Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני מכסה את גולף דור VI שלי בכיסוי של פוגל. כבר שנתיים, מכסה את הרכב בסופי שבוע (שישי-שבת), עבר 4-5 כביסות ומחזיק מעמד מצויין.

כנס לאתר של פוגל, ותיצור איתם קשר, ברר היכן ניתן להשיג את הכיסוי באיזור מגוריך.

אם החלטת לקנות את הכיסוי הזה, קח מידה אחת יותר גדולה ממה שמופיע על אריזת הכיסוי. זה התאים לדור הקודם, הדור הנוכחי (הרכב) קצת "התנפח".

פורסם

kfirniz, אכן. כאשר על הרכב יש חול זה הופך להיות פוליש. חול פוליש מאוד יעיל, פעם השתמשו בו כדי לנסר סלעים ובנו וסלעים האלו פירמידות.

לכן אני מעדיף כיסוי פחות צמוד במידה גדולה יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שתן של כלבים חומר הדברה מושלם נגד חתולים שקורעים את הכיסוי עם הצפורניים שלהם. במקום לבזבז כסף על ספריי, מישהו עושה את העבודה חינם. תודה רבה לאותם חברים על 4 שחוסכים לי כסף.:lol:

אני לא מכבס את הכיסוי לעולם. מקסימום מידי פעם מנער אותו מאבק.

אז אתה טוען שכלבים אכן משתינים לך על הכיסוי ואתה פשוט מכניס אותו כל פעם לבגא'ז? זה נראה לי עסק מלוכלך :(.

פורסם

Black Joker, יש לי שקית מיוחדת. עדיף כיסוי עם הדברה מאשר פסים במקום כיסויי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עדיין, להחזיק כיסוי מסריח משתן במכונית, זה לא נשמע דבר חביב במיוחד.

רבאק, איך כל העניין הזה מגעיל אותי. המחשבה שכל פעם שיעבור כלב ליד המכונית, יקפוץ לי הלב:)...

פורסם

יש המךצה לכיסוי עד 150 שקל? אחד שלא יעשה נזק לצבע(החיפושית לאחר פחחות וצבע)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

רבאק, איך כל העניין הזה מגעיל אותי. המחשבה שכל פעם שיעבור כלב ליד המכונית, יקפוץ לי הלב:)...

:lol: הריח הרבה יותר חלש מספריי מיוחד נגד חתולים. הכיסוי כל הזמן מתאוורר ולא ממש מרגישים את זה.

פורסם
לי יש כבר שנה כיסוי של דוד פוגל שהבנתי הוא בשיתוף עם חברת VOLTA

הם כבר לא בשיתוף, התפרקה השותפות וכיום דוד פוגל יש להם את הכיסוי שלהם ולוולטה כיסוי שלהם. אני מניח שזה אותו הכיסוי רק בשם אחר אבל לך תדע.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
:lol: הריח הרבה יותר חלש מספריי מיוחד נגד חתולים. הכיסוי כל הזמן מתאוורר ולא ממש מרגישים את זה.

היגיינה - לך תבין...:).

בכל מקרה, עם כל השמש היוקדת הזו בחוץ, אקנה לי כיסוי פשוט ואסגור עניין,

תודה.

פורסם

תנסו גם לקנות מאיבי,

חבר שלי הזמין להונדה סיביק כיסוי מארה"ב עם אחריות לכל החיים - הגיע אחרי שבועיים והכיסוי מעולה.

יש כאלה נגד מים ויש ללא

הוא הזמין את זה נדמה לי

http://www.ebay.com/itm/2-Layer-Fitted-Outdoor-Car-Cover-Free-Storage-Bag-Cable-OEM-TM-Brand-Name-/170851074806?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item27c78482f6&vxp=mtr

בינתיים חדש אז אני לא יכול לומר שהוא נתקל בבעיות

קובי

:-)

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אהלן,

בשבוע הבא אני מקבל רכב חדש - סקודה סיטיגו. אני גר במצפה רמון ויכול להיות שמידי פעם יהיה שבוע שאני לא אשתמש ברכב, הוא יעמוד בחניה לא מקורה כל הזמן הזה. בחורף אין הרבה גשם אבל כל לילה יש טל ובקיץ חם ויבש.

האם מומלץ לשמור את הרכב עם כיסוי במשך הזמן הזה (האינטסנקט אומר שכן אבל אולי אני טועה).

אם כן, אשמח לקבל המלצה לכיסוי טוב ואולי הפניה מאיפה לרכוש אותו.

אני לא מחפש משהו פשוט שיקרע. צריך שיהיה קל לכסות איתו את הרכב ושיתפס ברכב בלי להתעסק יותר מידי שלא יעוף ברוח.

תודה לכולם :)

פעם: Runx 2003, Auris 2008, Golf 160hp 2010, Maxima 1999, Skoda Citigo 2012

היום: Seat Leon 1.2 tsi 2015 & Chevrolet Spark 1.4 LTZ 2016

פורסם

יש לי כיסוי רכב והאמת שזה דבר לא רע אבל אני גר בחיפה ובלילות יש פה המון לחות ולכן אני לא שם בלילה כי אני חושש מחלודה,

וכיסוי רכב יכול לשרוט קלות את הפח אם הרכב מלוכלך .

HYUNDAI - Always there for you .

• תוכן חדש...