Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים 

העמדתי את הרכב במקום שאסור ושבאתי לרכב ראיתי 2 דוחות ההפרש זמנים בין הדוחות עומד על 35 דקות (!)

דו"ח ראשון= קיבלתי דו"ח על סך 250 ש"ח = דו"ח זה מתאים לפרטים של הרכב שלי ושילמתי אותו כעבור מספר ימים

דו"ח שני= מקבל עוד דו"ח למרות שלא הזזתי את הרכב אבל בפרטי הדו"ח הפרטים אינם שלי החל מסוג הרכב ועד לוחית הרישוי , אפילו הצבע רכב לא תואם לשלי.

לאחר חצי שנה בערך קיבלתי מכתב הביתה לשלם את הדו"ח השני (הדו"ח עם הפרטים שלא שייכים לי) במוקד של העירייה רואים בדו"ח השני בתמונות את הרכב שלי- אבל שוב מזכיר פרטי הדו"ח אינם שייכים לי.

התקשרתי לעירייה לברר, ובמחשב של העירייה רשום בדו"ח השני את הפרטים שלי ולעומת זאת בדו"ח שהפקח הדביק על השמשה הפרטים בכלל לא שייכים לי

העירייה מתעקשת שזה כן הדו"ח שלי.

הדו"ח השני המקורי שהפקח הדביק על השמשה שאינו שייך לתיאור הרכב שמור אצלי.

חוץ מלהגיש ערעור לעירייה שיקח כמה חודשים טובים יש אפשרות לזרז את העניין?

חוקי שאני יקבל 2 דוחות על אותו מקום חניה בהפרש של 35 דקות? אני לא הזזתי את הרכב בזמן הזה.

תודה חברים!

פורסם

עובד במקום שפקחים מגיעים כל הזמן.
שאלתי אותם, לא חוקי לתת לך 2 דוחות חניה על אותו מקום ב35 דקות.
חייב להיות 24 שעות בין הראשון לשני, או שנגיד קיבלת דו"ח בשעה 23:00, אז תכלס בשעה 00:00 מותר להם חוקית לתת לך עוד דו"ח, אבל אמר שלא עושים את זה.

לדעתי מה שקרה שבן אדם משועמם (או בעל הרכב הראשון) פשוט לקח את הדו"ח שלו ושם לך על הרכב שלך, אבל אם הפרטים לא נכונים בכלל, לא מבין איך זה הגיע אליך שוב..
משהו מוזר קורה שם.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם

זה משהו באמת מוזר

במחשב של העירייה בדקו והפקח שנתן את הד"וח צילם את הרכב שלי אבל הפרטים בדו"ח אינם שלי החל מסוג הרכב ועד הרישוי.

וגם לי נשמע קצת מוזר 2 דוחות בהפרש של 35 דקות בלי שהזזתי את הרכב.

פורסם

זה הכי נראה כמו טעות של הפקח שאחרי שנתן לך את הדוח, המשיך לרכב הבא אבל שייך את התמונות של הרכב שלך גם לדוח השני. אם אתה יכול למצוא לזה זמן, אולי הכי טוב שתלך לאגף אכיפה בעירייה ותסביר להם את כל הסיפור. אם לא, אני לא חושב שיש דרך יותר קצרה מלהגיש ערעור.

פורסם

אין חוק המונע מפקחים /שוטרים לרשום מספר דוחות על עבירה מתמשכת בהפרש של זמן כלשהוא. קיימת פסיקה המנחה על הפרש של שעתיים בין דוח לדוח, על אותה עבירה. 

