Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב AVIS

Ragnar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף פעם לא יודעים לפני מה יתנו לך

גם לא שעה קודם.

לפעמים את הרכב שתקבל מישהו החזיר 5 דקות לפני שתאסוף אותו.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאחר בדיקה דקדקנית של המערכת, היא מתחברת לאייפון בסדר (לא שיקוף), אבל אין סאונד בשום צורה. לא מההגה, לא מהבקר, הכל תקין בהגדרות והן גם אופסו להגדרות יצרן. לא ניתן להוציא / לקבל שיחות למרות ייבוא אנשי הקשר. מערכת הזויה, קיים כשל בחיבור לסאונד או משהו... אפילו לא פותח את אפליקציית הבידור במערכת (רדיו וכו׳ - לא מגיב)

מבאס לנסוע שבוע שלם עם רכב בעל תסמונת שתיקה

פורסם

המערכת של המאזדה נוראית עם איפון, רציתי לשבור אותה כשקיבלתי מאזדה 2 חלופית.

חבל שלא קיבלת קרוז בסוף, אבל היי, לפחות זה לא קי(א)ה ריו.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם
לפני 59 דקות, Adani כתב:

המערכת של המאזדה נוראית עם איפון, רציתי לשבור אותה כשקיבלתי מאזדה 2 חלופית.

חבל שלא קיבלת קרוז בסוף, אבל היי, לפחות זה לא קי(א)ה ריו.

אכן, חיסרון משמעותי... 

היא בכלל לא עובדת (אין אודיו)

באסה. 

פורסם

אם זה ממש מפריע לך תגיע לאויס באילת ותבקש להחליף את הרכב, תראה מה יציעו לך.

לי כן עבד סאונד, זו כנראה כבר תקלה.

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם
לפני 1 שעה, Adani כתב:

אם זה ממש מפריע לך תגיע לאויס באילת ותבקש להחליף את הרכב, תראה מה יציעו לך.

לי כן עבד סאונד, זו כנראה כבר תקלה.

כן.. גם הרדיו לא נפתח בכלל (בידור) ולחצני הסאונד לא מגיבים בהגה ובבקר. 

אתמול כבר הזמנתי אותם בגלל בעיה אקוטית והגיע טכנאי לטפל בקודנית שהייתה מפורקת ולא היה ניתן להקיש את הקוד. כנראה שיש בעיית חשמל כלשהי כללית ברכב כי גם המובילאיי לא עובד (כנראה לא מקבל חשמל)

רכב עם 30 אלף קמ... עבר התעללות. 

קריטי זה לא, אבל היה נחמד יותר לשמוע שירים עם החברה בנסיעה של 4 שעות, או לקבל שיחות

פורסם

לדעתי זה קריטי, זו נסיעה ארוכה ואישית אני לא מבין איך אפשר בלי מוזיקה. במקומך הייתי הולך להחליף, אתה עוד הוספת כסף ואין סיבה שתקבל רכב תקול.

פורסם
לפני 6 שעות, Ragnar כתב:

האמת שהפתיעו לטובה. ״שידרגו״ אותי וקיבלתי מאזדה 3 קומפורט (האצב׳ק), בציר 2019 כמדומני, מנוע 2000

דבר אפשר קריטי ומעצבן - לא הצלחתי לחבר את הטלפון לרכב (התחבר אבל לא השמיע שמע) ולבטח שלא לשקף (אייפון), לכל העוזרים בדבר שמור מקום בגן עדן

נ.ב, לא ידעתי שהדגם כולל פנסי לד מלאים ותיקון סטייה מנתיב. יש עוד משהו שעליי לדעת? 

אין חוק לגבי זה אבל ככל שסניף ההשכרה קטן יותר והשכרת רכב זול יותר יש סיכוי גדול יותר לשדרוג(מן הסתם שזה לא חקוק בסלע).

שהייתי בין עבודות לכמה ימים בלי רכב חברה הלכתי להשכיר רכב בשלמה סיקטסט שלקחתי מסניף השכרה קטן שנמצא ליד המקום עבודה הישן שלי והחזרתי בסניף שליד המקום החדש.

