Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברה,

קניתי מאזדה 2 דמיו ואני רוצה להתקין אנדרויד במערכת מולטימדיה שמגיעה עם הרכב.

איך עובד הדבר הזה, עד כמה זה מסובך או עלול לגרום לבעיות? 

תודה

עריכה אחרונה על ידי liorkkk
  • ספונסר פורום
פורסם

היי,

המערכת נוחה מאוד לתפעול, עובדת באופן מושלם ולקוחות שהתקינו אמרו שזה שדרוג משמעותי מהקיים.

מסובך זה לא ובבעיות לא נתקלנו בכמה עשרות שכבר עשינו אצלנו.

עלות ההתקנה כולל הכל היא 1,350 ש"ח אצלנו בשי לי באור יהודה.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

כיום השוק של מערכות המולטימדיה הוא עצום. ממליץ לך פשוט לרשום באליאקספרס/דומיו "Mazda 2 2017 Android" ותקבל שלל תוצאות. המחירים ינועו בין 300 ש"ח ל-800 ש"ח, תלוי בחומרת המערכת.

ללכת למתקין בארץ זה בזבוז כסף משום שהמערכות האלו כבר מגיעות פלאג אנד פליי לרכב שלך, עם חיבור לצמה המקורית שעושה כבר הכול. הדבר היחיד שאתה עלול להסתבך איתו זה חיבור מצלמת רוורס, שזה גם יחסית די פשוט ואם תרצה תשאל פה ואענה במפורט יותר.

בכל אופן, ממליץ לך להשתמש במערכת המולטימדיה המקורית שהגיעה עם הרכב ולהפעיל לה אופציה של Android Auto - מדובר בהתקנה של קופסת USB חדשה והתקנת קושחה עדכנית (עלות של מאות שקלים). תקבל הרבה יותר ובצורה מקורית.

2016 BMW M235i.

פורסם

לא הייתי מסתכל אפילו לכיוון האפטר מארקט, יש לך מספר אפשרויות ל AA על המולטימדיה המקורית.

מהזול ליקר:

1. "פריצה" של המולטימדיה והתקנת AIO, דורש קצת/הרבה התעסקות, תלוי בגרסת התוכנה של המולטימדיה שלך כרגע, העלות היא אפסית כל עוד אתה עובד במדוייק לפי ההוראות ולא עושה נזק,  אם תעשה נזק זה לא יהיה מכוסה באחריות במידה ועדיין יש לך.

2. שדרוג המולטימדיה ע"י הערכה המקורית, ע"י קניית ה KIT ב eBay והתקנתו בצורה עצמאית, כ 600 ש"ח כולל משלוח ולפני מס, השדרוג התוכנה דיי פשוט, החלפת ה KIT עצמו דורשת התעסקות עם פירוק שלל רכיבים בקונסולה ברכב, יש הוראות מפורטות.

3. שדרוג המולטימדיה ע"י הערכה המקורית באחד ממוסכי היבואן, יעלה לך כ 1,350 ש"ח. מצד אחד זאת האופציה הכי יקרה, מצד שני הרבה פחות דאגות. זה כמובן כל עוד המוסך המבצע לא גורם לנזק ברכבך ואז מנסה להתנער מאחריות.

אני אישית בחרתי באופציה מס' 3,  בצעתי את השדרוג בדיוק לפני יומיים. מהשדרוג אני מרוצה מאוד, מהמוסך שביצע אותו קצת פחות, אבל זה כבר סיפור אחר.

• רעיון טוב! 1

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

• תוכן חדש...