Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירוק מכונת כביסה BEKO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי כמה סרטונים ברשת ובכולם היה נראה שהמכסה האחורי יוצא במשיכה אחרי פירוק של כמה ברגים.

חשבתי שכך יהיה גם במכונה של BEKO. אך נראה שלא.

מלבד כמה ברגים להרמת המכסה העליון (לא האחורי). לא מצאתי איך אני מפרק את מאחורה של המכונה?

אני צריך להגיע מאחורה אל הפילטר, בכביסה האחרונה הכנסתי פריט שלא היה צריך להכניס (מפת שולחן עם עיטורים שהתפרקה בכביסה וגרמה לסתימה, התוף התמלא במים והיה צריך לרוקן את את כולו ואת שאר המים מהפילטר, וכעת נשארו השאריות תקועות בפילטר).

למי שתוהה אי אפשר למשוך את מה שנתקע מבלי לפרק, כי זה מרגיש לי שאני אשבור שם את החלק (התלפף מאוד והסתבך).

אולי מישהו פה התנסה ויוכל לכוון אותי איך אני מגיע אל מאחורי הפילטר? 😌

תודה חברים

פורסם (נערך)

בסוף זה באמת מה שעשיתי, הגישה היא מלמטה.

אבל לא קל לפרק את הפילטר, שאגב - זה לא פילטר?

זה משאבת מים אם אני לא טועה. מה שנתקע בדר"כ זה במאווררים שלו. פרופלור?

צריך איזה כלי שלוחץ ברזלים, שמהדקים טבעת סביב הגומיות. בקיצור אין לי את הכלי הזה😌

ניקיתי כמה שאפשר כשעדיין נשאר קצת חוט תקוע ומלופף, נקווה לטוב.

הופעלה המכונה. נחכה שתסיים לכבס✌️

חשבתי באיזה שהוא שלב לנסות לשרוף את החוט עם מצית, אבל אז אמרתי לעצמי שזה רעיון מטומטם😀

חבל שאין משהו שפשוט ממיס חוט/בד. הייתי מפעיל מכונה עם החומר הזה וזה היה ממיס את מה שנתקע.

סוג של סודה קאוסטית (שאין מצב שהייתי שופך לתוך המכונה) לשחרור סתימות פנימיות במכונת כביסה.

למדנו משהו חדש. לא להכניס דברים כאלה למכונה:

596-272s.jpg

מתנצל שלא כתבתי את דגם המכונה, פשוט אפילו לי אין מושג. המדבקה לא כ"כ תורמת.

20201229_185656.jpg

עריכה אחרונה על ידי super-man
פורסם

ה"ציציות" האלה זה מה שהתנתק וגרם לבעיות? אם כן והמפה היא מבד, אז רצוי להכניס אותה לתוך שקית כביסה:

1722f650.jpg

שים לב שהן עשויות רשת ככה שאם יש משהו שעלול להתפס במכונה או להתנתק - השקית לא תאפשר לו להסתובב חופשי במכונה, והן נסגרות עם ריצ'רץ' או סגירה מאובטחת אחרת שתמנע מהשקית להיפתח במהלך הכביסה.

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...