Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב של חבר, סיטרואן ברלינגו 2014, המכונאי טוען שאין אטם במכסה שסתומים, הוא שם סיליקון שחור אך הדבר לא פתר את הבעיה, וכעת הוא אומר שיתכן וצריך להחליף את המכסה שסטומים.

האם קיים אטם בדגם הזה?

אודה לכל עצה, תודה מראש.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

פורסם (נערך)

רוב הסיכויים מבלי לבדוק את הרכב אומר לך שהבעיה היא 99% מהאטמים שמסביב לאינג'קטורים, בשביל להחליף אותם צריך כלי מיוחד ייעודי וצריך לפרק את האינג'קטורים בשביל להחליף, עבודה לא כ"כ קלה.

תיתכן נזילת שמן גם מסביב ברגים שמהדקים את הסירה לראש המנוע.

אטם מכסה שסתומים כמעט ולא נוזל ברכב הזה.

פנה למוסך מקצועי שמכיר את הרכב, ושברשותו כלים להחליף את האטמים שדיברתי קודם.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם

את הנזילה מהאטמים של האינג'קטרים קל לאבחן לפי ריח גזי פליטה מהאיזור, הריח גם יכול להכנס לתא הנוסעים דרך פתח יניקה של המזגן. 

יש גם תופעה של נזילה מאטם בית הקאמשאפט. זה נוזל לכיוון האינג'קטורים ונראה דומה לנזילה מהאטמים של האינג'קטורים, אבל אז אין ריח. 

פורסם

אני לא מדבר על האטמי נחושת (שייבות) שגורמות לדליפת דחיסות.

אלא לנזילת שמן מבית הקאמשפט מסביב לאינג'קטורים, שם יש אטמי גומי.

פורסם

כן, זה גם יכול להיות...זה לא בבית הקמשפט אבל הבנתי על איזה גומיות אתה מדבר, הגומיות שבחלק העליון של תעלת האינג'קטור ושמעליהן באה עוד טבעת פלסטיק. 

פורסם

ספציפית לשאלה לגבי אטם מכסה שסתומים, הוא בהחלט קיים במנוע הזה, החלפתי אותו אישית אצלי

יום טוב גם לך

פורסם

נזילה מהבית קאמשאפט כמו שבוקי אמר, מאוד נפוץ במנוע הזה. כרוך בהרבה עבודה. הסיליקון לא מחזיק מעמד.

נזילת שמן מהמזרקים? רק בליווי ריח של גזי פליטה ובריחת קומפרסיה כי יש אטם נחושת עמיד מאוד בקצה המזרק, כל עוד לא התעסקו עם המזרקים בעבר.

פורסם

תודה לכל העוזרים, אציין רק שהרכב עבר החלפה של הקאמשפט לפני כמה חודשים לאחר שאובחן שהוא התעקם וכמובן מאז הנזילה.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

פורסם

יש מוסכים טובים לרכב הזה במרכז הארץ:גבע ושאפט בתל אביב /אורן בחולון-הייתי ניגש לאחד מהם לקבל חוות דעת  מקצועית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...