Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

7 מקומות אמין וחסכוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוזר לבן משפחה ששואל מה הכי כדאי מבחינה כלכלית כשמתכנן להחזיק ברכב לפחות 5 שנים ולכן "אמין וחסכוני" זה לאו דווקא אלא כחבילה של קניה, החזקה+דלק (לנהג שלא נוסע הרבה ק"מ אבל את הקצת שכן נוסע בעירוני הררי עם רגל כבדה) +כמה שפחות תקלות יקרות לאורך השנים. הוא סיים עכשיו עם ורסו דור ראשון אחרי סדרה של תקלות משביתות שעלו לו ביוקר.

תקציב לא כ"כ מוגדר משהו בין 50 ל 100 אלף שקל, מחפש עסקה כלכלית הכי נכונה לטווח של 5 שנים פלוס.

לדעתי הוא צריך סוס עבודה בסגנון של הגרנדיס אבל זה רכב כבר ישן מידי. או שלא? בזמנו הוא העדיף את הורסו בגלל חסכון בדלק, היום מבין שטעה ומוכן לשלם יותר בדלק כדי לקבל אמינות יותר גבוהה.

חשבתי להציע לו:

Xטרייל - דיזל חזק לעליות וחסכוני, רק איך הגיר הרציף לאורך שנים? טענתי לו שבורסו בגלל שלא החליף שמן CVT בכלל הגיר עשה בעיות, נראה שלמד את הלקח ובעתיד יקשיב לי.. עוד נקודה איך הדיזל אחרי כמה שנים? שמעתי שהטיפולים/תיקונים הרבה יותר יקרים מבנזין. ובכללי איך הרכב?

אאוטלנדר - יחידת הנעה די דומה למה שהיה בורסו, איך הרכב מחזיק כמה שנים תחת מאמץ? במידה והוא יחליף שמן CVT הפעם..

קשקאי+2 - 2.0L+רציף בדומה לאאוטלנדר, נמכר עד 2014. לא מכיר כ"כ את הרכב מה אומרים עליו? 

פריוס+ - הבנתי שהרכב חלש משמעותית מהורסו מה שיגרום לו לבלות לא מעט עם דוושה ברצפה.. לא נראה לי מתכון לאמינות. מה אומרים?

אשמח לכל הארה והערה

פורסם

ממש לא, לבחור שם יש את הדגם אחרי מתיחת פנים ואני מדבר על הדגם הראשון.

צרפתיה? אחרי הפיג'ו 307SW שהייתה להם לפני הורסו ועשתה להם בעיות עוד יותר ממנה יהיה קצת קשה לשכנע...

למה איזה צרפתיה "קשוחה" יותר מהדגמים שציינתי שתמליץ עליה?

פורסם

טויוטה פריוס פלוס תהיה בקצה העליון של התקציב ותעשה את העבודה.

עלויות האחזקה של האקסטרייל לא נמוכות ומנוע הדיזל לא ממש חסכוני.

האאוטלנדר הוא סוג של ברירת מחדל, אם הייתי רוכש אחד זה היה אחרי מתיחת הפנים של סוף 2015.

סיטרואן C4 פיקסו מהדגם של 2014 ואילך תהיה אופציה טובה, אבל סביר להניח שירידת הערך שלה תהיה גבוהה בהרבה מזאת של הטויוטה או המיצובישי, מאידך היא תעלה פחות ברכישה.

• רעיון טוב! 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נשמע שמה שמעניין אותו זה בעיקר האמינות ואח"כ צריכת הדלק,

שלח אותו לחפש אוטלנדר סה"כ היא סבירה ובבין עירוני (לא עם רגל כבידה שישנה הרגלים) היא גם קצת חסכונית.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 2 שעות, zvit כתב:

טויוטה פריוס פלוס תהיה בקצה העליון של התקציב ותעשה את העבודה.

עלויות האחזקה של האקסטרייל לא נמוכות ומנוע הדיזל לא ממש חסכוני.

האאוטלנדר הוא סוג של ברירת מחדל, אם הייתי רוכש אחד זה היה אחרי מתיחת הפנים של סוף 2015.

סיטרואן C4 פיקסו מהדגם של 2014 ואילך תהיה אופציה טובה, אבל סביר להניח שירידת הערך שלה תהיה גבוהה בהרבה מזאת של הטויוטה או המיצובישי, מאידך היא תעלה פחות ברכישה.

1. מה יותר טוב באאוטלנדר אחרי מתיחת הפנים?

2. C4 גרנד פיקאסו בנזין או דיזל? הטורבו בבנזין לא רגיש?

לפני 1 שעה, llaavvii כתב:

נשמע שמה שמעניין אותו זה בעיקר האמינות ואח"כ צריכת הדלק,

מה שמעניין אותו שבשורה התחתונה שניהם יחד יעלו כמה שפחות.. אחרי מה שהוציא על הורסו שוכנע שעדיף לשלם קצת יותר דלק ופחות בתיקונים.

לפני 1 שעה, llaavvii כתב:

שלח אותו לחפש אוטלנדר סה"כ היא סבירה

סבירה במה? באמינות? רק "סבירה"? אין היום סוסי עבודה?

לפני 59 דקות, talroze כתב:

לא ממש היי ביוקורתיות אבל הייתי ממליץ לו לחפש דאצ'ה,

יש רק ידני, לא? לא בשבילו.

תודה רבה לכולכם!

פורסם

אאל"ט, באאוטלנדר אין מיזוג בשורה האמצעית עד לקראת סוף 2018, שזה כנראה מעבר לתקציב.

• רעיון טוב! 1

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם

נראה לי שגם בורסו לא היה לו ולא היה חסר לו, בסופו של דבר הוא מחפש חבילה כלכלית נטו, ואולי קצת כח מנוע לעליות, בטח שלא אבזור וכדו'.

פורסם

אוטלנדר:

סבירה בהכל

בצריכת דלק

בנוחות

במרווח הפנים

בעלות האחזקה (טיפולים)

ובסחיבה

באמינות היא אפילו טובה מאוד

לאחר מתיחת הפנים יש פחות רעש מעצבן מהגיר....

• רעיון טוב! 1
פורסם

אשמח לעוד דעות וכיוונים אבל בנתיים נראה שיש די תמימות דעים לגבי האאוטלנדר. תודה רבה חברים עזרתם לי מאוד!

פורסם

גרנד סניק משודכת למנוע 1.5 טורבו דיזל.

הבעיה למצוא אחת עם נסועה סבירה..

• רעיון טוב! 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ביטוח וטסט יקרים, לא חסכוני, נראה לי שיעדיף להוציא פחות מהמקסימום האפשרי.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...