Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, אני כבר כמה שנים מנהל תיק דרך הבנק, אבל הממשק שלהם לא מוצלח כל כך מבחינת נוחות ופונקציונליות, לכן אני מעוניין לפתוח תיק באחד מבתי ההשקעות בארץ.

האם יש לכם המלצה? 

מבחינת עמלות המרה, עמלת ניהול תיק ועמלה מסך התיק וכמובן מבחינת ממשק.

ושנית, האם ניתן להעביר חלק מהמניות (שמנוהלות כרגע בתיק שלי אצל הבנק), לתיק שאני אפתח בבית ההשקעות?

תודה רבה.

פורסם

אני אישית במיטב דש ודי מרוצה, אבל הרבה ממליצים על אינטראקטיב ברוקרס ואני שוקל לנסות מתישהו

מבחינת התיק, יש אופציה(שאני חושב שנאכפת רגולטורית) שניתן להעביר את כל התיק ללא עמלות AS IS

העמלות בבתי השקעות נמוכים עשרות מונים לעומת הבנקים(אלא אם כן יש לך הטבות מופלגות)

פורסם

התיק שלי מנוהל בדיסקונט, בנוגע לאינטרקטיב ברוקרס, הבנתי שצריך לתאם את גובה המס על הרווחים באופן עצמאי, ככה שזה פחות רלוונטי.

פורסם

אם אין לך סנטימנטים מיוחדים לבנק שלך,

במעבר בנק, תוכל להתמקח גם על עמלות וכיו"ב (שזה יוכל גם לחסוך לך + לא לשלם עמלות על ניהול  תיק השקעות בחברה חיצונית. אני מניח שזה בוודאי לא חדש לך) וגם "לקבל" אתר ניהול יותר נורמלי.

איזה בנק /חברה לדעתך, יש לו אתר ניהול השקעות טוב יותר ? (שאלה)

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני כשעה, lolshimi11 כתב:

בנוגע לאינטרקטיב ברוקרס, הבנתי שצריך לתאם את גובה המס על הרווחים באופן עצמאי, ככה שזה פחות רלוונטי.

זה הרבה פחות קשה ממה שזה נראה, וגם אם תשלם למישהו פעם בשנה שיעשה לך את הדוח למס - זה כנראה יהיה לך משתלם יותר מעמלות הגזל של בתי השקעות ובנקים ישראליים.

https://fintranslator.com/israel-tax-schedules-passive-income-foreign-broker/

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...