Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(ההודעה מופנת לרן)

או שאתה עובד עליי או שצ'מפיון מפחדים מהכותרות בעיתונים.

היה מקרה עם אודי אולוראוד של נכה שנכנס לשטח, המנוע בלע קצת חול והלך לעולמו. הרכב היה תחת אחריות וצ'מפיון כהרגלם התנערו מהאחריות, כנראה שהם עשו 1+1 במקרה שלכם.

ואמנם פולקסווגן מכונית אמינה למדיי אך יש לא מעט אנשים עם פולקסווגן בעלת חלונות נופלים. גם אני זוכר שמישהו בפורום כתב על הפולו שלו שנכבתה רבות באמצע נסיעה והיבואן לא הצליח למצוא את מקור הבעיה.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
(ההודעה מופנת לרן)

היה מקרה עם אודי אולוראוד של נכה שנכנס לשטח, המנוע בלע קצת חול והלך לעולמו. הרכב היה תחת אחריות וצ'מפיון כהרגלם התנערו מהאחריות, כנראה שהם עשו 1+1 במקרה שלכם.

ואמנם פולקסווגן מכונית אמינה למדיי אך יש לא מעט אנשים עם פולקסווגן בעלת חלונות נופלים. גם אני זוכר שמישהו בפורום כתב על הפולו שלו שנכבתה רבות באמצע נסיעה והיבואן לא הצליח למצוא את מקור הבעיה.

את האמת שזה הפתיע גם אותי בזמנו, בסך הכל הרכב היה כ8 חודשים על הכביש קיבלנו מכתב מצ'מפיון ובו פירוט והסבר על אותה בעייה ושהחלפת אותם אינג'קטורים עלולה לקחת יום-יומיים. פנינו אליהם טלפונית והסברנו את הבעייה עם להכניס את הרכב ליותר מיום אחד למוסך. אחרי יום הם חזרו אלינו והציעו את זה... אני הייתי המום אז מההצעה שלהם בגלל כל מיני תלונות עליהם אז בעיתונות... בסך הכל ניסיתי לזרז את הטיפול בעניין שלא ייקח יותר מיום(להוזיל עלויות שכירת רכב חלופי). יכול להיות שהם בסך הכל ניסו אז לשנות תדמית אחרי כל הפרסום השלילי שהם קיבלו.

רן.

פורסם

לפי הקריטריונים שאבא שלך מציב הוא צריך ג'יפ

במחיר הזה אתה יכול לקנות כמה דגמים של גי'פים יד שניה כמו

לאנד קרוזר

גראנד צ'ירוקי

פג'רו

לאנד רובר

פורסם

מסכים אני עם חברי הפורום שהמליצו על הסופרב, שכן שעל פניו נשמע כי היא תעמוד מצויין בדרישותיכם. כמו כן אני מעריך כי אביך משלם אגרת רישוי סמלית ולכן גרסת ה-TDI יכולה להיות עבורכם כדאית ביותר.

פורסם
(ההודעה מופנת לרן)

לא יודע מה יש לך עם פולקסווגן וצ'מפיון (זאת לא פעם ראשונה שאני שומע ממך ביקורת שלילית על שניהם), אבל באופן קבוע אתה מנגח אותם.

יותר מ - 8 שנים אני לקוח של צ'מפיון ואף פעם הם לא איכזבו אותי. השירות שלהם מעולה, ויותר מזה: עוד לא קיבלתי שירות דומה לזה אצל אף יבואן (והיו לי כמה מכוניות בחיים).

סתם שאלה: הייתה לך פעם פולקסווגן (או משהו מהקונצרן) שאתה מדבר עליהם ככה?

פורסם
לא יודע מה יש לך עם פולקסווגן וצ'מפיון (זאת לא פעם ראשונה שאני שומע ממך ביקורת שלילית על שניהם), אבל באופן קבוע אתה מנגח אותם.

יותר מ - 8 שנים אני לקוח של צ'מפיון ואף פעם הם לא איכזבו אותי. השירות שלהם מעולה, ויותר מזה: עוד לא קיבלתי שירות דומה לזה אצל אף יבואן (והיו לי כמה מכוניות בחיים).

סתם שאלה: הייתה לך פעם פולקסווגן (או משהו מהקונצרן) שאתה מדבר עליהם ככה?

תגיד כתוב לי פראייר על המצח???

