Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי! אני מחפש שדרוג לרכב חדש אבל האמת שלא מאוד מצוי במגוון או מה חשוב במפרטים, אשמח מאוד לשמוע הצעות או הכוונות מהפורום.

הקטגוריה היא "רכב מנהלים" בתקציב 150-250 אשח, רוב השימוש בו הוא אישי לנסיעה לעבודה (בין עירוני), אבל כן מסיעים ילדים לביהס (לפחות בפוטנציאל אחרי קורונה) כך שצריך בוסטרים מאחורה. אני כן מעריך רמת אבזור גבוהה "פרימיום" אבל לא מחפש בהכרח מיתוג יוקרה חיצוני. כלומר אני לא אקנה במוו רק בשביל המותג, רק אם יש בו באמת מה שאני רוצה.

רכשנו לאשתי אאוטלנדר פרימיום שמשמש אותנו בתור הרכב המשפחתי לנסיעות עם הילדים. נהנים ממנו מאוד עבור הצורך הזה אז אין לי צורך במטען גדול או המון מרווח. 

נסעתי בשנים האחרונות על מאזדה 3 ספורט 2 ליטר, אוהב את הרכב והביצועים באופן כללי, שהיו שדרוג מכל מה שנהגתי בעבר. ברור לי שלא חוויתי משהו יותר מזה שבטח יש עשר רמות מעל, אני כן נהנה מהאצה מהירה, תחושת ביטחון ושליטה בכביש, המנוע תמיד מגיב לעוד, אבל באמת שאני לא צריך רכב שמגיע ל100 ב6 שניות. זה לא אני. אני כן יכול להגיד שבאאוטלנדר אני כל הזמן מרגיש את החוסר בעוד קצת כח והאצה בנסיעה בין עירונית.

אני איש טכנולוגיה ולכן אבזור טכנולוגי מתקדם מדבר אליי במיוחד. חייב להגיד שהמערכת הישראלית של גילקאר שיש במיצובישי היא כאילו נחמדה מותאמת לישראל עם וייז ופנגו וזה אבל בפועל זה טאבלט מיושן ואיטי עם מסך מגע זול והנדסת אנוש מזעזעת שמבאס את החיים ולא מגיב חצי מהזמן. ממש לא מתאים לי ב2020 כזה מחשב רכב. אני לא יודע מה בדיוק קיים אבל מאוד הייתי מעריך שדרוג רציני בנושא הזה. באופן כללי carplay נראה לי די חשוב.

כניסה והנעה ללא מפתח - חובה.

אישית אין לי בעיה עם דגם 2019 ואפס קמ וכל מיני עודפים שמגיעים במחיר טוב יותר, אפילו משומש צעיר בא בחשבון, רק חשוב שזה לא מתנגש עם הדרישה הטכנולוגית שלי (למשל אם יש שדרוג למחשב חדש בדגם 2020...).

מבחינת אבזורים אני מעריך מערכות בטיחות מתקדמות עם זיהוי רכבים בנתיבים סמוכים או ביציאה מחניה וחיישנים שונים, וגם אבזור נוחות כמו מושבים חשמליים וחימום מושבים, אבל לא מעניין אותי בשיט שדרוגים אסתטיים כמו חישוקי מגנזיום. בקיצור אוהב שדרוגים פונקציונליים ורוצה להרגיש שאני יושב בשיא הנוחות. הרבה פחות מעניין אותי השופוני.

מוכן לשקול היברידי אבל זה לא קריטריון חובה.

אשמח מאוד לשמוע כל חוות דעת בנושא, תודה מראש!

פורסם (נערך)

מציע את הסונטה החדשה, מגיעה עמוסה באבזור בנוחות ובטיחות, כולל אוורור מושבים ,התנעה מרחוק , מצלמות שמראות את השטח המת כשאתה מאותת בלוח המחוונים (רמת גימור גבוהה)  ועוד.

תקבל גם בונוס של צריכת דלק חסכונית יותר וביצועים סבירים בערך באזור של המאזדה שלך. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

מצטרף להמלצה.

