Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוכל בבקשה לתת קישור למוכר אמין?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 17.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היא טובה יותר מהDVR027 שיש לי כרגע?

מבחינת רזולוציה עושה רושם שכן השאלה מה לגבי איכות הצילום בלילה וכו'.

לא מפריע לי לשלם 160₪ אם זה שווה את התוספת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

זה נראה לך מקורי?

http://www.ebay.com/itm/2-7-Full-HD-LCD-G1WH-Car-Dash-DVR-Camera-Recorder-G-sensor-Tachograph-New-/141493903283?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20f1b19fb3

אני רואה שהנתונים שונים ביניהן, בBG העדשה 140 מעלות, באיביי 120 מעלות, מי האמיתי ומי הזיוף?

פורסם

הזמנתי מBG, תודה רבה על העזרה. הם לא שאלו לכתובת ושם, האם לצפות למשהו במייל?

פורסם

כמובן.

פורסם (נערך)

ישלחו לך למייל את פירוט העסקה מ BG,

בהמשך תראה גם מס' מעקב למשלוח.

ומן הסתם תראה גם בחשבון הפייפאל שלך את העסקה.

עריכה אחרונה על ידי epiphone

so far so good so what

פורסם
המצלמה בBANGGOOD 100% מקורית, אין לך מה לדאוג.

המצלמה בEBAY היא זיוף.

חבל שאתה רושם סתם דברים, אני קיבלתי מבאנגגוד G1W-C מזוייפת, לא רק זאת אלא

שאין בה בכלל קבל, יש סוללה רגילה.

אני כבר מעל לשבועיים בהתכתבויות איתם שעיקרן בילבולי מוח מצד באנגגוד.

פורסם (נערך)

אין שום קשר בין הG1W-C שקיבלת לבין הG1WH.

יכול להיות שאצלך נפלה טעות, או שהספק שלהם סיפק להם סחורה מזויפת.

אם תסתכל בעמוד של הG1WH תראה שהם מכרו כבר מעל 2000+ מצלמות כאלו, ושיש שם עשרות ביקורות מצוינות על המצלמה.

עזוב את זה שאם תהיה בעיה עם המצלמה תמיד אפשר לקבל החזר כספי דרך פייפל.

ואם אתה רוצה לפתור את הבעיה מולם מהר, תפתח קייס בפייפל חבל על הזמן שלך.

לפי התמונות בתגובה שלך באתר שלהם המצלמה שקיבלת לפי דעתי זו G1W "מזויפת" עם מעבד NOVTEK 96220.

עריכה אחרונה על ידי Car141
פורסם

בדיוק לאור המלצות ה"100% אמינות" כמו שלך לגבי BANGGOOD נפלתי לכך שהם משכו אותי מחוץ ל 45 יום בהם יכולתי לפנות לפייפאל (כן, אני יודע שזאת טעות שלי).

באנגגוד מחליפים ספקים כל הזמן, כך שזה שאתה קיבלת מהם מצלמה מקורית לפני חצי שנה לא מבטיח שהוא יקבל אחת מקורית היום.

כך או כך, כשחנות רצינית מגלה שמכרה 'בטעות' סחורה מזוייפת ללקוח והדבר מגובה בהוכחות מצולמות (תמונות של המצלמה פתוחה + סירטון המציג את איכות הווידאו הירודה), מצופה ממנה תגובה רצינית וחד משמעית ולא "סליחה על כך, מה דעתך על כך שנחזיר לך 8$ על זה?".

גם אם בסוף אקבל מהם את המצלמה שהם טוענים שהם ישלחו, השירות שלהם הוכיח את עצמו כגרוע ביותר. הוכחה לכך אלו ההתכתבויות איתם לאורך 28 (!) מיילים בהם אני נאלץ להסביר את עצמי שוב ושוב ולקבל בחזרה תשובות לקוניות שמטרתן היא אחת, לגרום לי להתייאש ולעזוב את זה כך.

פורסם (נערך)

חברים,

עזרתכם נידרשת...... A118 או G1W-C

59 דולר לראשן מול 42 לשני באתר בנגגוד

על מה הייתם הולכים?

עריכה אחרונה על ידי ilanafri
פורסם

אני אמרתי לו ב100% שהG1WH שהוא יקבל היא מקורית, לא דיברתי על שום מוצר אחר באתר.

וגם אם קיים איזה שהוא סיכוי קטנטן שהוא ייפול על זיוף, יש לו 100% ביטחון שהוא יקבל החזר כספי או מוצר חדש דרך פייפל.

לא יודע מה איתך, אבל שאני מזמין דברים מאיזה אתר סיני, אני לא סומך עליהם לא על הספקים שלהם ובטח שלא על שירות הלקוחות שלהם.

אני סומך רק על פייפל וברגע שאיבדת את הגיבוי של פייפל, אתה יכול לשכוח מלקבל מהם עזרה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...