Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

אני נוהג על VW BORA, מנוע 1.6, שנת2002, עברה כ 36K.

בגלל שהמנוע דיי חלש בשביל האוטו רוב הזמן אני נמצא בסל"ד גבוהה.

חוץ מזה ההילוכים נורא קצרים, ונסיעה אצלי בדרך-כלל זה משהו כמו 140, והסל"ד על משהו כמו 4-5K, אפילו יותר(בהילוך רביעי).

למשל כשאני עובר נתיבים וצריך וכדי להשתלב צריך להאיץ אני הרבה פעמים על 4-5-6 אלף סל"ד .....

כמו שאמרתי, המנוע עבר 36K, ואנחנו מתכוונים להשאיר את הרכב אצלינו לתקופה דיי ארוכה.

עד כמה משמעותי הבלאי שאני עושה למנוע?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

קודם כל תתנחם שאצלך באוטו 140 זה 4000 ולא יותר קרוב ל 5000 מהצד ההפוך...

חוצמזה ברור שזה גורם ליותר בלאי מאשר אם תיסע כל היום כמו סבתא אבל ביננו זה גם לא כיף והמנוע יאריך לך חיים אם רק תשתדל לא להגיע יותר מידי אל מעבר לקו האדום (לא נראה לי שאתה יכול בכלל-אוטומט) ותקפיד לטפל בו כמו שצריך .

אחרי הכל זה פלוצוואגן :wink:

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם

כל עוד אתה לא מגיע למנתק, הבלאי זניח.

עם זאת, ראוי לציין שלעבור את שיא ההספק ברכב שכזה זה די מיותר, אתה כבר מתחיל לאבד כוח וזה לא נותן שום דבר.

הקפד על נסיעה בטווח רצועת הכוח של המנוע - כך הביצועים יהיו האופטימלים שהרכב יכול להניב (והבלאי יהיה מינימלי).

פורסם

עם זאת, ראוי לציין שלעבור את שיא ההספק ברכב שכזה זה די מיותר, אתה כבר מתחיל לאבד כוח וזה לא נותן שום דבר.

הקפד על נסיעה בטווח רצועת הכוח של המנוע - כך הביצועים יהיו האופטימלים שהרכב יכול להניב (והבלאי יהיה מינימלי).

אז לי יש שאלת המשך, אני בעקרון מנסה שלא להגיע למנתק אבל פה שם יצא שלא שמתי לב שהשארתי את הבורר בתיבה האוט' על הילוך מסויים.

השאלה אם נגרם נזק למה כמה וכמה זה מקצר את חיי המנוע/גיר.

גיא

פורסם

אז לי יש שאלת המשך, אני בעקרון מנסה שלא להגיע למנתק אבל פה שם יצא שלא שמתי לב שהשארתי את הבורר בתיבה האוט' על הילוך מסויים.

גיא

גם אני רציתי לשאול את אותה שאלה, רק שאני וחבר שלי קוראים אחד לשני מהחלון בעזרת האוטו.

אבל במקום לצפור מכניסים לניוטרל, ושמים גז ואני מגיע לפעמים למנתק אם אני לא שם לב,

זה גורם לנזק גדול? הרכב עומד על 140 אלף ק''מ מנוע 2 ליטר מטופל יפה.

אודה לכל מי שיכול לעזור לי.

רד בול נותן לך כנפיים...

פורסם

גיא

גם אני רציתי לשאול את אותה שאלה, רק שאני וחבר שלי קוראים אחד לשני מהחלון בעזרת האוטו.

אבל במקום לצפור מכניסים לניוטרל, ושמים גז ואני מגיע לפעמים למנתק אם אני לא שם לב,

"לצפור" לחבר שלך עם המנתק נקרא טיפול יפה!?!?!

:shock::shock::shock:

שתהיה לי בריא והעיקר תתרחק מהכביש..

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

מה הכוונה רצועת בכח של המנוע? איזה סל"ד?

