Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש. זה אחד העיצובים היפים ביותר בעיני* שיש היום בסגמנט בישראל (אינסיגניה ברמות הגבוהות יכולה לתת לה פייט אבל הן לא קיימות בארץ). מבחינתי זה פשוט יגואר כפי שהיו צריכים להיראות מלכתחילה.

* על טעם וריח כו'.

פורסם

תתחדש - זה רכב פרימיום! 

ועדיין לא מנכר עיניים בהכרח - פלוס ענק מבחינתי. 

זה סוג הרכבים שאתה לא ממש מבין לאן אתה נכנס ולא מצפה לכזה סלון ואבזור.

לחשוב ש2022 הם יוציאו כאלו עם 2.5 טורבו עם למעלה מ300 סוסים על הנעה אחורית - דאאם! 

• רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 4 שעות, Nakamichi כתב:

אשמח לסקירה על כל הרכבים.

אעבוד על זה, שמח שהעלת את זה.

לפני 3 שעות, lanosforce כתב:

תתחדש - זה רכב פרימיום! 

ועדיין לא מנכר עיניים בהכרח - פלוס ענק מבחינתי. 

זה סוג הרכבים שאתה לא ממש מבין לאן אתה נכנס ולא מצפה לכזה סלון ואבזור.

לחשוב ש2022 הם יוציאו כאלו עם 2.5 טורבו עם למעלה מ300 סוסים על הנעה אחורית - דאאם! 

אני מסכים איתך שהיא אמנם לא עונדת סמל פרימיום אך בהחלט מרגישה כך.

נ.ב בארצות הברית משווקת שם ה-6 כבר כיום עם מנוע 2.5 טורבו. 

לא מגיעה לארץ מטעמי תקינה, מקווה שהדבר ישתנה עם הולדת ה-6 הבאה.

שלומי.

פורסם

תתחדש וסע בזהירות. מעניין איך אתה מצליח למצוא מאזדות מאוד שמורות עם ק"מ נמוך. כיף לרכוש רכבים שמורים כמו אלו שאתה ציינת

פורסם
לפני 20 שעות, shlomi6280 כתב:

אני מסכים איתך שהיא אמנם לא עונדת סמל פרימיום אך בהחלט מרגישה כך.

לא לא - אני מתכוון שזה רכב פרימיום! ממש לא איכפת לי מהסמל. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש, הרכב נראה מעולה, באופן כללי מאזדה העלו את הרמה באופן משמעותי בשנים האחרונות. ה 6 מציעה תמורה מעולה לכסף כמשומשת, תא הנוסעים שלה פשוט מדהים לדעתי.

פורסם

תתחדש שלומי וסע בדרכים טובות!

מאוד אוהב את ה 6 ובשמחה הייתי רוכש אחת כזו. לצערי במגבלת התקציב לא מצאתי משומשת שמורה במחיר שפוי ו "התפשרתי" על CX5.

יחד עם זאת קשה להתעלם מהעובדה שבמונחי עולם הרכב ה 6 כבר בת 8 וזה המון. נכון שהרכב שופר כמה פעמים אבל קשה להתעלם מרמת רעש גבוהה מהמקובל, מרווח לא נדיב במושב האחורי, ותא מטען קטן. אלו פרמטרים שלא ניתן לשפר כ"כ מבלי לעדכן פלטפורמה מהבסיס.

כך או כך, אני מאלו שייסתפקו במה שיש, גם בדגם שלפני מתיחת פנים.. וכמובן רק עם מנוע ה 2.5 ליטר החביב.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

תתחדש! אתה בהחלט Mazda-Head אמיתי...

בתור אחד שעם ה-6 שלו (מודל 2013 פרימיום פלוס) כבר 3 שנים ונהנה מכל רגע, בהחלט עושה חשק לשדרג.

אין ספק שמאזדה מעלים את הרמה עם כל מתיחת פנים של הדגמים שלה, ובסגמנט שהולך ונעלם - כיף לראות שה-6 עדיין חיה ובועטת.

תהנה!

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...