לסונטה החדשה יש מפרט דיי חסר תחרות, במיוחד בתחום אבזור הבטיחות המתקדם בדגם המאובזר.

פורסם

האם פלאג אין היברידי בא בחשבון?
במידה וכן - בקצה התקציב שלך יש 2 רכבים שניתן לשקול ולדעתי נמצאים בחזית הטכנולוגיה: במוו e330 או וולוו s60
אלא רכבים מאוד מפנקים, איכותיים ומהנים מאוד לנהיגה

פורסם

פיגו 508 ,הרכב פשוט יפייפה,גם מבפנים וגם מבחוץ.

הוא נוח בצורה בלתי רגילה,זה פיגו..,שקט ,מאובזר לעילא ועילא.

והדבר שאני אהבתי במיוחד,שהוא רכב מהנה מאד לנהיגה ולא מרגיש כמו מרבית הרכבים המקבילים,מגושם ובעל התנהגות כביש ללא משוב.

ממליץ.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לא מבין איך זה לא נכתב מעלי אבל סקודה סופרב בדיוק מה שאתה צריך. אני כבר עם השניה ברציפות שמוציא מהחברה ואין לרכב הזה תחרות במחיר שלו. הדגם L&K מנוע 2.0  (לא 4*4) במחיר של 235,000 יתן לך גם את מיטב האבזור שיש לסקודה להציע, בטחותית וטכנולוגית וגם תקבל מנוע זריז חזק ושקט. נסיעה נהדרת, סאונד, כל האבזור שתחלום עליו.

פורסם
לא מבין איך זה לא נכתב מעלי אבל סקודה סופרב בדיוק מה שאתה צריך. אני כבר עם השניה ברציפות שמוציא מהחברה ואין לרכב הזה תחרות במחיר שלו. הדגם L&K מנוע 2.0  (לא 4*4) במחיר של 235,000 יתן לך גם את מיטב האבזור שיש לסקודה להציע, בטחותית וטכנולוגית וגם תקבל מנוע זריז חזק ושקט. נסיעה נהדרת, סאונד, כל האבזור שתחלום עליו.
כי ב 195000 הוא יכול להוציא סונטה חדשה
לדעתי יותר משתלם

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

פורסם

בעקבות ההמלצות כאן בדקתי ואכן קניתי סונטה לימיטד (עוד לא קיבלתי אז אין לי משוב ישיר מניסיון). השוואות לסופרב הן מתבקשות ונדמה שהיא באמת מנצחת אבל גם עולה עוד 40 אלף שהעדפתי לנצל אחרת. תודה לממליצים!

• רעיון טוב! 2
פורסם

תתחדש, בחירה מצויינת, נשמח לשמוע התרשמות שלך מהרכב בחיי היום יום אחרי שתקבל אותו, על ההתנהלות מול היבואן, ההסברים שקיבלת על מערכות הרכב וכדומה.

מדובר ברכב חדש על הכביש ונשמח ללמוד מההתרשמות שלך ממנו.

אל תתקמצן, הידע פה נרכש בחלקו מחוויותיהם של אחרים.

פורסם
בעקבות ההמלצות כאן בדקתי ואכן קניתי סונטה לימיטד (עוד לא קיבלתי אז אין לי משוב ישיר מניסיון). השוואות לסופרב הן מתבקשות ונדמה שהיא באמת מנצחת אבל גם עולה עוד 40 אלף שהעדפתי לנצל אחרת. תודה לממליצים!
וואו קודם כל תתחדש
אני גם שוקל לקנות את הגרסא הזו
מתלבט קשות !!
נשמח שתיתן פה חוות דעת על הרכב
כולל מידע לגבי צריכת דלק נוחות
וכמו שהבחור אמר , התנהלות מול היבואן

לרגע חשבתי להוסיף עוד כסף עבור הפג'ו 508 היבריד החדשה אבל חשוב לי נושא האמינות

תודה .

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

• תוכן חדש...