Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי עכשיו מגבר עם כבל 4G של פינקס גולד אפשר לשים עוד מגבר ולקנות כבל 8G ולעשות מה שאתה עשית נכון?

איזה ציוד יש לך ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
שלומי ולמה הוא " צדיק אחד בסדום "

הסבר, נמק ,ופרט, אל תתביש .

עד כמה שאני יודע, לרוב המוחלט בפורום יש ר"ד של פיוניר.

(כולל אותי) ולפנסוניק מכשירים מעולים. אני מאמין שתמיר יותר מיהנה מהמכשיר.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

תהרגו אותי, אני לא מבין איך אייל נותן לשירשור כזה לרוץ פה...

תמיר, הסיקור שלך על הרכיבים של המערכת מרשים, התמונות טובות לאללה, ולמי שיש חיבור מהיר, אפילו לא לוקח יותר מידי זמן עד שהן עולות

אבל אנשים שואלים פה על כבלי מתח למגברים ומקבלים תשובות כמו "זה לא מדע מדוייק" ומנסים חיבורים מוזרים כמו "רמקול סנטר" באוטו, אנשים פה עוד יתחילו לקבל רעיונות...

איפה אייל כשצריך אותו

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תראה רון סך הכל הרעיון של רמקול סנטר בסטריאו קיים הרבה זמן. זו הייתה פעם שיטה למרכז את הבמה ואפילו יצאו פרוססורים שיוצרים ערוץ כזה. גם אם הדבר לא היה קיים מעולם עדיין אי אפשר להגיד לבן אדם אל תעשה ככה או ככה כי זכותו לשמוע איך שהוא רוצה.

לגבי הכבל מתח, אתה צודק במאה אחוז ואני מניח שבגלל זה שי שאל את הבחור איזה ציוד יש לו (מתוך כוונה לתת לו "מדע מדוייק") ולכן לא ראיתי עדיין צורך להתערב.

פורסם

אני לא חושב שזה מדע מדוייק זה כבל 4G זה לדעתי מספיק לרוב המגברים,

אם נכנס אל זה, ונרצה תשובה מדוייקת,

אז צריך לדעת איזה רכב זה כדי לדעת מה אורך הכבל, ולפי האורך והקוטר 4G נוכל לדעת איזה הספק הוא מסוגל להעביר.

שלב שני זה לדעת מה סכום הספק המגברים במצב אופטימלי, נוכל להשוות, אם הכבל יענה על הדרישות.

אז רק צריך לודא שהפיוז הראשי,ערכו, גדול מערך הצריכה המקסימלית של המגברים.

ואם הכבל לא יענה על הדרישות,במידה ותרצה לשרדג כבל, צריך לבדוק עם כבר 8G שיחובר במקביל ל4G יוכל לענות על הדרישה, אם לא אז סביר להניח שעוד 4G במקביל יעזור במקרה שזה צרכנים מאוד גדולים.

תמיר

• תוכן חדש...