Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חבר התלונן על סלד סרק לא יציב. הצעתי לו את עזרתי בניקוי בית מצערת.

בית המצערת שלו אלקטרונית.

נגמר לי ספריי הקרבורטור או יותר נכון לא קניתי אחד מאז האחרון שניקיתי לפני דיי הרבה זמן,  אבל יש לי ספריי חדש לניקוי מגעים, של WD40, רציתי לדעת האם זה יכול לעבוד באותה צורה?

או שאפילו המחשבה על כך שזה יעבוד אסורה?

תודה!

זה הספריי:

image.png.09294a5f78da1c11544fb85df6149b94.png

פורסם

זה תלוי איזה ניקיון אתה רוצה לעשות.

אם אתה רק רוצה לנקות את ההצטברות בתחתית הפרפר (האזור שנשאר כשמצערת סגורה),אז אפשר לעשות את זה אפילו עם מגבון.

לא רצוי לפתוח את המצערת עם היד.

בחלק מהרכבים סוויץ' פתוח ופול גז יפתחו אותה.

ספריי מגעים דליק מאוד והוא נשרף היטב.

הצטברות לכלוך בתחתית הפרפר גורמת לזיופים בסרק.

פורסם
לפני שעתיים, netanel1014 כתב:

אם תפרק את המצערת לגמרי ותנקה זה יעזור (לא יודע כמה זה באמת יוריד לכלוך) . . אבל אל תשפריץ אותו כשהמצערת מחוברת והוא יכנס למנוע כי הוא לא דליק.

ספריי מגעים דליק מאוד וגם אם הוא לא היה הוא מתייבש בשניות.

אני גם השתמשתי בבדיוק אותו הספריי ומגבון ולא פירקתי בכלל את הבית מצערת, זה בסדר גמור.

פורסם (נערך)

ניקוי מקצועי לא יסתכם בהתזת שום ספריי "שקר" כלשהו כמו שרוב בעיות זיהום האוויר לא נפתרות ע"י תוספי הפלא ו"שמני נחשים".

צריך לפרק את בית המצערת,לנקות כמו שצריך,לחבר סורק ולבצע לימוד מחדש.

במצערת אלקטרונית,העבודה מעט יותר מורכבת ויש רכבים בהם הגישה לפירוק לא נוחה ולכן העבודה אינה זולה.

לא יודע על איזה רכב מדובר כאן אבל זה בטח רכב מ 7-8 השנים האחרונות גג- אצלי בהונדה סיוויק במורשה בוצע הטיפול הזה לאחר החלפת צינור קרוע המתחבר לפילטר האוויר.

תוצאה- שיפור משמעותי בסחיבת הרכב ובצריכת הדלק,המנוע הרבה יותר שקט ונמרץ.

לגבי עלויות- יש ניקוי "פשוט" ללא פירוק מלא שיעלה סביב ה 300 ש"ח ויש ניקוי מקיף יותר שיעלה סביב ה 750 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 8 שעות, colauti 9 כתב:

נאצלי בהונדה סיוויק במורשה בוצע הטיפול הזה לאחר החלפת צינור קרוע המתחבר לפילטר האוויר.

מן הסתם שצינור קרוע בין המצערת לתיבה מעלה צריכת דלק.

פורסם
לפני 6 שעות, tribel כתב:

מן הסתם שצינור קרוע בין המצערת לתיבה מעלה צריכת דלק.

רק בעיה קטנה-3 חודשים לא ידעתי שהשרוול של הצינור קרוע מהצד שמתחבר מהצד השני שלו כי היה קש  לראות (הקרע היה בגב הצינור) והאשמתי את עצמי שאני מתגרזן סתם עם הרכב.

היה ברור שיש תקלה אבל,כיוון לא היה.

בחודש האחרון לפני הטיפול כשראיתי שבעמידה סיבובי המנוע גם לא הכי יציבים היה ברור שזה קשור למצער  (על אף שנוקתה אצלי פעמיים לפני).

והמסקנה מוסך מורשה היבואן לפחות של הונדה בתקלות מסוימות עדיף במקצועיות שלו על מכון הזרקות דלק/מוסך כללי.

פורסם
לפני 23 שעות, colauti 9 כתב:

רק לחדד, שאנשים פה לא יפתחו ציפיות,
מה שהביא לתוצאות הנהדרות הללו אצלך הוא החלפת הצינור הקרוע, לא הניקוי מצערת.

ניקוי מצערת משפיע אך ורק בסל"ד סרק כאשר המצערת סגורה כמעט לגמרי ונדרשת בקרה עדינה על הסל"ד סרק.

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, Igalz כתב:

רק לחדד, שאנשים פה לא יפתחו ציפיות,
מה שהביא לתוצאות הנהדרות הללו אצלך הוא החלפת הצינור הקרוע, לא הניקוי מצערת.

ניקוי מצערת משפיע אך ורק בסל"ד סרק כאשר המצערת סגורה כמעט לגמרי ונדרשת בקרה עדינה על הסל"ד סרק.

בוצע איפוס וכיול מחדש של בית המצערת ע"י מחשב דיאגנוסטיקה.

ברור שהצינור היה רוב הבעיה אבל,האיפוס והכיול המחודשים תרמו להערכתי גם הם לתוצאה הסופית.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם

הכיול רלוונטי לאיפה הפרפר נעצר - זה משפיע רק בסרק.

צינור יניקה קרוע משנה לחצים ומכאן ההשפעה על הסחיבה,צריכת הדלק והנמרצות של המנוע.

משנה לחצים ויכול ליצור מערבולות*

• תוכן חדש...