Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, phpclub כתב:

דיי נו, כל אחד בוחר את העבודה שלו, לכל אחד יש את החרא בעבודה,

אחד עובד פיזית ב 38 מעלות בבניין, בנה לך את הבית, אתה נותן לו טיפ ?

הזכרת לי אינסטלטור שבא אליי לדירה לבדוק תקלה מסוימת.

בשביל לאבחן את התקלה יצאנו החוצה אל בריכות הביקורת, והאינסטלטור הרים את אחד המכסים.

"אתה יודע איזה כבד זה?"

" רק על להרים את זה היו לוקחים ממך לפחות עוד 100-200 ש"ח" 

" זה ביוב של כל הבניין"

פורסם

@yotams4בכפר שמריהו, פעילים רק בסופ"ש עם תיאום מראש. 

נראה לי שהם פועלים כבר קרוב לשנתיים
קיבלו בהתחלה תרומה של ציוד וחומרים איכותיים וחניה של בית פרטי שם הם יכולים לקבל אנשים. 

שטיפה ידנית בלבד והם באמת משקיעים ולא עושים טובה שמורחים לכלוך מצד לצד. 

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בקשר לשאלה בפתיחת הפוסט: שאלתי לפני הסגר בבית קפה מלצרית ואמרה "עדיף מזומן כי באשראי לא תמיד מגיע אלינו". 

בקשר לתרבות הטיפים - בעבר (לפני הקורונה) הייתי מביא לכל שליח (צי'טה, פיצה, המבורגר) 5-10 שח, אך כעת בגלל שהתדירות של ההזמנות שולשה אז הפסקתי לתת. ובגלל שלאשתי לא נעים מהמצב אני זה שפותח את הדלת ומקבל את המשלוח. אם אני לא בבית, אישתי מביאה 5-10 שח כי לא נעים לה.

הקורונה עשתה לי שינוי בתפיסה, ופעם היה לי גם לא נעים - אבל אני רואה את התגובות של השליחים והשד לא נורא...

פורסם
לפני 10 שעות, ניקו פ. כתב:

עושים את זה כי זה מקובל. גם אני אגב. 

כנ"ל, כשקולגות מצליחים לגרור אותי למסעדה, זה מה שקורה. משלם כמו השאר כי אין לי כוח להיות ה"בעייתי" באותו רגע.

יאללה מהפיכה. :-)

• מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 3 דקות, snoop90 כתב:

@אורח לרגע

לא יודע מה איתך, אבל כשהחלב עולה 5.70 - אני משלם 5.70, לא ידעתי שזה נחשב קמצנות.

אל תהיה צ'ילד, תתפנק בחלב מעושר של יוטבתה - 7.30 ש"ח.

פורסם
לפני 8 שעות, Murzilka כתב:

בשטיפת רכב, לרוב אני משתדלת לשטוף בשטיפה של החיילים הבודדים, הם עושים עבודה מעולה והמחיר שלהם סופר הוגן, אז אני תמיד מעגלת את הסכום ב 10-20 ש"ח כלפי מעלה. 

אשמח לכתובת.

לפני 10 שעות, aviaviavi כתב:

בעצם אי קבלת הטיפ היה בעיני המלצרית כל כך לא הגיוני שהיא הייתה חייבת להתעמת עם הלקוחות, שזה העיוות שנוצר פה.

לפני הרבה שנים אשתי יצאה ממסעדה,

לא חשוב שמות (נאפיס ראשלצ)

המלצרית דפקה לה על חלון הרכב והתלוננה שלא הושאר מספיק טיפ.

• מצחיק 1

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
לפני שעה, אורח לרגע כתב:

קמצנים. איכס.

לשליח של אמזון אתה נותן טיפ? כן או לא?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, hans כתב:

לשליח של אמזון אתה נותן טיפ? כן או לא?

אני נותן טיפ לכל נותן שירות שמצפה לזה, שמשכורתו מורכבת מזה ושעשה עבודה מספקת.

אני לא נכנס לוויכוח הזה. ניהלתי אותו פעמים רבות בחיי והמסקנה הבלתי ניתנת לערעור שלי היא שיש שני סוגי אנשים:

אלה שנותנים טיפ בלי לזיין ת'מוח יותר מדי ואלה הקמצנים.