חחחח היה לי פולקסווגן :lol:

שמע אמנם זה לא מניסיון אישי (וטוב שכך) אך הסיפורים מתגלגלים ומתגלגלים שזה כבר לא יכול להיות בגדר "שמועה", צ'מפיון ידוע בתור יבואן מחפיר שלא מומלץ להתעסק איתו וזה לא חדש פה לאף אחד.

ובכלל, למה לרכוש מכוניות שלהם הרי המחיר אסטרונומי ללא הקשר למציאות ויש להם אחיות ושמן סקודה וסיאט שנותנות אותו דבר (ואף יותר) ב-20K פחות ועוד מיבואן אחר, יותר טוב מזה לא יכול להיות.

פורסם

תמיד יש סיפורים ותמיד יהיו סיפורים (שלפעמים הם נכונים). אבל אי אפשר להגיד שהכל לא טוב, וכל פעם לשלול על הסף.

יש מכוניות פחות אמינות (צרפתיות למשל, שאתה ממליץ עליהם בחום). לפולקסווגן יש אמינות סבירה +.

עכשיו לגבי צ'מפיון, מה זאת אומרת ידוע? למי ידוע? תמיד יש לקוחות לא מרוצים כמו בכל מקום (לחלקם באמת נעשה עוול, וחלקם סתם מנסים להכפיש כי לא קיבלו את מה שלא היה מגיע להם מלכתחילה).

אני בתור לקוח ותיק שלהם, ואחד שגם שואל לקוחות אחרים במוסך יכול לומר לך שהיחס שלהם מעולה, מהיר, ענייני ובאופן כללי אני מאוד מרוצה משיטת הטיפול והניהול שלהם.

כשתהיה לך טויוטה או מיצובישי ותעבור לפולקסווגן תבין על מה אני מדבר.

פורסם
תמיד יש סיפורים ותמיד יהיו סיפורים (שלפעמים הם נכונים). אבל אי אפשר להגיד שהכל לא טוב, וכל פעם לשלול על הסף.

יש מכוניות פחות אמינות (צרפתיות למשל, שאתה ממליץ עליהם בחום). לפולקסווגן יש אמינות סבירה +.

עכשיו לגבי צ'מפיון, מה זאת אומרת ידוע? למי ידוע? תמיד יש לקוחות לא מרוצים כמו בכל מקום (לחלקם באמת נעשה עוול, וחלקם סתם מנסים להכפיש כי לא קיבלו את מה שלא היה מגיע להם מלכתחילה).

אני בתור לקוח ותיק שלהם, ואחד שגם שואל לקוחות אחרים במוסך יכול לומר לך שהיחס שלהם מעולה, מהיר, ענייני ובאופן כללי אני מאוד מרוצה משיטת הטיפול והניהול שלהם.

כשתהיה לך טויוטה או מיצובישי ותעבור לפולקסווגן תבין על מה אני מדבר.

וצ'מפיון הוא גם היבואן של סיאט וסקודה.

אני ממליץ על צרפתיות בחום כי יש לי צרפתייה חמימה :inlove: היא אמנם לא שיא האמינות אך בעיה קריטית לא הייתה לי איתה.

לא תהיה לי טויוטה ולא תהיה לי מיצובישי והמכונית האחרונה שאני ארכוש זה פולקסווגן.

ממה שידוע לי יש לסיאט וסקודה יבואנים שונים אך לצ'מפיון יש 49 אחוז מניות מכל אחד.

פורסם

אם מדברים על צרפתיות, אז גם השירות והאחריות של לובינסקי לא שווים הרבה יותר משל צ'מפיון. בעצם כל היבואנים די מתנערים מהאחריות. וחבל.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
אם מדברים על צרפתיות, אז גם השירות והאחריות של לובינסקי לא שווים הרבה יותר משל צ'מפיון. בעצם כל היבואנים די מתנערים מהאחריות. וחבל.
כשאני הולך לטיפולים אז אני הולך לא.ר.ז גולן בחצור יש שם אחלה שירות
פורסם
אני ממליץ על צרפתיות בחום כי יש לי צרפתייה חמימה :inlove: היא אמנם לא שיא האמינות אך בעיה קריטית לא הייתה לי איתה.

וזה הופך אותך לסובייקטיבי. זה שיש לך צרפתייה, זה לא הופך את כולם לזהב. לי למשל, למרות שיש לי פולקסווגן, אני לא ממליץ עליה כל הזמן, אלא רק כשבאמת אני חושב שיש לזה הצדקה.

