שנה). אפל קאר פליי אלחוטי די הופך את המערכת המובנית לחסרת תועלת...

יש שמועות שרק אפל קאר פליי עובד אלחוטי ( אנדרויד אוטו לא) . שמעת משהו על זה ?

פורסם
לפני 3 דקות, liberfarb כתב:

יש שמועות שרק אפל קאר פליי עובד אלחוטי ( אנדרויד אוטו לא) . שמעת משהו על זה ?

לא בדקתי אנדרואיד. יכול שזה באמת רק לאפל. צריך לבדוק במפרט.

פורסם
Just now, garicho כתב:

לא בדקתי אנדרואיד. יכול שזה באמת רק לאפל. צריך לבדוק במפרט.

האמת שאני קניתי אוקטביה חדשה אבל אני חושב שזה על אותו בסיס . לא הצלחתי למצוא על זה מידע רשמי כתוב , רק שמועות פה ושם . 

פורסם (נערך)

מה ההתלהבות ממתלים אדפטיביים? בולמים איכותיים וכיול מדויק של מתלים רגילים לא פעם עדיף על בולמים אדפטיביים מהסוג החד ממדי (ללא שינוי רציף של הקשיחות). אני לא יודע איך הם מתפקדים ב-GTI החדשה, אך בגולף R הקודמת לדוגמה זה היה פשוט סתם אבזור יקר, בין קשיח לקשיח+1% או בקיצור, לא הצלחתי להרגיש שום הבדל. 

בסופו של דבר היבואן מאזין ללקוחות שלו ולפי זה תופר אבזור בהתאם ליעד התמחור שלו. מאמין כי יותר לקוחות התלוננו על זה שיש ריפודי בד סקוטי מכוערים (לטעמי) ולא על כיול או חוסר נוחות קיצוני. 

עקרונית, אמור להיות חיבור אלחוטי גם לאנדוראיד, כך לפחות פולקסווגן הציגה את מערכת MIB3, אך לפחות עכשיו זה לא עובד, או אני לפחות לא הצלחתי. כנראה שנדרש עדכון למערכת שיגיע בשלב מסוים כנראה. 

עריכה אחרונה על ידי ch2856
פורסם
לפני שעה, Mr.one כתב:

מאיפה התמונה? אתה בטוח שזה מהדגמים שאכן אמורים להגיע לארץ?

לפני 25 דקות, garicho כתב:

לפני 26 דקות, garicho כתב:

כמה עלה לך שידרוג ממסך 8 ל 10?

וחוץ מזה, מישהו יודע על אפשרויות לתוספות מהיבואן? מתכוון נניח ל מסך 10 והרמן קרדון (בהנחה שבאמת יש החלפת הילוכים ידנית). יותר חשוב לי מאשר חלון בגג או כסא מכוון חשמלית עם מסז'...

• תוכן חדש...