Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוב בתי העסק בארץ שמתעסקים בהתקנות של אודיו, מצלמות רוורס וכיו"ב מתעסקים גם עם התקנות של חיישני רוורס.

כל בית עסק שתמצא יעשה לך את זה, אבל אני בספק שאם יקחו משהו שאתה נותן להם כי הרווח שלהם יהיה מזערי.

2016 BMW M235i.

פורסם

כל מתקין אודיו/ אוטו דיפו יכול להתקין לך.

רוב הסיכויים שיקחו ממך את אותו מחיר ההתקנה כמו שהיית קונה אצלם את החיישנים עם התקנה.

הם גם קונים את החיישנים באותו מחיר אם לא יותר זול.

פורסם
לפני שעתיים, Fraysa כתב:

יתרה מכך, אם כבר עסקינן ב-DIY, אתה תמיד יכול לבצע את ההתקנה לבד. זה לא כל כך מורכב. 

ההתקנה לא כוללת קדיחות בפגוש האחורי??

לא  בטוח שאני ממש מקצועי בזה😄😄

פורסם
לפני 22 דקות, מאיר.ישראל כתב:

ההתקנה לא כוללת קדיחות בפגוש האחורי??

לא  בטוח שאני ממש מקצועי בזה😄😄

אם אתה חאפר כמו רוב בתי העסק בארץ זה כולל קדיחות.

אם אתה רוצה לעשות משהו נקי ללא פגיעה בצבע, יש כלים ייעודיים לכך:

בדיוק אתמול התקנתי חיישנים בקדמת הרכב שלי עם שימוש בכלי דומה, אתה מוזמן לראות את התוצאה:

Image may contain: car and outdoor

• אהבתי 1

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 10 שעות, מאיר.ישראל כתב:

הזמנתי באלי אקספרס חיישני רוורס במחיר רצפה (10$), איפה יתקינו לי אותם במחיר שלא יגרום לי להתחרט על הזמנת המוצר מחו"ל??

באזור ירושלים.

על התקנה בלבד יקחו ממך את אותו המחיר כמו על התקנה כולל חיישנים, מכיוון שמחיר החיישנים זניח. המתקינם קונים אותם ביותר זול ממה שקנית.

רק שלא תקבל אחריות, כי את החישנים אתה סיפקת.

לכן או שתתקין לבד או שתתן את החיישנים האלו למשהו שיודע להתקין לבד ותקנה חיישנים אחרים בעסק שאתה מתקין בו, זאת אומרת חיישנים + התקנה באותו מקום. 

• תוכן חדש...