Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב לשמוע. עוד מעט באמת לא נצטרך להגיע לדואר.
אולי בסוף הדואר יעשה את היעוד האמיתי שלו לחלק דואר וחבילות ולא להתעסק באלף ואחת דברים שלא קשורים לדואר.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• רעיון טוב! 1
פורסם

העברתי גם בעלות באינטרנט, זה מאוד נוח, אפשרי לבצע בערב, בלילה, מתי שרוצים.

ברישום לאתר הממשלתי נדרש זיהוי באמצעות שני מסמכי זיהוי כגון תעודת זהות + כרטיס אשראי. חייבים להיות על אותו שם. 

עוד דבר, תשלום אגרת העברת בעלות מגיע למוכר. רק אחרי שהמוכר מבצע את התשלום, התהליך ממשיך. זה סוגר את הפינה "מי משלם על העברת בעלות, המוכר או הקונה? 

לכל שלב בתהליך יש 10 דקות לביצוע, אם חלפו 10 דקות התהליך מתבטל ויש להתחיל מחדש. 

כמו כן באתר הממשלתי ניתן להוציא את דף הפרטים של כל המכוניות שעל שמך (בעליות קודמות וכו') , מה שהיה ניתן לבצע עד כה ברישיומט.

פורסם

מסקרנות, האם ניתן לבצע העברת בעלות באופן זה גם כאשר הרכב רשום או יירשם על שם שני אנשים?

האם במצב כזה כל הבעלים צריכים להיות מחוברים או מספיק שהראשיים?

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

לא נראה לי שאפשר, אין שם אופציה כזאת. אתה בתור מוכר מזין את תעודת הזהות של הקונה, הקונה מקבל "זימון": האם ברצונך לקנות את הרכב? ומאשר. 

בשום שלב לא ראיתי אפשרות להזין תעודת זהות של הקונה הנוסף.

פורסם
לפני 1 שעה, שי כתב:

מסקרנות, האם ניתן לבצע העברת בעלות באופן זה גם כאשר הרכב רשום או יירשם על שם שני אנשים?

האם במצב כזה כל הבעלים צריכים להיות מחוברים או מספיק שהראשיים?

בוודאות - אם יש יותר מבעלים רשום אחד - לא ניתן להעביר בעלות באינטרנט. 

@Buki נראה לי ש @שי התכוון למוכרים

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אי אפשר אם באחד מהצדדים נדרש יותר מבעלים אחד, או תאגיד. גם העברת בעלות לרכב נכה שמשלם אגרת רישוי מופתחת - עדיין מחייבת לגשת למשרד הרישוי.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מעניין ומשמח לשמוע את זה,

כולל הגמישות בשעות (ואי הזדקקות לדואר).

נראה לי שגם הולך לנסות את זה (תשלום רישוי לרכב + כפל רשיון לרכב שני...).

alfa 156 2.5.

פורסם

מה הקטע של רישום שני בעלים על רכב? זוג חברים עשה את זה בעבר וחוץ מטירטור לא יצא מזה כלום.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני כשעה, חולגי כתב:

מעניין ומשמח לשמוע את זה,

כולל הגמישות בשעות (ואי הזדקקות לדואר).

נראה לי שגם הולך לנסות את זה (תשלום רישוי לרכב + כפל רשיון לרכב שני...).

בשביל אלה לא צריך את ה"איזור האישי" באתר הממשלה אלא רק את אתר התשלומים של משרד התחבורה (שהוא חלק מאתר התשלומים הממשלתי). הזן את מספר הרישוי ואת מספר הזהות של הבעלים (או הבעלים הראשון אם יש יותר מאחד) והתקדם לבחור תשלום עבור אחד השירותים. אני עושה את זה כבר די הרבה שנים, יותר מכפי שאני יכול לזכור. ההתקדמות לאחרונה - אפשרות להפיק את הרשיון במקום - בהחלט מקלה על החיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, למד כתב:

אני עכשיו באתר וזה מה שמופיע לי - אין רישוי רכב 😐

image.png.f5f2b1acd0adfc463313d21010642168.png

אתה במקום הנכון, זה מצב בו אין מכוניות רשומות על שמך.

• רעיון טוב! 1

פורסם

המכירה של היטי והרכישה של המונדאו בוצעו בצורה הזאת!

באותם רגעים חשבתי שסוף כל סוף הקדמה הגיעה אלינו! עם הייטי עשינו את זה כשאני בתור להשכיר רכב ליומיים ובקניה של המונדאו ישבנו בנחת בעסק של המוכר! בהחלט תענוג, לא לעמוד בתור בדואר, לא להיות בכלל תלוי בשעות של הדואר!

Sent from my MI 9 using Tapatalk

• רעיון טוב! 1

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...