Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עקב שינוי עבודה זקוק לרכב שיעשה סביב 1500 קמ בשבוע.

לעשות את הקמ הזה ברכב שלי לא בא בחשבון ואני מתלבט מה לקנות.

אם כן, מה כדאי: לאנטיס/אימפרזה/אלמרה/ליאנה ?

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ממש.

רכב במחיר הזה יש לו בלאי גבוה - 6000 ק"מ בחודש ברכב כזה יעלו לך ה-מ-ו-ן כסף בתחזוקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם הסיבה לרכישת הרכב היא כידי לחסוך קילומטראז' מהרכב הראשי - כדאי שתרד מזה. עלויות הביטוח והתחזוקה של רכב ישן שנוסע הרבה יהיו גבוהה לאין ערוך מירידת הערך של רכב חדש יחסית שנסע הרבה.

(לא לדבר על ימי העבודה שתפסיד כשהרכב יעמוד)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

למה לא למכור את הרכב הקיים ולרכוש בתקציב נורמלי רכב טורבו דיזל/היברידי? 

או שיש צורך ברכב שני? אם אין צורך ברכב שני, קשה לי להבין מה יעשה הרכב החדש יותר בבית, ישמור על החניה?

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם (נערך)
לפני 2 שעות, zvit כתב:

אם הסיבה לרכישת הרכב היא כידי לחסוך קילומטראז' מהרכב הראשי - כדאי שתרד מזה. עלויות הביטוח והתחזוקה של רכב ישן שנוסע הרבה יהיו גבוהה לאין ערוך מירידת הערך של רכב חדש יחסית שנסע הרבה.

(לא לדבר על ימי העבודה שתפסיד כשהרכב יעמוד)

72000 קמ בשנה לרכב שנתון 2013 שכבר עכשיו יש עליו 106000-יהיה קשה למכור .

כל החשבון ידוע-הרכב מיועד לעבודה נטו ואופציה נוספת אולי טובה יותר היא להשכיר רכב ל 3 ימים בשבוע ואת השאר לעשות עם הפרטי הראשי ?

בתחילה חשבתי על אלמרה 2005 שהוצעה לי ב6500 שח אמנם קמ גבוה אבל זה פחות חשוב כי גם ככה זה רכב בן 15 שעוד יעבור הרבה והפלוס שלו זה שרשרת טיימינג ולא רצועה שזה כבר פחות כאבי ראש.

ביטוח זה סביבות 2300 שח חובה וצד ג.

השאלה עד כמה זה  נורא ?

פורסם

כדאי שתחשב מסלול מחדש. אין מצב שרכב בן 15 ישרוד 72000 ק"מ בשנה. תקשיב ל- @daniel204 הוא אומר דברי טעם.

• רעיון טוב! 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

תסע באוטו שלך. סיווק 2013 זה אחלה אוטו שיעמוד בזה בלי שום בעיה. זה הכי זול, הכי משתלם והכי כדאי. רכב קיים בשביל לנסוע בו. לא תגיע ל 72 אלך בשנה כי אתה לא עובד 7 ימים בשבוע, תגיע לאיזור 45-50 אלף. תמכור את הרכב בזול יותר עוד כמה שנים אבל זה עדיין יותר משתלם בכל אלטרנטיבה אחרת. 

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

בוקי,עשיתי חשבון-300 קמ ליום זה 1500 לשבוע של 5 ימי עבודה מה שמוביל ל 6000 בחודש ו 72000 שנתי.

למכור את שלי ולקנות משהו אחר זה הימור מבחינתי ולעשות 72000 קמ על הנוכחי גם יעלה בבלאי גדול.

גם אם הייתי קונה רכב חדש הוא היה מאבד המון מערכו ולכן חשבתי שרכב שכבר נניח נסע את ה 200000 בשבילו עוד קצת זה לא רציני ובטח במחיר שבו הוא נסחר כל עוד הוא נוסע עם טסט.

פורסם

גם אם זה 70 אלף בשנה אותה תשובה. 

סע באוטו שלך. 

רכב שתקנה ב 8000 בשימוש כזה יהיה במוסך כל חודש-חודשיים עם עלות תיקון משוערת 2000-3000 ש"ח בכל פעם, בנוסף לטיפולים כל 3 חודשים.

אתה תפסיד ימי עבודה, הבוס לא יהיה מרוצה. וזה עוד עבודה חדשה, מניח שזה משהו מאוד שווה שכדאי בשבילו לנסוע כל כל רחוק.

פורסם

זה לא תמיד נכון. הטויוטה שלי עשתה נסיעות קבועות לאילת, ים המלח ועוד כמה מקומות בדרום.

רכב ששווה בקושי 8K נוסע מטיפול לטיפול ללא שום בעיה, ועדיין נוסע. (נראה לי עוד 100K בשקט)

אבל יכול להיות שזו באמת נסועה רצינית,  גם לרכב יותר חדיש, אגב.

פורסם

ראשית היא לא עשתה את זה על בסיס  יומי אני מניח ושנית היא רכב אהוב ומטופל שנמצא הרבה שנים אצל חובב רכב. 99% שמה שתקנה בשוק הפתוח ב 8000 ש" ח לא יהיה כזה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

פורסם

רק אני תוהה איזה עבודה יש ששווה בשבילה לנסוע 300 קיולמטר ביום, ועוד ברכב פרטי? 

זה לנסוע מחיפה עד ירושלים. פעמיים ביום. למשך 5 ימים בשבוע. לבלות כול יום סביב ה-4 שעות בכבישים.

טירוף. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

יש אנשים שעושים את זה בשביל משרה מאוד שווה. 

בכל מקרה, זו עוד סיבה לנסוע עם הרכב הקיים תקופה ולראות אם זה בכלל מתאים. 

פורסם

משרה שווה לא ממש אבל מכניס כ 3000 מעל המינימום-מדובר בקו חלוקת חבילות באזור מגוריי.

יש רכבים ישנים ביד 2 ששרדו 400000 קמ אז למה רכב של 240000 לא ישרוד עוד 72000 ואז יהיה על סף קריסה..

• תוכן חדש...