הסניף שירת בעיקר מוסכים באיזור לרכבים חלופיים - לקחתי את הקטגוריה של i20 כי לא הייתי צריך יותר, במגרש עמדו יונדאי i25 ואיוניק ובגלל שהייתי לקוח השכרה פרטי קיבלתי את האיוניק שזה שדרוג משמעותי של כמה קטגוריות ביחס לi20.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אותי מוזיקה לא מטרידה כי אני מעדיף שקט בנהיגה (אבל זה אני, ואני יודע שאני חריג בעניין), אבל צימוד הטלפון זה כבר עניין בטיחותי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 שעות, Adani כתב:

לדעתי זה קריטי, זו נסיעה ארוכה ואישית אני לא מבין איך אפשר בלי מוזיקה. במקומך הייתי הולך להחליף, אתה עוד הוספת כסף ואין סיבה שתקבל רכב תקול.

יש טעם ליצור איתם קשר היום  על מנת שישלח טכנאי / רכב חליפי? קטונתי, אבל אני לא בטוח כמה טכנאי דרך יכול לטפל בבעיות הנ"ל כי נדמה שיש בעיית חשמל רצינית (מובילאיי לא עובד, קבלה והוצאת שיחות, כל מערכת הבידור ושמע). אני שואל על היום כי מחר לפנות בוקר אנחנו יוצאים ולא ארצה לעבור בסניף של אוויס בדרך.

לפני 15 דקות, sperial כתב:

אותי מוזיקה לא מטרידה כי אני מעדיף שקט בנהיגה (אבל זה אני, ואני יודע שאני חריג בעניין), אבל צימוד הטלפון זה כבר עניין בטיחותי.

פחות המוזיקה, יותר הוראות נסיעה של הוויז וקבלת שיחות

פורסם

אם כך אז להחליף רכב כבר לא תוכל. אם ניתן להזמין רכב שירות היום אולי דווקא כדאי לך, בתנאי שיש לך זמן כמובן.

יכול להיות שסך הכל מדובר במשהו קטן או באיזה פיוז וניתן לסדר לך את זה.

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, Adani כתב:

אם כך אז להחליף רכב כבר לא תוכל. אם ניתן להזמין רכב שירות היום אולי דווקא כדאי לך, בתנאי שיש לך זמן כמובן.

יכול להיות שסך הכל מדובר במשהו קטן או באיזה פיוז וניתן לסדר לך את זה.

המשרדים סגורים מן הסתם אך קיימים שירותי דרך לתאונות / תקלות דרך.

השאלה אם להשתמש בשירות הזה לצורך טיפול במערכת הבידור שעל פניו זה נשמע זניח

מעדכן

התקשרתי, מדובר רק על שירות לתאונות או אי הנעה של הרכב בשישי שבת

אתקשר מחר בבוקר ואם נסבול נחליף את הרכב באילת 

עריכה אחרונה על ידי Ragnar
פורסם

תדבר איתם טלפונית ותראה אם זה אפשרי, לדעתי זה בכלל לא זניח. תדגיש שגם המובילאיי לא עובד וביחד עם עניין המערכת זו כבר תקלה בטיחותית.

שלשום אני הבאתי אותם כדי שיחליפו לי מגבים ובאו בכיף. זה היתרון בהשכרה בעצם, זה שירות שכלול בזה.

פורסם
לפני 29 דקות, Adani כתב:

תדבר איתם טלפונית ותראה אם זה אפשרי, לדעתי זה בכלל לא זניח. תדגיש שגם המובילאיי לא עובד וביחד עם עניין המערכת זו כבר תקלה בטיחותית.

שלשום אני הבאתי אותם כדי שיחליפו לי מגבים ובאו בכיף. זה היתרון בהשכרה בעצם, זה שירות שכלול בזה.

עדכנתי בתגובה למעלה את התשובה מהמענה

• תוכן חדש...