Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מגבים יונדאי i10 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך להחליף מגבים?

בטח זאת שאלת קיטבג, אבל אני חדש בכל עניין הרכב.

עד עכשיו הייתי הולך למוסך שיסדר לי הכל, אבל הגיע הזמן להתחיל לקחת את העניינים לידיים.

אני מצרף תמונות של חיבור המגבים (אם זה לא ברור אז אצלם מחר באור יום).

איך אני מנתק את זה? לא רציתי להפעיל יותר מדי כח בשביל לא להרוס.

מבחינת גודל המגבים - מצאתי באיזה אתר באינטרנט שרשום שעבור מגב נהג זה 22 אינץ' ועבור מגב נוסע זה 16 אינץ', האם זה נכון?

ואיזה סוג מגבים יתאים לי?

תודה!!

IMG_20201007_184430.jpg

IMG_20201007_184451.jpg

פורסם

בהצלחה.

המלצה אישית שלי - קנה את המגבים הזולים ביותר (סדר גודל של 50-60 ש"ח לזוג) ותחליף פעם בחצי שנה כשהם מתחילים לזייף.

השמש שלנו מייבשת את המגבים מהר מאד, אמנם מגבים של בוש ישרדו עוד כמה חודשים, אבל הם עולים משמעותית יותר ובעיני בזבוז כסף. 

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

טוב, זה לא הלך לי כמו שצפיתי.

התחלתי לפרק כמו בסרטון ושברתי איזה חלק קטן.

לא רציתי להמשיך כי אין לי בשלוף מגבים חדשים, רק רציתי לראות שזה מתפרק כמו שמוסבר בסרטון.

מצרף תמונות יותר ברורות באור יום.

יכול להיות שאני צריך לפרק את הקליפסים הכחולים קודם בצורה אחרת?

b.jpg

a.jpg

פורסם

איפו שסימנתי חץ אתה צריך או אם הציפורן או מברג טסטר להכניס ולמשוך כלפי חוץ 

ואז למשוך תמגב כלפי מטה 

כאן מגבים.jpg

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

בדקה 1:50 בסרטון שצירפתי הוא מרכיב מגב עם אותו סוגר כמו שלך, רואים את המכסה הקטן שהוא סוגר, פתח אותו כמו שכתבו מעליי עם מברג קטן או אפילו עם היד ושלוף את המגב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...