Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח.

אבא שלי, נכה מוגבל בתנועה כרגע נוהג בפולקסוואגן פאסאט 1.8T והגיע הזמן להחליף את הרכב.

הדרישות הבסיסיות מהרכב הן:

נוחות: נוחות ישיבה ברכב, נוחות כניסה לרכב ויציאה ממנו, מרווח פנימי גדול.

בטיחות: חייב להיות חזק ולא רכב מקרטון ומצוייד בכמה שיותר כריות אוויר.

נהיגה: רצוי שהרכב יהיה כמה שיותר מהנה לנהיגה מכיוון שאבא שלי נוסע כ25,000 בשנה והרכב הוא למעשה הרגליים שלו.

אמינות: רצוי שהרכב יהיה כמה שיותר אמין על מנת לבלות כמה שפחות במוסכים, כמו שאמרתי הרכב הזה הוא כמו רגליים לאבא שלי.

תקציב: כמו שאמרתי, התקציב הוא עד 220,000 כרגע ויכול להשתנות במקצת בהתאם להחלטות של ועדה רפואית של ביטוח לאומי.

עד עכשיו נבדקו הרכבים הבאים:

מאזדה 3/6, פורד מונדיאו,סובארו B4 ולא נמצאו נוחים ומתאימים למגבלויות של אבי.

דרוש לי ייעוץ על עוד רכבים שיכולים להתאים לדרישות הנ"ל.

תודה וחג שמח,

רן.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פורד מונדיאו היא נוחה, בטוחה, מהנה לנהיגה, אמינה, והרבה מתחת לתקציב. אבל אני מבין שהיא לא מתאימה לכם. לכן אולי כדאי שתשקלו סקודה סופרב, שהיא גם מפוארת יותר, גם נוחה, בטוחה, מהנה וכנראה גם אמינה (סקודה מצליחה מאוד במדדי שביעות רצון בעולם). יש לה גם מנוע זהה לזה של הפאסאט בגרסת ה-1.8T וזה מנוע מצוין. היא מרווחת יותר מהפאסאט משמעותית.

אם היא לא תתאים, כנראה שאתם צריכים רכב גבוה יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה בנוגע ל:

1. הונדה אקורד.

2. וולו.

3. סיטרואן C5 (יש לה יכולת להתכוונן בגובה, זה פלוס רציני).

4. רנו לגונה.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

את האופל וקטרה כבר בדקתם?

אני הייתי בודק עם UMI אפשרות לייבא את האופל סיגנום, שהיא הכי מרווחת בסגמנט שלה. נסעתי על אחת כזו באחד מביקורי בגרמניה והיא מרגישה מרווחת בדיוק כמו BMW סדרה 7 ...

אני בטוח שהיא לא תעלה מעבר ל-250K ש"ח, הבעיה היא שלא תוכל לעשות עליה סיבוב כי היא לא מיובאת ביבוא סדיר לארץ (בעיקר בגלל שהרכב בעל 5 דלתות).

את הסיטרואן C5 כבר בדקתם? האמינות לא עקבית אבל תקבל מצד שני רכב רך כמו מרגרינה (אני אישית ממש לא אהבתי את זה) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תגיד לי, אתה ממליץ על אופל גם למי שמחפש משאית פול טריילר? כי אני לא בטוח שהם מוכרים משאיות :-P

ה-C5 לא רכה כמו מרגרינה, לא יודע מאיפה הבאת את זה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אז אולי תקנו פאסט חדשה? או שתחכו לפאסט החדשה(אין לי מושג כמה היא תעלה ומתי, תגיע שווה להתקשר וליבואן). אולי גם וולבו תתאים S40 אבל היא חורגת קצת במחיר(אלא אם כן המחירון של מוטוקאר לא נכון...)

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
אז אולי תקנו פאסט חדשה? או שתחכו לפאסט החדשה(אין לי מושג כמה היא תעלה ומתי, תגיע שווה להתקשר וליבואן). אולי גם וולבו תתאים S40 אבל היא חורגת קצת במחיר(אלא אם כן המחירון של מוטוקאר לא נכון...)

למחירון של מוטוקאר יש קריטריונים שונים מאלה יש ללוי יצחק. המחירים משתנים במקצת בין אחד לשני... המחירון במוטוקאר בדר"כ גבוה יותר...

תודה,

חג שמח לכולם!

פורסם

אני הייתי ממליץ לבדוק קודם את הסופרב שנראת לי הכי מתאימה.

גדולה,מרווחת,מאובזרת ובטוחה.

ועוד אופציה זה באמת הC5 שגם היא מאוד מרווחת,נוחה ומאובזרת אבל כנראה שלא תענה על הדרישה האמינות המושלמת.

