Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור עוד יותר מורכב, כיוון שמשיכת כספי הפיצויים כעת בפוטר ממס תגרור הפחתה בפטור ממס כאשר יצא לגמלאות. חוץ מזה, כספי הפיצויים מהווים שליש מהפנסיה, ובמחשבה לטווח ארוך מדובר בהפסד רציני מאד.

לדעתי על הבחור להוועץ בבעל מקצוע שיחשב את זכויותיו העכשוויות ואת הפסד הזכויות העתידיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מתעלק-אם יש לי דמי חופשה אני יכול לפדות אותם במצב שאני כרגע בחל"ת מקבל דמי אבטלה או אי אפשר?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

לפני 2 שעות, eladns כתב:

יופי. תודה אעביר לו.

שבירת פנסיה צריך להיות אקט של מוצא אחרון. קודם שינסה לקבל הלוואה נגד הקופה או כל אמצעי מימון שפוי אחר.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, renault5 כתב:

מתעלק-אם יש לי דמי חופשה אני יכול לפדות אותם במצב שאני כרגע בחל"ת מקבל דמי אבטלה או אי אפשר?

אם אתה פודה ימי חופשה אז אתה לא בחל"ת (חופשה ללא תשלום) אלא בחופשה רגילה. יקזזו לץ את הימים מימי האבטלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 2 שעות, ChemGuy85 כתב:

שבירת פנסיה צריך להיות אקט של מוצא אחרון. קודם שינסה לקבל הלוואה נגד הקופה או כל אמצעי מימון שפוי אחר.

אומרים שאין שמחה כמו שמחה לאיד.

מדובר בבחור שעובד איתי, יצא לחל"ת שבוע לפניי.

אותו בחור כל יום קונה ארוחת צהריים ב40-50 שקל ולפעמים יותר, חיי על הלוואות ועוד קנה מי חדשה בהלוואת בלון.

אותו אחד מקפיד לרדת עליי על אורח חיי {נוסע בביאנקי אספנות כבר 5 שנים בעלויות מגוכחות והרכב הזה כבר 5 שנים לוקח מחזיר אותי בגשם בשלג בשמש-סוס עבודה אבל נראה פח אשפה עקב חלודות מרובות} וגם על זה שאני לא אוכל בחוץ {גם נגעל גם בטן רגישה וגם עלויות שאינני יכול לעמוד בהם-מצטער חי לפי התקציב וחי סבבה לדעתי.

עכשיו לעניינו, נסגר הברז של ההלוואות- סופית

המשכורת הצטמקה.

אין לו מאיפה להביא.

יש לו חסכון פנסיוני של 3 שנים.

שאל לעצתי אמרתי לו נישאל בפורום.

אז אני עוזר לו למרות שממש לו מגיע לו חרף ההתנהגות שלו.

העולם עגול. כיף לראות את זה.

• אהבתי 1

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

בן כמה האיש? כמה חסך בחסכון הפנסיוני שלו? (בימים אלה מדוורים הדוחות השנתיים, כך שיש לו מידע פחות או יותר מעודכן).

וכמובן - עניין המיסוי. כאן צריך לשאול בעל מקצוע.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הוא לא היחידי שחיי מעל למה שהוא משתכר. מכיר הרבה חברים כאלה, חיים במינוס כל החיים

לא חוסכים אף פעם, והעתיד נראה להם וורוד עד למשבר כלכלי שהם עוברים.

ניסיתי כמה פעמים להסביר לחברים איך להתנהל כלכלית, יש כאלה שמסכימים, רובם לא

אך מי שכן מיישם את הדברים, מודה לי בחלוף השנים .

לעצם העניין, לא לגעת בפנסיה בשום מצב רק במקרה חירום חלילה. דבר שני, אם יש לו קרן השתלמות

עדיף לקחת מהם הלוואות שהן נוחות מכל אופציה אחרת. 

פורסם
לפני 6 דקות, ChemGuy85 כתב:

במקרה אתה יודע מה גובה חובות שלו סה"כ לא כולל הלוואת רכב?

זרק לי פעם 120 אלף שקל

לא יודע אם שמעתי נכון או דיבר אמת

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם (נערך)

לא קטסטרופה. צריך לברר היטב למי הוא חייב, כמה ובאילו תנאים. בחור צעיר ללא מחלות וללא התחייבויות כמו מזונות יכול לסגור 120 אלף שקל חוב תוך 2-3 שנים.

בכל אופן פנסיה שוברים רק כמוצא ממש ממש אחרון. יש לו אפשרות לבקש הלוואה מהמשפחה?

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

מה פרישת החובות (תשלום חודשי, צפי סיום הלוואות, צפי סיום חוזה שכירת דירה וכו')?

האם יש הכנסה של בת הזוג?

האם יש תמיכה של ההורים?

שיתחיל במכירת הרכב.

• תוכן חדש...