Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מקרה להחלפה, לא לתיקון.
עלולים להכשיל את הרכב בטסט השנתי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מכיר בת"א סדנא לתיקונים מקצועיים לפגושי פלסטיק לרכב

והאם זה יתאים לך?.

אם ניתן לתקן הפגוש הזה, אז זה מצריך פירוקו מהרכב, עם תיקון עמוק וצביעה של כולו.

בברכה  -  רפי לין

פורסם
לפני 9 שעות, ניר בר כתב:

איפה בכמה ?

מעדיף לא להמליץ. גש למוסכים באזור שלך ותעשה סקר שוק

כמו שבכל מוצר אחד שקונים/מתקנים. (יש לי פחח קבוע שאני מכיר אותו הרבה זמן)

תיקון מקומי לא יעבור את 450 ש"ח ללא פירוק. פירוק וצביעת כל הטמבון, יעלה כפול. (פלוס מינוס)

אם תמצא חלק בפירוקיית, תהיה חייב לבצע צביעת כללית של כל הטמבון. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

הפגוש שכאן הנו שבור, כך שאם ניתן לתקנו אז צריך גם לעבוד מצידו הפנימי

ולהוסיף חיזוקים ולצורך זה יש להסיר הפגוש מהרכב ולעבוד על השולחן.

בברכה  -  רפי לין

• רעיון טוב! 1
פורסם

כמו שכתב רפי צריך לפרק את הפגוש ולעבוד על שולחן. יש קיטים של פיברגלאס עם שרף ומקשה לתיקונים כאלה. מקבעים במקום, מורחים את השרף עם המקשה על האיזור, מניחים יריעה ומורחים עוד שרף על היריעה, ואז ונותנים לכל העסק להתקשות. לאחר מכן יש צורך ליישם בונדו, לשפשף ולצבוע את הפגוש מחדש. אם יש לך זוג ידיים לא שמאליות, אתה יכול לנסות לבצע לבד את העבודה עד שלב הצבע שם אני אישית הייתי נותן לפחח/צבעי לעשות את שלו. יש לי נסיון טוב בתיקון חלקי פלסטיק עם קיט כזה, החלק המתוקן יוצא חזק משמעותית משאר הפלסטיק... עלות של 150 ש"ח בערך

Sent from my GM1913 using Tapatalk

פורסם

גם אם לא יד ראשונה זה לא נעים. על רכב של 20 שנה אני לא יכול לראות דבר כזה. כאמור, כמו שאמרתי אפשר לתקן במידה ואין סדק רציני ללא פירוק. ( פחות מושלם) או עם פירוק שזה יותר יסודי. אפשר צביעה מקומית, או צביעה כללית.

אגב דווקא בגלל שמדובר על טמבון, הייתי מתקן אך בהשקעה מינימלית. 

אין לך המלצות על פחחים בקרבת ביתך על ידי חברים/משפחה? (לכל אחד תמיד יש)

אם לוד מתאים לך, אפנה אותך לפחח שלי, למרות שאני מעדיף לא להמליץ. 

פורסם

בכפר הערבי דיר קדיס (קרוב למודיעין, בשטחים) עולה 400 ש"ח טמבון חדש כולל הדבקה וצביעה

זה לא חלקים פנימיים שצריך מוסך מורשה זה סה"כ חיצוני.

אבל אם חוששים מתיקון אצלם זה עניין אחר. (מכיר הרבה שדווקא מרוצים)

משתדל לעזור

• תוכן חדש...