Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי מצבר ורטה בן קצת יותר משנתיים (הייתה לו אחריות 24 חודשים). 

בחודשים האחרונים אני עושה סיבוב עם הרכב פעם בשבוע למשך כעשר דקות. לפני כמה שבועות המצבר לא הניע. חיכיתי עוד שבועיים (סה"כ שלושה) והנעתי עם בוסטר ועשיתי סיבוב. אחרי שבוע המצבר היה במצב פחות טוב. כלומר, רעש הטרטור של מצבר חלש שלא מצליח להניע, היה ממש חלש, והיו קצת בעיות חשמל ברכב. האם זה אומר שצריך להחליף מצבר, או להניע עם בוסטר ולהניע לעתים יותר קרובות? 

פורסם (נערך)

צריך להניע לפחות פעמיים בשבוע ולתת לו להתמלא. כמה שהוא מתיישן הוא מחזיק פחות זמן ללא הנעה.

אל תמהר להחליף עד שנחזור לשגרה נסיעה יומיומית יכול להיות שיהיה טוב.

במקומך הייתי מנתק מינוס מהמצבר אם אתה נוסע רק פעם בשבוע.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם

אם אתה משתמש ברכב אחת לשבוע שבועיים במקומך הייתי מנתק את המינוס במצבר כל פעם ומבטל את הביטוח זמנית כדי לעבור לאחד לפי קילומטרים.

• תוכן חדש...