Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חגורות בטיחות לרכב פ'גו 5008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברכב שלי במושב האחורי הנקבה של החגורה הימנית והשמאלית (הכסאות שצמודים לחלון) התקלקלו.

האיש במוסך אמר לי- שיש לו רכב של סיטרואן שאולי החגורות מתאימות, ובמידה והם אותו דבר הוא יחליף אותן.

זה תקין? במידה והחגורות הן אותו הדבר, זה תקין להתקין חגורות של סיטרואן בפיג'ו?

תודה למשיבים! :)

פורסם (נערך)

תקין. זה אותו יצרן ואותו חלק בדיוק. סיטרואן ופיג'ו זה יצרן אחד עם דגמים שונים בעטיפה ובלוגו . הם משתפים 80% מהחלקים הפנימיים.

האיסור היחידי זה החלפת מחבר של כסא קידמי כי שם יש נפץ . בכל מקרה עדיף חגורה שננעלת על לא כלום .

דווקא נקבה של חגורה אפשר להשאיל מהרבה יצרנים. יש רק 5 סטנדרטים בעולם וכולם מתיישרים לפיהם.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מאחר שמדובר באביזר בטיחות ממדרגה ראשונה - הייתי בודק עלות של חלק חדש. אם לא מדובר בסכום גבוה מאד - לא הייתי משתמש בחלק משומש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה.

הייתי במוסך, בסוף הוא הצליח לתקן את החגורות.

אבל, הפלסטיק השחור שעוטף את החגורה, הוא הדביק באיזולירבנד כזה, המנגנון עצמו עובד תקין.

השאלה אם כדאי לקחת את האוטו למקום שבודק את בטיחות החגורות...יש כזה דבר?

מכירים כזה מקום? רק כדי שאהיה רגועה..

אגב, הבחור שתיקן לי את החגורות הוא משלמה סיקס מאיפה שקניתי את הרכב (לפני חודשיים) ורק אחרי הקנייה התברר לי ששני חגורות לא עובדות.

הם בהתחלה שלחו אותי למישהו שניסה לתקן ולא הצליח ואמר שצריך להחליף, ואחרי הרבה זמן שבו הם לא מוצאים חלקים חלופיים הם אמרו לי לבוא כדי שייקחו דוגמא אחת וינסו להביא מרכב אחר, אבל בסוף הבחור שהיה שם תיקן לבד את החגורות, המנגנון עובד אבל הכיסוי פלסטיק השחור לא נסגר לבד ולכן הוא הדביק אותו באיזולירבנד.

מכירים מקום כזה שניתן ללכת אליו לבצע בדיקת בטיחות לחגורות?

חגורות חדשות מהיצרן זה עלות ממש גבוהה - רק החגורות עצמן עולות בסביבות 1700 ש"ח ללא התקנה.

• תוכן חדש...