Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני צריך להזמין חלק פלסטיק(בטנה מעל גלגל הרכב) לרכב.

באתר יש לי אפשרות לבחור משלוח עם DHL או עם פדקס. בשניהם עלות המוצר כולל המשלוח לא עוברת את ה 75$.

עם מי כדאי לשלוח..מי פחות ינסה לעשוק..יש למישהו ניסיון?

תודה

פורסם

אני לא זוכר אם אי פעם היה לי ניסיון עם פדקס.

בכל הקשור ל-DHL express - ניסיון טוב מאוד, כל עוד העלות הכוללת נמוכה מ-75$ לפי השער המתאים (בערך כמו 72$ בשער היציג)

הם לא גובים שום עמלה - אלא אם כן המשלוח התעכב לבדיקה, שזה תמיד סיכון עם חלקים לרכב 😕

בכל מקרה, אתה מוזמן לאשר את מה שכתבתי פה =>

https://www.dhl.co.il/content/dam/downloads/il/express/he/shipping/dhl_express_import_guide_il_he.pdf

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אל תסתכל על המחיר הכולל יש להתיחס למחיר מוצר ומחיר משלוח בניפרד, כאשר המחיר המוצר עובר את הסכום 75 דולר אז תצתרך לשלם מיסים.

לדוגמה אם המוצר שאתה מזמין עלותו 5 דולר והמשלוח 100 דולר אתה לא צריך לשלם מיסים

בתנאי שמחיר המוצר ומחיר המשלוח מצויינים בניפרד על החבילה

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם

וואו איזה הפרש... מקווה שבדקת אופציות נוספות לקניה.
לשאלתך, לא הייתי מזמין עם פדקס ישראל שום דבר גם בחינם. יש לי ולכמה מכרים שלי נסיון רע מאוד מאוד איתם.

• רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 3 שעות, אלי37 כתב:

לא הבנתי מה זה השער המתאים...?

העלות ב dhl בערך 73$.

״שער חליפין לצרכי מכס״. נכון לעכשיו אני רואה שמדובר בשער היציג + 0.5%, או במילים אחרות, 73$ יעבור בלי בעיה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חשוב לקחת בחשבון שאם על החבילה יהיה רשום שזה חלק לרכב אז ייתכן שתשלם 34% מיסים במידה ו"יתפס" במכס.

אין לי ניסיון גדול עם פדקס אבל DHL אוהבים לגבות עמלות שקר..

פורסם
לפני 17 דקות, CartMan2oo5 כתב:

חשוב לקחת בחשבון שאם על החבילה יהיה רשום שזה חלק לרכב אז ייתכן שתשלם 34% מיסים במידה ו"יתפס" במכס.

אין לי ניסיון גדול עם פדקס אבל DHL אוהבים לגבות עמלות שקר..

מצ"ב טבלת עזר המציגה שיעורי מסים מרוכזים החלם ביבוא מוצרים לישראל מאתר ממשלתי getconcentratedtaxestable.csv

על פי הטבלה הוא פטור ממסים גם אם יצוין על החבילה פריט רכב

הוא מזמין משהו ב17$ מה אתם מפחידים אותו 😄

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם

אז או שמשהו השתנה או שעבדו עלי 🙄

לפני כמה שנים הזמנתי מראה לרכב (רק המראה בלי פלסטיק) ב30$ משלוח חינם וחויבתי במיסים.

שיחה איתם נאמר לי שזה חלק של רכב ולכן המיסים...

פורסם

ברכב אם עלות החלק (ללא משלוח) היא מתחת ל75$ אתה לא אמור להיות מחוייב במס.
אם עלות החלק היא מעל 75$ אתה תשלם מס על החלק ועל המשלוח.

כמובן שהחברות האלו לעיתים מוצאות סיבות משלהם לגבות מיסים ועמלות שקר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לפני מספר חודשים הזמנתי חלפים לרכב שערכם נמוך מ- 75 דולר. לצערי המוכר cars245.com שלח עם ups למרות שסוכם על דואר רגיל.
מאחר ומדובר בחלקי רכב נדרש היה לקבל אישור משרד התחבורה.
עבור התענוג של שחרור ממכס (שנדרש בחלקי רכב גם אם הם פטורים ממכס!) ups ביקשו 285 ש"ח ועוד מע"מ וכן עוד 120 ש"ח לטיפול באישור ממשרד התחבורה.
בסופו של דבר פעלתי בדרך הזולה ביותר לשחרר את החבילה. השגתי לבד אישור ממשרד התחבורה, ושיחררתי את החבילה ממכס על ידי לשכת המסחר בנתבג. שרפתי שם חצי יום ושילמתי "רק" 200 וקצת ש"ח. כשהגעתי ל- ups לקחת את החבילה הם רצו עוד כמאה ש"ח בגין דמי אחסון מאחר וקבלת אישור משרד התחבורה דרשה שבוע. למזלי הייתה לי הקלטה של נציג שלהם מאותו בוקר שאמר כי אם אשחרר את החבילה לבד לא אדרש לשלם להם שקל. לאחר כשעה נוספת של ויכוח וצעקות שוחררתי מבלי תשלום נוסף.
מוסר השכל- שלח דרך את החלק לשירות תיבת דואר וירטואלית באירופה/ארה"ב ומשם שלח אותו ארצה בדואר רגיל.

שי

• רעיון טוב! 1

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

היה לי ניסיון לא טוב עם פדקס. דחפו עמלות שקר של כ-100 שקל על מוצר של 100 שקל.

לעומת זאת, ואני מאוד מסתייג - DHL דרך אמאזון עובדים במהירות שיא. הקטע הוא שדרך אמזון - "הכל כלול" המחיר הוא עד הבית. אז אני לא חשוף לDHL. לכן אני יכול להעיד רק על המהירות משלוח שהיא פחות מ-5 ימים עד פתח הבית מרגע שמוצר יצא מארה"ב.

• תוכן חדש...