הS40 לדעתי לא מצדיקה את המחיר שלה והיא הרבה פחות מרווחת.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

לדעתי C5, למה? המכונית הבטוחה בעולם, דרגת נוחות שרק מכוניות פאר יכולות להתחרות, היא מרווחת ביותר ורשימת האבזור ארוכה מאוד (במיוחד ב-PACK). אמנם האמינות לא בשמיים אבל היא גם לא בקרשים.

פורסם

שלום שוב,

תודה על כל התגובות.

רכב גבוה יותר עלול להיות מעט בעייתי אבל אני לא סוגר את האופציה הזו.

פאסאט חדשה היא אכן אופציה, אבל אני רוצה לפתוח בפני אבא שלי אופציות נוספות.

הC5 היא לא אופציה עבורו מפאת אמינותה, כמו שאמרתי האמינות היא הכרחית, ולהשבית לאבא שלי את הרכב ליום זה כמעט בלתי אפשרי(אני שוכר לו רכב כל פעם שאני מכניס לו את האוטו לטיפול תקופתי).

איך הסקודה סופרב מבחינת כניסה ויציאה לרכב? כניסה ויציאה קלה? או שדורש השתחלות?

בכל מקרה, עכשיו זה שלב הבדיקה וההתעניינות הראשוני כי בכל מקרה הרכישה היא לא מיידית ויכולה להיות גם בעוד שלושה חודשים הכל תלוי בועדה רפואית של ביטוח לאומי.

בכל מקרה אני פתוח לעוד הצעות.

רן.

פורסם

שמע, עזוב את הפאסאט. אם הגולף עולה כמו משפחתית גדולה לך תדע כמה תעלה הפאסאט.

וזה לא שהפאסאט מכונית מדהימה חוץ מאיכות גימור היא לא מצטיינת בעוד משהו ספציפי. הנוחות לא טובה במיוחד, הנהיגה לא מהנה, אם אתה רוצה אבזור אתה צריך לשלם המוווון, האמינות לא טובה במיוחד והיבואן....או היבואן זה הדובדבן שבקצפת.

אני מציע לרדת מרעיון של פאסאט.

פורסם
איך הסקודה סופרב מבחינת כניסה ויציאה לרכב? כניסה ויציאה קלה? או שדורש השתחלות?

בכל מקרה, עכשיו זה שלב הבדיקה וההתעניינות הראשוני כי בכל מקרה הרכישה היא לא מיידית ויכולה להיות גם בעוד שלושה חודשים הכל תלוי בועדה רפואית של ביטוח לאומי.

בכל מקרה אני פתוח לעוד הצעות.

רן.

הסיבה שהצעתי רכב גבוה יותר היא בגלל שאמרת שמונדיאו למשל לא מתאימה - כמעט כל המכוניות מאותה הקטגוריה הן נוחות באותה המידה פחות או יותר לכניסה ויציאה. לכן אולי מומלץ שינסה רכב גבוה יותר.

בכל מקרה הסופרב מכונית מאוד ראויה, ומומלץ לו לנסות אותה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

למרות שהסופרב נאית כבחירה מעולה, אפשר לבדוק גם 407, שאותה יש עכשיו גם בגרסת סטיישן, אם יש צורך לעגלה או משהו.

אם תהיה האפשרות לעלות את התקציב (כמה עשרות אלפים), אז יש ב.מ.וו 318, וסאאב 9-3, אודי A4

פורסם
שמע, עזוב את הפאסאט. אם הגולף עולה כמו משפחתית גדולה לך תדע כמה תעלה הפאסאט.

וזה לא שהפאסאט מכונית מדהימה חוץ מאיכות גימור היא לא מצטיינת בעוד משהו ספציפי. הנוחות לא טובה במיוחד, הנהיגה לא מהנה, אם אתה רוצה אבזור אתה צריך לשלם המוווון, האמינות לא טובה במיוחד והיבואן....או היבואן זה הדובדבן שבקצפת.

אני מציע לרדת מרעיון של פאסאט.

אני לא יודע מה לא אמין בפאסאט... אנחנו לא נתקלנו בשום תקלה משמעותית אצלנו בפאסאט למעט RECALL יזום ע"י החברה(משהו עם האינג'קטורים, לא זוכר ממש, זה היה מזמן). יתרה מזאת, לאחר שהסברנו לחברה את הבעייה בלהכניס את הרכב ליום יומיים למוסך הם דאגו לאבי לרכב חלופי שכור על חשבונם ומיוזמתם(מפתיע ביותר). אמנם הרכב לא היה מתאים ונוח(אופל קורסה) אבל היוזמה שלהם הייתה מבורכת ביותר.

רן.

פורסם

הסופרב באמת מעולה ומציעה המון!

ניתן לבחון גם טויוטה קאמרי\אוונסיס (אני אישית הייתי בוחר באחת מהן), B4, רנו לגונה, הונדה אקורד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...