לא תהיה לי טויוטה ולא תהיה לי מיצובישי והמכונית האחרונה שאני ארכוש זה פולקסווגן.

יש לך דעות נחרצות מדי. אתה לא יודע מה יוליד יום.

ממה שידוע לי יש לסיאט וסקודה יבואנים שונים אך לצ'מפיון יש 49 אחוז מניות מכל אחד.

היה. פעם. היום הכל שייך לצ'מפיון.

פורסם
למרות שהסופרב נאית כבחירה מעולה, אפשר לבדוק גם 407, שאותה יש עכשיו גם בגרסת סטיישן, אם יש צורך לעגלה או משהו.

אם תהיה האפשרות לעלות את התקציב (כמה עשרות אלפים), אז יש ב.מ.וו 318, וסאאב 9-3, אודי A4

הפיג'ו 407 לא עונה על הדרישות שרן ביקש, מכיוון שיש בעיה עם גובה הרכב והכניסה אליו.

הרכב אומנם מאוד נוח ומרווח בפנים, אבל להיכנס אליו זה לא הכי נעים ואף הייתי אומר שזה סיוס לאדם עם מגבלה או לאדם גבוה. הקורה של הדלתות הקידמיות מאוד נמוכות וכאשר אתה נכנס אתה חוטף מכה בראש. וכאשר מדובר על בן אדם עם מגבלה אז לא ה-407 לא תתאים לו.

את זה אני אומר לאחר ששלשום הייתי בסוכנות פיג'ו-סיטרואן ונכנסתי לתוך 407.

I feel LEGACY

פורסם
וזה הופך אותך לסובייקטיבי. זה שיש לך צרפתייה, זה לא הופך את כולם לזהב. לי למשל, למרות שיש לי פולקסווגן, אני לא ממליץ עליה כל הזמן, אלא רק כשבאמת אני חושב שיש לזה הצדקה.

יש לך דעות נחרצות מדי. אתה לא יודע מה יוליד יום.

היה. פעם. היום הכל שייך לצ'מפיון.

אז נכון יש לי צרפתייה אבל זה לא הופך אותי ללא סובייקטיבי. זה לא שאין קשר בין הפרמטרים שהוא ציין בין הסיטרואן C5 יש מספיק, אך יש את סעיף האמינות שזה דיי לקיחת צ'אנס. יש C5 שלא עושות בעיות ויש כאלה שעושות יותר מדיי.

אתה לא יוכל לאמר שאני כל הזמן ממליץ על צרפתיות כי בד"כ אני נשאר בפרופורציות לעומת כמה אחרים...

בקשר למיצובישי, טויוטה ופולקסווגן.

היה לי כבר 4 צרפתיות ואין להם תחליף בשבילי.

אם תפתח את מגזין אוטו האחרון במחירון תראה שסיאט שייכת לאלייד מוטורס, סקודה לס.כ.ו קאר וצ'מפיון.

יום טוב.

פורסם

אני הייתי הולך על הטויוטה קאמרי!

לאבא שלי יש כזאת הוא גם נכה וזאת גם הרגליים שלו!

אוטו מרווח מאוד קצת גדול לפעמים קשה לחנות איתה מנוע 2.4 אמינות יפנית מנוע מפנק!

כל פעם שאני נוהג ויושב בה זה תענוג ואני חושב שהיא נכנסת בתקציב שלך והייתי ממליץ לו לקנות אותה.

פורסם
לדעתי C5, למה? המכונית הבטוחה בעולם, .
קצת יומרני לומר זאת לא ? אבל אתה לא אובייקטיבי (איזה סיטרואן יש לך דרך אגב?)

אמנם הבטיחות שופרה ל5 כוכבים במתיחת הפנים , אבל עדיין...

בוא נתעלם לרגע מהאמינות , לא הייתי קונה את הרכב הזה

א) כי הוא מכוער

ב) כי איכות ההרכבה והחומרים לא מתאימה לשנת 2005

ג) כי להוציא 220 אלף ש"ח על סיטרואן זה לא לעניין.

וכמובן , אתה טוען שיש כאלה אמינים ויש כאלה בעייתיים, אז מדוע לקחת את הסיכון שבן אדם שזקוק לרכב כמו רגליים, יתקע עם אקזמפלר דפוק ?

אני הייתי בודק את הסקודה סופרב, בודק את הטויוטה קאמרי, ואולי מחכה לפאסאט החדשה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...