Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 2 הצמיגים הקדמיים של היונדאי נראים נגוסים בחלק החיצוני (כאילו מגלף בהם עם סכין).

בפנצ'ריה המליצו על כיוון פרונט, בנסיעה האוטו לא מושך ואין רעידות. האם סביר שזה בעיה של כיוון?

שאלה - האם כדאי קודם לעשות את הכיוון פרונט ואז להחליף צמיגים או להפך?

תודה

פורסם

אם תרצה עצה אותנטית תעלה תמונה של הצמיגים.
לשאלתך, זה לא ממש משנה מה לפני מה, אני נוהג להחליף צמיגים וללא שהות לעשות כיוון פרונט.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• אהבתי 1
פורסם

בעיה של כיוון פרונט צריכה להיות כאשר ההגה מושך טיפה. אם הוא לא מושך אני לא רואה סיבה לעשות.

תבדוק את האוויר בצמיגים או שפשוט נפלת על צמיגים זבל.

פורסם

שחיקה לא אחידה של סוליית הצמיגים הקדמיים מעידה על כיוון פרונט לקוי, בלי שום קשר להגה שמושך ( בתנאי שהצמיגים היו מנופחים לפי הוראות יצרן הרכב ) .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 8 שעות, netanel1014 כתב:

בעיה של כיוון פרונט צריכה להיות כאשר ההגה מושך טיפה. אם הוא לא מושך אני לא רואה סיבה לעשות.

תבדוק את האוויר בצמיגים או שפשוט נפלת על צמיגים זבל.

זה לא נכון, זוויות גיאמוטרית מתלים עלולה להיות לא תקינה, להשפיע על שחיקת צמיגים מבלי שתהיה משיכה בהגה.

בהתאם למצב השחיקה של הצמיגים ניתן לקבוע.

תמונות של סוליית הצמיגים תעזור לקבוע. 

• רעיון טוב! 3
פורסם
לפני 14 שעות, netanel1014 כתב:

כמו שדניאל כתב מעלי - זה פשוט לא נכון.

כיוון זוויות מתלה (״פרונט״ , שהוא ממש לא רק הפרונט אבל נגיד) מורכב מבדיקה של כמה פרמטרים - לא כל כיוונון שהרכב נוסע בו בצורה ישרה הוא כיוון נכון - זו דוגמא אחת לבעיה שיכולה לנבוע מכיוון לא נכון / שנפגע עם הזמן / תאונה / בור בכביש אפילו.

שחיקה לא אחידה של הצמיגים זו דוגמא נוספת ומאוד נפוצה שניתן לראות בהרבה פעמים גם אם הרכב לא מושך לצד אחד.

• רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

תודה לכל מי שהגיב, מצרף תמונה של אחד הצמיגים. עכשיו אני רואה שיש מעט קילופים גם בחלק הפנימי.

קצת מוזר לי שהצמיג לא נראה שחוק אבל חלקים ממנו בצד החיצוני והפנימי מתפוררים. הצמיג הוא בן כ4 שנים ובכל מקרה אחליף אותו. השאלה אם גם צריך לעשות כיוון פרונט

הצמיגים האחוריים שהם מאותה הסדרה והורכבו ביחד עם הקדמיים נראים בסדר גמור

צמיג.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Alon72
פורסם

אני לא רואה בעית כיוון פרונט רצינית מבחינת השחיקה. למרות שיש הבדל בין החלק החיצוני לפנימי.
זה נראה צמיג ישן שלא נסע הרבה, התייבש והתחיל להתפורר או נסע על כבישים לא סלולים / חצץ.
היה לי פעם דבר דומה בצמיגי קונטיננטל על רכב מסחרי.
אם אתה לא נוסע הרבה, אפשר לוותר על כיוון פרונט, כי הצמיגים הבאים ייתייבשו יותר מהר מאשר תצטרך להחליף אותם בגלל השחיקה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

@Alon72

אם אתה מצפה לתשובה רצינית, תן פרטים בצורה רצינית.

תמונה של 2 הצמיגים, מה הגיל של הצמיגים (כמה שנים הם מותקנים על הרכב) וכד'.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

צמגי FULDA, תאריך יצור מאי 17 (בני 3 וחצי), קנינו את הרכב לפני שנתיים אז אני לא יודע בדיוק מתי הורכבו סביר להניח לפני כ3 שנים, הרכב נוסע די מעט (כ5K בשנה)

• תוכן חדש...