פורסם

למנוע יש טווח מסויים של סל"ד שבו הוא עובד בצורה הטובה בשבילו . לדוגמא מנוע מתחיל מסלד מסוים לתת כוח זמין עד סל"ד מסויים שבו לא משנה אם תעלה את הסל"ד יגמר הכוח.

במקרה להורים שלי יש גם בורה 1.6 ואני יכול הגיד לך שרצועת הכוח שלו מתחילה מ 1300 ל3800 סל"ד שזה שיא המומנט .

בכל אופן מהכירות אישית עם האוטו אני חייב להגיד שהוא משביע רצון מעל הצפוי אין הרגשה של מנוע קטן לאוטו כבד, אני חושב גם בגלל שהתיבה שלו היא עם הילוכים קצרים.

"יש לך אולי 7 שקל להגיע לבאר שבע??"

פורסם
למנוע יש טווח מסויים של סל"ד שבו הוא עובד בצורה הטובה בשבילו . לדוגמא מנוע מתחיל מסלד מסוים לתת כוח זמין עד סל"ד מסויים שבו לא משנה אם תעלה את הסל"ד יגמר הכוח.

במקרה להורים שלי יש גם בורה 1.6 ואני יכול הגיד לך שרצועת הכוח שלו מתחילה מ 1300 ל3800 סל"ד שזה שיא המומנט .

בכל אופן מהכירות אישית עם האוטו אני חייב להגיד שהוא משביע רצון מעל הצפוי אין הרגשה של מנוע קטן לאוטו כבד, אני חושב גם בגלל שהתיבה שלו היא עם הילוכים קצרים.

מה!?!?? איפה אתה חיי ????

רצועת הכח מ 1300 ל 3800 ?????

מעניין מאד למה כשאני ב 2K בעליה ברביעי זה מוריד לי ל3 כדי לשמור על מהירות אם 2K זה ברצועת הכח.

דבר ראשון עם אני לא טועה שיא המומנט ב 3600 ורק שם מתחילה רצועת הכח.

רצועת הכח של המנוע היא בין שיא המומנט לשיא ההספק!

אולי אותך הוא משביע רצון, אני חושב אותו לבסדר רק עם אני נמצא מעל 3K סל"ד...

אבל זה תלוי בסגנון הנהיגה שלי ושלך ....

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

גיא

"לצפור" לחבר שלך עם המנתק נקרא טיפול יפה!?!?!

:shock::shock::shock:

שתהיה לי בריא והעיקר תתרחק מהכביש..

ראלימן

ראלימן תעשה לי טובה ותפסיק ל@#&ן לי את השכל.

אתה מתנהג כמו אחותי הקטנה שהיא בת 6!!!

אז למען כולנו, פשוט פעם הבאה שבא לך לשתף אותנו עם פניני החוכמה שלך, אל תעשה את זה,

אלה אם כן יש לך משהוא חכם להגיד, שנוכל ללמוד ממנו משהוא, ולא סתם שטיות כמו שאתה

פולט בדרך כלל.

אני לא מתכוון לפגוע אבל אני יודה לך מאוד אם תפסיק עם כל ההקנטות האלה זה ממש ממש מציק.

רד בול נותן לך כנפיים...

פורסם

אני מסכים איתך יכול להיות שלא הבהרתי את עצמי נכון. הכוונה שלי היא שהמנוע של הבורה לא אוהב סל"ד גבוה , הוא לא מתנהג כמו מנוע של יפניות שאצלם זה טבעי .

בכל אופן תודות לתיבה המעולה של האוטו אפשר בהחלט להרגיש איתו את הכוח

"יש לך אולי 7 שקל להגיע לבאר שבע??"

פורסם

גיא

אני מכיר כמה רופאים מצויינים לבריאות הנפש שיעשו אצלך עבודה מצויינת. :twisted:

פורסם

אם אתה לא מצליח להבין למה "לצפצף" לחבר שלך בעזרת המנתק הצתה של האוטו זה האמא של הלא "מטופלת יפה" אז כנראה שבאמת קטונתי...

ואם אחותך בת ה-6 כבר מבינה את הטמטום שבדבר הזה אז תגיד לה להיכנס לפורום במקומך....

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...