Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הייתה לי שיחת טלפון בבוקר, לא עניתי ולאחר מכן נשלחה הודעה sms שזה דוור של דואר ישראל ושנשלח לי דואר מתל אביב  והשולח הוא המדינה(אני גם לא נמצאת בבית). אני באמת לא מצליחה לחשוב מה יכולה להיות הסיבה והדבר היחידי שאני יכולה לחשוב עליה שזה דו״ח, אבל גם לא זכור לי שעשיתי איזושהי עבירת תנועה . רציתי לשאול אם עבירת תנועה נשלחת באמצעות שליח ? גם הסתכלתי במרכז לגביית קנסות ואני לא רואה שום קנס לפי מספר רישיון הרכב שלי (עד כמה שידוע לי זה המספר שמופיע בסעיף 5)

אודה לעזרתכם.

פורסם

אם את לא מצפה לדואר אז כנראה שזה מה שאת חוששת ממנו. אצלי דוור הגיע והביא לי מכתב בדואר רשום מעיריית תל אביב הנחמדה.

גם אני לא זכרתי שום עבירת תנועה אבל תתפלאי עד כמה אמצעי האכיפה בעיר הזאת הם חמקמקים ומתוחכמים. צולמתי עוצר באזור שאוסר על עצירה, אפילו לא שמתי לב שאסור לעצור שם כי היתה שיירה שלמה של רכבים לצידי שעשתה בדיוק את זה...

בקיצור תל אביב זו מסחטת כספים שלמה. מקווה בשבילך שזה לא זה אבל סיכוי לא קטן שזה כן.

פורסם

דואר רשום , בעיקרון אמור הדוור להגיע לבית , לעלות ולתת את המכתב עם חתימה על קבלת המכתב. 

כך היה בעבר. כיום הם פשוט שמים פתק בתיבה ואתה אמור להגיע לסניף לקחת אותו. 

כנראה נפלת על דוור חרוץ במיוחד. טוב לדעת שיש כאלו.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מירי רגב לא תפסה אותך בטלפון לכן שלחה לך מכתב רשום שאת  מוזמנת להדליק משואה בשנה הבאה.

מליון דברים יכולים להגיע בדואר רשום מהמדינה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני 3 שעות, YaronNahum כתב:

דואר רשום , בעיקרון אמור הדוור להגיע לבית , לעלות ולתת את המכתב עם חתימה על קבלת המכתב. 

כך היה בעבר. כיום הם פשוט שמים פתק בתיבה ואתה אמור להגיע לסניף לקחת אותו. 

כנראה נפלת על דוור חרוץ במיוחד. טוב לדעת שיש כאלו.

עכשיו כשאתה אומר את זה כנראה ערבבתי בין שני מקרים שונים, אכן קיבלתי פתק בתיבה שמחכה לי דואר רשום מתל אביב והלכתי לסניף באיילון ואספתי משם את המציאה.

אז כנראה שהדוור שלי לא חרוץ במיוחד :)

פורסם

אני נעזר באתר של רשות האכיפה והגביה לאיתור דוחות תנועה של החברה שלי.

https://ecom.gov.il/voucherspa/input/318

בוחר באופציה של רישיון נהיגה, מזין ת.ז. ורישיון נהיגה ורואה האם יש דוחות על שמי או על שם החברה.

מאוד עוזר ואם אני רואה שיש שם דוח שלא קיבלתי אותו פונה למשטרה ומבקש את המספר של הדואר הרשום לפי מספר הדוח שרשום ברשות האכיפה והגביה.

באמצעות המספר של הדואר הרשום אני יודע באיזה שלב הדוח נמצא בדואר ישראל.

כרגע זה רק על דוחות משטרה ולא עיריה. לפי מה שנאמר לי בקרוב זה יהיה גם של העיריה.

• תוכן חדש...