Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת קשה לדעת אבל נראה שפוליש מקומי יוריד את הרוב.

תתחיל בפוליש מקומי ותראה לאחר מכן האם ואיפה נגרם נזק לצבע.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

ירד בפוליש .

זה אחד השיםשופים הכי קלים שאני מעדיף להתקל בהם ,ולא משהו עמוק יותר

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
בתאריך 29.1.2021 בשעה 16:10, Adani כתב:

תתחיל בפוליש מקומי ותראה לאחר מכן האם ואיפה נגרם נזק לצבע.

לפני שעתיים, ronrcz כתב:

פוליש יוריד את זה,זה כלום.

בתאריך 29.1.2021 בשעה 13:56, snir2020 כתב:

שפשוף קטן בטמבון, יש דרך טובה לטפל בזה?

צירפתי תמונה

IMG_20210129_124017.jpg

בתאריך 29.1.2021 בשעה 16:10, Adani כתב:

תתחיל בפוליש מקומי ותראה לאחר מכן האם ואיפה נגרם נזק לצבע.אפשר להיות יותר פרקטיים כי אני לא מבין גדול, מה לקנות ומה לעשות (אם בכלל אני יכול לעשות את זה )

אפשר להיות יותר פרקטיים כי אני לא מבין גדול, מה לקנות ומה לעשות (אם בכלל אני יכול לעשות את זה )

פורסם

קיבלת כמה תשובות הכי פרקטיות שאפשר. תעבור עם פוליש, 95% רוב הסימנים יוסרו. 

קנה פוליש פשוט, מטלית שיש לך בבית, ותתחיל לשפשף. (יש סרטונים ביוטיוב שמסבירים את התהליך יותר טוב מכל תיאור במילים)

פורסם

כן את זה הבנתי פשוט חשבתי שיש עוד שלבים שצריך לעשות , יש איזה פוליש שאתה ממליץ? כי אני רואה שיש הרבה סוגים (פוליש וקס, פוליש מתכות וכו') תודה.

פורסם

תודה לכולם!!!!! 90 אחוז ירד ממש ב 2 דקות של עבודה כי אני מיהרתי השאר ירד בטוח בערב כשיהיה לי זמן להתעסק עם זה . 

• תוכן חדש...