Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על הטיפ. 

הבנתי שרצועת טיימינג קיימת עד שנת 2011? זה מה שרשום בשרשור. 

כן קשה למצוא רכבים שמורים, במיוחד שבלוחות מופיעים רכבים בודדים, הטורבו בכלל קשה להשיג.

אין לי בעיה לשלם מעל המחירון (אני אפילו באופן קבוע קונה רכבים מעל המחירון) שהרכב יהיה שווה את זה -אבל שיהיה הגיוני

כל ניסיון לבקש מחיר הזוי, אני ארד מהרכב הזה. (אישית מעדיף משהו אחד יותר זמין וקל למציאה, וגם שמור -רכבים שמופנים לקהל יותר בוגר)

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי הטיימינג יהיה לך יותר קל להבין אם תסתכל על הדגם מנוע, בשנים האלה היו הרבה שילובים של גירים מול מנועים ולכן קשה לקבוע כלל אצבע לפי שנתון.

אני יכול להגיד שהחלפת הרצועה מבין הפשוטות שיש וזה לא צריך להרתיע אותך, בעזרת חבר כנופיה או אחד מבעלי הפאביות (יש קבוצת וואטסאפ של כמה חברה פה מהפורום ועוד) תוכל לבצע את ההחלפה במינימום עלות.

היה את השירשור של Elic25 שגם חיפש רכב ידני בתקציב דומה (20 אם אני לא טועה) והוא התמקד בקיה ריו/פאביה/208 ובסוף קנה פיאסטה.

תציץ שמה בטוח תמצא עוד פיסות מידע שיעזרו לגבש את ההחלטה.

בנימה אישית, ה208 אפשרות לא רעה אם מתגברים על מחסום ה"צרפתי" ואפשר לרכוש אחת משנתון גבוהה יותר באותו תקציב.

פורסם
לפני שעה, yogev20 כתב:

הבנתי שרצועת טיימינג קיימת עד שנת 2011? זה מה שרשום בשרשור. 

מנוע 1.4 אטמוספרי ,מצוייד ברצועת תזמון.

• רעיון טוב! 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מה לגביי הקליאו 0.9TCE?

מנוע אמין, אמור לסחוב יותר טוב מה-1.4 האטמוספרי. לדעתי פחות טוב בסחיבה לעומת ה-1.2TSI.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא נראה לי שזה רכב מתאים. אבדוק במידה והמנוע חזק. (זאת הדרישה הראשונה)

למה אני תמיד מחפש רכבים שקשה למצוא, אין לי מושג. (תמיד זה ככה, אף פעם לא רכב שנמצא בהמוניו על הכביש)

פורסם

אם ה-1.4MPI מספיק טוב לדרישות (לפי התגובות כאן, נראה שכן), לא רואה סיבה שה-0.9TCE יהיה פחות טוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אין בעיה נבדוק גם את 1.4MPI, אבל המטרה היא מנוע טורבו. (זאת הדרישה)

רק אם לא תהיה אופציה למצוא רכב סביר, אחשוב על מנוע  אטמוספרי. (קליאו וכד')

פורסם

0.9 זה מנוע טורבו.

• אהבתי 1

פורסם

הטורבו זמינה רק עם גיר אוטומטי ואני בספק אם תמצא אחת נורמלית במסגרת התקציב.

אני אמנם עם מנוע 3 צילינדרים אחר (1.0TSI), אני ממש לא מרגיש פגיעה בביצועים. נהגתי גם על ה-208 הנוכחית עם מנוע 1.2 טורבו, 3 צילינדרים והיה בסדר גמור.

פורסם

לא, הכי קרוב לזה שעשיתי עם הרכב שלי זה שתי נסיעות לאילת, 3 מבוגרים ברכב, לא היו בעיות בסחיבה.

• אהבתי 1

פורסם

למה שיהיו בעיות סחיבה במנוע טורבו מודרני? 

אחרי ניסיון עם כזה, לא תרצה לחזור למנוע אטמוספרי דל נפח

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

התכוונתי האם יש מגבלת כוח במנוע  3 צילינדרים. (נהגתי על גולף טורבו, אני יודע מה זה)

אישית מנוע אטמוספרי מספק בהחלט. (בנהיגה הנינוחה שלי)

• תוכן חדש...