Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מהנה לנהיגה עד 40k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, The Greek Freak כתב:

לds3 יש שתי גרסאות, 1.6 אטמוספרי עם 120 סוסים ותיבה אוטומטית 4 הילוכים כפי שציינת, ויש את ה1.6 מוגדש עם 165 סוסים וגיר רגיל שאני התכוונתי אליו, שמעתי תלונות על המנוע הספציפי הזה ככה שאני לא בטוח.

לגבי הפוקוס, אני מחפש אחת כזאת כבר תקופה ארוכה, מידי פעם קופצות כמה ביד 2 אבל רובן עם שיפורי מנוע או מחירים גבוהים עקב הנדירות שלהן.

בשורה תחתונה, אם היית במקום שלי מה היית לוקח? (חשוב לציין שהביטוח לנהג חדש צעיר יקר מאוד, למיטו למשל חובה + מקיף יוצא באזור ה10 אלף שקל).

הds3 שאתה מדבר עליה (לפי מגבלות הקציב שלך) היא עם המנוע THP156, תעשה חיפוש קטן בפורום  ונראלי תשבין לבד אם כדי לך או לא 
207gti יש אחת למכירה כרגע ביד 2, תבדוק קצת על הדגם ותחליט אם מתאים לך (פחות מכיר את הדגם), מבחינה חיצונית ניראת מעולה לטעמי.
לגביי הגולייטה, טיפה יותר יקרה מהמיטו, גם באחזקה (לא בהרבה), ובשנתונים האלה הייתי מליץ על ידנית, ובהצלחה למצוא אחת. המנוע 1.4 אטמוספרי לא וואו, ה1.4 טורבו מעולה (אותו מנוע של המיטו תלתן), אבל חשוב מאוד שטופל בקפידה בקעבות מערת המולטיאייר שרגישה (לא מאוד, אבל רגישה) לטיפולים בזמן.
דרך אגב לגביי הביטוח אני גם נהג צעיר (עד יוני) והנהג חדש הסתיים רק החודש, 10 אלף לביטוח זה אכן המחירים שזורקים באינטרנט אבל בכמה שיחות ואתה חותך בחצי.
אני אישית לא מתחבר לפוקוס מבחינה חיצונית, אבל יש כמה שירשורים על הדגם.

פורסם

אם כבר הלכת למחוזות ה207 gti, אז קליאו 197/203 rs היא הכלי הכי מעניין בסגמנט.

מנוע 2.0 אטמוספרי ובועט, התנהגות מצויינת ומהנה.

השאלה היא האם זה לא אובר קיל מידי.

לכן המלצתי על יאריס ts, קלה, אמינה, מהנה, עלויות אחזקה נמוכות וגם לא מאיימת או עשויה להכניס אותך לצרות, לדעתי כלי נהדר להיכנס איתו לתחום בפרט כנהג חדש.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...