למקרה של פות"ש -האם שני הדוחות היו על הרכב שלך בו זמנית, לא כ"כ מובן ההסבר שלך.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

רק דוח אחד, זה הדוח שרשום עם הפרטים הנכונים של הרכב שלי

הדוח השני מדובר על רכב שונה עם מספר רישוי שונה משלי ובכל זאת קיבלתי את הדוח הזה אליי הביתה בדואר לשלם בגלל שהפקח צילם את הרכב שלי

מקווה שהסברתי טוב

פורסם (נערך)
לפני 18 שעות, ANUTKK כתב:

התקשרתי לעירייה לברר, ובמחשב של העירייה רשום בדו"ח השני את הפרטים שלי ולעומת זאת בדו"ח שהפקח הדביק על השמשה הפרטים בכלל לא שייכים לי

אז בעיריה הדו״ח כן רשום נכון עם פרטי הרכב שלך?

אז כנראה שארעה תקלה במסוף של הפקח והוצלבו פרטים של שני רכבים, אבל בעיריה זה סודר.
אתה יכול לפעול בכמה דרכים:

1. להמשיך להתעקש עם העיריה, לשלוח להם את הדו״ח המקורי עם הפרטים המוצלבים ולטעון לטעות ושהרכה השני לא בבעלותך.
  2. לבקש להשפט, אם יש לך את הדו״ח המקורי עם הפרטים המוצלבים, זה יכול להעלות ספק לגבי זהות מבצע העבירה, גם אם במחשב העיריה כתוב אחרת. ויתכן שהשופט יזכה אותך.
  3. לבקש להשפט, לטעון לאכיפה מוגזמת של שני דו״חות תוך 35 דקות (אם זכור לי נכון בעבירות חניה מדובר על לפחות שעתיים או שלוש)
עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

בהחלט משהו לא ברור. ניסית לפנות לעיריה ולהסביר שקיבלת דו"ח עם שמך 35 דקות טרם קבלת הדוח השני (זה שהיה עם פרטים של רכב אחר). 

אם הבנתי נכון, הדו"ח השני, עם הפרטים של רכב אחר, הגיע אלייך בדואר. נכון?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אכן הדוח השני הגיע אליי הביתה למרות שבדוח שהפקח הדביק על שמשת הרכב עם פרטים שלא שייכים לרכב שלי בכלל ,אבל במקום שיצלם את הרכב המתאים הוא צילם את הרכב שלי ולכן העירייה מתעקשת שזה כן הדוח שלי

ויש פה כמה בעיות בדוח הזה

1. זה דוח עם פרטי רכב שלא שייכים אליי בשום צורה החל מסוג הרכב ועד לוחית הרישוי

2. מקבל 2 דוחות חנייה בהפרש של 35 דקות מבלי שהזזתי את הרכב.

פורסם

כנראה שמה שקרה הוא

שקיבלת דו"ח אחד עם תמונה של הרכב שלך על עבירה שאתה ביצעת

אח"כ המשיך הפקח במלאכתו ונתן דו"ח לרכב אחר אבל בטעות הצמיד את התמונה של הרכב שלך מהעבירה הראשונה

הגיע הדו"ח לבעל הרכב השני ביקש לראות תמונה ראה כי לא מדובר ברכבו ביטלו לו את הדו"ח והנפיקו לך דו"ח על סמך התמונה אבל עם הזמן של הוד"ח השני.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

תטען ששתי התמונות, זו של הדו״ח ששילמת וזו של הדו״ח השני, הן למעשה אותה תמונה ושהם יוכיחו שאלה תמונות שונות שצולמו בהפרש של 35 דקות והפקח אכן התכוון לתת שני דוחות נפרדים.

וגם אם הן יוכיחו זו, אפשר עדיין לטעון שהפרש של 35 דקות אינו הוגן ואינו עומד בהנחיות של פסיקות קודמות (אולם הפסיקות אינן עקביות)

שווה לבדוק בחוקי העזר של העיריה הרלוונטית אם יש להם הנחיה בנושא.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

עורך דין

יעלה 1000 ש"ח כדי לחסוך 250 ש"ח

כתוב מכתב ובקש לקבל את כל הפרטים על שני הדוחות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...