Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים,

מתוך כמה הצעות שקיבלתי - נדלקתי על הצעה אחת:

סקודה אוקטביה 2016 אמבישן

1200 טורבו

78,000 ק״מ

מחיר: 60,000

הוא יפהפה, הוא גדול ומשפחתי... התאהבתי... אבל גם חששתי בגלל השמועות על מחלת ה-DSG.

כעיקרון יש לי שנה אחריות מהסוכנות על מנוע, גיר - הכל.

כמו כן - מתחייבים לסדר כל תקלה קטנה שאני מוצא בבדיקה האישית שלי מהמוסך (מה שכמובן אעשה).

האם רכב אמין באופן כללי?

הימור גרוע או סביר?

עריכה אחרונה על ידי Amir Gelman
פורסם

תשקלל את הסיכון בגיר במחיר הקנייה ואני לא רואה בעיה לקנות .סה"כ רכב מוצלח למשפחה. מנוע טוב. המון תא מטען.

בדוק גם נושא בורר ידית הילוכים: שיוסיפו בכתב יד ברור לחוזה האחריות גם את הבורר. ראית היסטוריית טיפולים ?

קרא פה בפורום איך לסוע עם גיר רובוטי.

פורסם
לפני 4 דקות, save כתב:

תשקלל את הסיכון בגיר במחיר הקנייה ואני לא רואה בעיה לקנות .סה"כ רכב מוצלח למשפחה. מנוע טוב. המון תא מטען.

בדוק גם נושא בורר ידית הילוכים.

תודה רבה.

כן, חבר של אחי חזר מטיול בלי גיר ועלה לו אזור ה-7,000 ₪.

בהחלט לא סכום מבוטל אבל צודק - צריך לקחת בחשבון.

פורסם

שים לב שתיקון לא בצמפיון זול יותר.

למשל מצמדים באזור ה4 אלף, שיפוץ מח באזור 4.5 אלף ש״ח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בסה"כ אין סיבה לא לקנות אוקטביה אם אתה מתמחר את הסיכונים וזה מתבטא במחיר הקניה.

שים לב שבתחילת 2017 הדגם עבר מתיחת פנים משמעותית עם תוספת מערכות בטיחות אקטיביות מתקדמות והמנוע 1.2 הוחלף ע"י מנוע 1.0 חדש. מנוע 1.4 נשאר כפי שהוא (רק באמצע 2018 הוחלף ל 1.5 עם אותם פרמטרים)

ממליץ לך לחפש אקזמפלר לאחר מתחיחת הפנים עם מנוע 1.4 - זו בדיוק התקופה שבה הם מסיימים הסכם ליסינג ויוצאים לשוק.

• תוכן חדש...