Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג פרטי AVIS EXPRESS - איפה הקאטץ'?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני מחפש רכב יד2 בתקציב של כ 50אלף ש"ח.

כרגע הכיוון הוא ספארק שנת 2016. העלות שלה היא באזור ה 50אלף.

ממה שיש באתר של AVIS, נראה שהתוכנית שהם מציעים לרכב הזה, חדש, זה 7500 מקדה + 888 למשך 30 חודשים ועוד 308 למשך 30 חודשים (עלות של חבית האקספרס שלא ברור לי כרגע מה היא כוללת). אז בואו נעשה רגע חישוב לשנתיים וחצי.

יד2:

עלות רכב: 50אלף

עלות טסט + אגרה: נגיד 1200 * שתיים וחצי = 3000

תיקונים וטיפולים פה ושם - הערכה גסה 2500 ש"ח לשנה * 2 = 5000ש"ח.

לאחר שנתיים וחצי בהנחה והרכב ללא בעיות וללא תאונות העלות שלו היא (ממוצע 13% ירידת ערך) = 35000

הפסד כספי במידה ואני מוכר את הרכב = 23000

מפה אני מחליט אם למכור או להישאר איתו עוד.

אוויס:

מקדמה 7500

888 * 30 = 26640

308 * 30 = 9240

טסט ואגרה אין (להבנתי רכב חדש פטור מטסט ואגרה שנתית למשך 3 שנים ראשונות)

תיקונים וטיפולים גם כנראה לא יהיה

בסוף התקופה אני מחזיר את הרכב ל AVIS.

הפסד כספי = 43380

יוצא שההפסד הכספי הוא פי 2 גבוה יותר ואני נשאר בלי רכב. מצד שני אני מקבל רכב חדש שכנראה לא יהיו לו תקלות לעומת רכב יד שניה שהכל יכול לקרות.

גם צריך להבין מה זה ה 308 שח לחודש כי הבנתי איפשהוא שזה העלות של ביטוח וטיפולים.

מה דעתכם?

פורסם

הפטור הוא מבדיקת רישוי שנתית, ולא על תשלום האגרה. רכבים שנרכשו בליסינג, מחוייבים במבחן רישוי לאחר שנתיים ולא שלוש שנים כמו ברכב שנרכש ישירות מהיבואן.

פורסם

לא נכנסתי לכל הפרטים, רק תיקון קטן:

גם רכב חדש חייב באגרה, החל מהיום הראשון.

הפטור של ה3 שנים זה רק מהמבחן השנתי במכון.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תודה על התיקון!

הבנתי גם שיתכנו חיובים על פגמים ונזקים לרכב. בקיצור נראה לא כזה אטרקטיבי לעומת רכב יד שניה מטופל ומתוחזק.

• תוכן חדש...