שבת שלום ונפלאה לכל יושבי הפורום😍

עריכה אחרונה על ידי אורח לרגע
פורסם (נערך)

אוי ויי. זו בדיוק הבעיה בחברה שלנו. קמצנים איכס. 

שמע איזה קמצן אני שאני עובד קשה עבור הכסף שלי ומעדיף שאנו ומשפחתי נהנה ממנו. הזוי אה? פסיכי ממש. גועל של אדם. וזה שאני לא משלם כפול על שירות שקיבלתי - איכסה. חלחלה רק מעצם המחשבה. 

אבל מה אני מבין, לא מאלו שלא מזיינים את המוח. 

עריכה אחרונה על ידי Smiro
פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, Paprika-Metuka כתב:

בקשר לשאלה בפתיחת הפוסט: שאלתי לפני הסגר בבית קפה מלצרית ואמרה "עדיף מזומן כי באשראי לא תמיד מגיע אלינו". 

בקשר לתרבות הטיפים - בעבר (לפני הקורונה) הייתי מביא לכל שליח (צי'טה, פיצה, המבורגר) 5-10 שח, אך כעת בגלל שהתדירות של ההזמנות שולשה אז הפסקתי לתת. ובגלל שלאשתי לא נעים מהמצב אני זה שפותח את הדלת ומקבל את המשלוח. אם אני לא בבית, אישתי מביאה 5-10 שח כי לא נעים לה.

הקורונה עשתה לי שינוי בתפיסה, ופעם היה לי גם לא נעים - אבל אני רואה את התגובות של השליחים והשד לא נורא...

אני לא בטוח שזה כל האמת

באשראי פשוט מורידים להם את המעמ

זה מה שאני יודע מהתקופה שהיה לי חלק במסעדה

מלצרים גם היו אומרים "אין אפשרות לטיפ באשראי" ולוקחים סיכון שהלקוח יגיד טוב אז פעם הבאה נביא מזומן

לפני 24 דקות, אורח לרגע כתב:

אני נותן טיפ לכל נותן שירות שמצפה לזה, שמשכורתו מורכבת מזה ושעשה עבודה מספקת.

אני לא נכנס לוויכוח הזה. ניהלתי אותו פעמים רבות בחיי והמסקנה הבלתי ניתנת לערעור שלי היא שיש שני סוגי אנשים:

אלה שנותנים טיפ בלי לזיין ת'מוח יותר מדי ואלה הקמצנים.

שבת שלום ונפלאה לכל יושבי הפורום😍

בדיוק

מה זה משנה אם הוא שליח של אמאזון או של הסופר

ואם הוא הזיע כשהעלה אליי את החבילה, או העלה אותה במעלית בבניין מבושם וממוזג ?

זה חלק מהמשכורת שלו

המעסיק שלו משלם לו XXX כי  יודע שתהיה לו עוד השלמה מטיפים

אני באמת לא מבין אנשים שעושים עסקה בכמה מאות שקלים ומה שכואב להם זה 10-20 שח

וכן מי שיכול לשלם 80 שקל על המבורגר, יכול לשלם עוד 5 שח טיפ לשליח. אף אחד לא מכריח אותך לתת 50 שקל טיפ.

לפני 9 שעות, vadim6385 כתב:

אם כבר מסעדה, למה למלצרים/שליחים מגיע טיפ ולטבחים לא?

ומה עם המנקה שפינה וניגב לך את השולחן כדי שיהיה לך נעים לשבת?

מי אמר לך ?

גם בחתונות וגם במסעדות מפרישים למטבח.

חוץ מזה

טבחים, שוטפי כלים ואחמש עובדים לפי שעה

כלומר גם אם עכשיו בתקופת קורונה המסעדה פתוחה ולא נכנס אף אחד - הם מקבלים יומית

מלצר שעומד במסעדה שלא בא אף אחד - חוזר עם מינימום שבמינימום שבמינימום, כי הוא תלוי בטיפים

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • תוכן חדש...